Привържениците на Левски се събират на протест в неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Привържениците на Левски се събират на протест в неделя

Мнениеот ss1914 » 29 юли 2012 15:58

hellyeah написа:
ss1914 написа:Интересно ми е ти на кой отбор си фен

На този който носи името на Апостола .И смятам , че няма какво да се протестира пред това ръководство , то просто трябва да бъде изхвърлено .Но това няма как да стане след като голяма част от феновете са на" хранилка" при това ръководство .

Прочети декларацията на НКП , от преди няколко минути е пусната и ще разбереш дали има нужда от протести . Не може , повече да се търпи това ръководство , да падат колкото искат , но футболистите да играят с хъс за феновете , да покажат , че не "играят" само за заплатата си . Как очакват да има хора по стадионите , като не им пука за феновете и всяко едно взето решение е във вреда , на хората истински милеещи за Левски. За това , трябва да има протест , за да стане ясно , че вече няма да се търпи това безхаберие .Левски е наш , не техен .
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 29 юли 2012 18:25

Ти "Левски" ли обичаш, или успехите на "Левски"?Нали и вие сте милиони, защо не пълните стадиона?Искате някой да дава, да налива, а феновете само да се тупате по гърдите, че сте фенове..когато отборът побеждава сте наистина големи фенове!Ходите по 2 000 на мач, а разходите надали са вързани с бройката посетители на мач.Дали е с ЦСКА или с Калиакра, разходите си ги има, обаче няма приходи, когато е с Калиакра.
Има ли шанс да оставите отбора на спокойствие поне половин година, през която да не давате съвети и да не искате невъзможното?Че вие, ултрасите, след първите два неуспешни мача започвате да натискате и да недоволствате.За какво имате отбора си, в европейски мащаб, та очаквате някакви супер играчи за мижави пари?В бедна държава, разяждана от корупция и загубила всякакви морални ценности такъв ще е футболът.Той не може да е различен от икономиката..и от морала вътре, в нея.[/quote]
А ве човек ти четеш ли написаното или се заяждаш няма на всеки поотделно да обяснявам,какви два неуспешни мача говориш,то игра няма изобщо пък за резултати да не говорим ,изглежда изобщо нямаш и хабер от футбол ама раздаваш квалификации.Никой от феновете няма да упрекне играчите ако са видели че те са се старали дали са всичко от себе си, знам че това е спорт и невинаги се получава особено в във футбола,само че от нашите футболисти такова нещо не се вижда,те изглеждат незаинтерсовани и изобщо не им пука. А това за бедната държава са толкова клиширани аргументи и лафове че чак не ми се коментира. Босна също не е по богата държава от България но видяхте футболистите им с какво желание и с каква страст играха,така искаме да гледаме да играят нашите футболисти,може да падат но да има блясък в очите,а не в очите им да се отразяват левове и евро. А и футболистите на Левски от финансова гледна точка и за стандарта на България си вземат доста стабилни пари много по добре платени от свои колеги от Балканския полуостров че даже и в Европа не говоря за големите грандове там е ясно,така че им остава само да играят и да показват що годе хубав футбол и да радват феновете.Левски не са ставали и по 5-6 години шампиони но никога не са изглеждали жалки,винаги са имали големи играчи които са играли със сърце и в името на Левски и ЗА България и затова са ги обичали и са станали легенди.Това сега е някаква пародия на футбол който практикуват и как да са спокойни феновете.Философията на клуб като Левски от създаването през цялото му съществуване да е най добрия отбор и винаги да се бори за титла ,това се е предало и на феновете,за всеки истински левскар второто или трето място не е никакъв успех,това може да е в манталитета на Локо-Сф,Славия и други отбори за които това може да е успех, без да ги обиждам защото те стават шампиони на 20-30 години един път,но това не важи за Левски ние винаги се борим за титла.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Сектор Б иска промени. А кога ще има промени в сектор Б?

Мнениеот vratar4eto » 29 юли 2012 22:01

Днес група недоволни от играта на Левски хора се събраха на Герена да плюят по играчите. Явно намериха и кой е виновен за слабата игра на отбора - естествено оператора на БНТ :!: Искаме отбора да играе европейски, а секторът символ на свободата за няколко поколения се е превърнал във васална територия на някакви псевдо фенове и биячи. Аз не съм стъпвал там отдавна, защото и аз бях в ролята на бития оператор. Просто изказах мнение. Явно тези момченца са забравили , че патрон на отбора е Апостола на СВОБОДАТА. А сектор Б в момента е нещо много далечно от свободата щом посягат и на журналисти , които са отишли на работа в края на краищата.
Дали промяната не трябва да почне от трибуните?

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Сектор Б иска промени. А кога ще има промени в сектор Б?

Мнениеот hellyeah » 29 юли 2012 22:38

vratar4eto написа:Днес група недоволни от играта на Левски хора се събраха на Герена да плюят по играчите. Явно намериха и кой е виновен за слабата игра на отбора - естествено оператора на БНТ :!: Искаме отбора да играе европейски, а секторът символ на свободата за няколко поколения се е превърнал във васална територия на някакви псевдо фенове и биячи. Аз не съм стъпвал там отдавна, защото и аз бях в ролята на бития оператор. Просто изказах мнение. Явно тези момченца са забравили , че патрон на отбора е Апостола на СВОБОДАТА. А сектор Б в момента е нещо много далечно от свободата щом посягат и на журналисти , които са отишли на работа в края на краищата.

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ ,това ръководство на НКП трябва да бъде сменено , ако са мъже да си подадат оставката .
“Не купувам от Lafka”

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 29 юли 2012 22:43

hellyeah написа:
vratar4eto написа:Днес група недоволни от играта на Левски хора се събраха на Герена да плюят по играчите. Явно намериха и кой е виновен за слабата игра на отбора - естествено оператора на БНТ :!: Искаме отбора да играе европейски, а секторът символ на свободата за няколко поколения се е превърнал във васална територия на някакви псевдо фенове и биячи. Аз не съм стъпвал там отдавна, защото и аз бях в ролята на бития оператор. Просто изказах мнение. Явно тези момченца са забравили , че патрон на отбора е Апостола на СВОБОДАТА. А сектор Б в момента е нещо много далечно от свободата щом посягат и на журналисти , които са отишли на работа в края на краищата.

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ ,това ръководство на НКП трябва да бъде сменено , ако са мъже да си подадат оставката .

Тук според мен нещата не са до НКП. Това са били група момчета, който просто са били разярени след това което стана във Босна.Не ги подкрепям, но не смятам, че трябва точно сега да се правят смени в НКП. Смените трябва да са на друго място и всички знаем къде

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 29 юли 2012 22:48

НКП пазеше три години гърбовете на Батков и Гонзо , сега пазят Иво Тонев ,защото са финансово зависими от него и Батков.Е , как тогава ще има промени в ръководството ?
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

Мнениеот vlad442 » 29 юли 2012 23:28

Утре ще има ли нещо ?
Левски София 1914

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 29 юли 2012 23:58

ти дали беше там, че коментираш ... въпросната " изцепка " се случи на 3-4 метра от мен ... първо оператора беше предупреден да не снима въпросните лица, след 2-рото предупреждение му беше зададен въпрос от коя телевизия е ... след което тръгнаха към него 4 човека ... бутнаха камерата и " изяде " точно един шут ... в крака ... но понеже тук всички са разбирачи и само вярват на това к'во се пише ... !!! аре моля ви се ... и днес да бяхте дошли да си изкажете мнението ... то полицията и журналистите бяха повече от нас ...

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 29 юли 2012 23:59

Поклон пред всички присъствали истински фенове на Левски днес !!!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 30 юли 2012 12:10

balef написа:Поклон пред всички присъствали истински фенове на Левски днес !!!

Бях там. Едно ще кажа, какъвто отбора, такъв и протеста! Явно повечето хора ги устройва статуквото. Айде...
България !!!!

Върни се в “Левски”