Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 30 юли 2012 11:53

petkan написа:Явно, че добрият тон е с приоритет пред истината..... вероятно джедаят-чистач е прав, но пък сега не знам дали посланието ми е стигнало до адресанта си....както и да е...
Черноморец над всички! Поне в този форум!

Ако посланието е било към мен не е стигнало за мое съжаление ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 юли 2012 12:06

Някой гледал ли е това?
Човек ходи по вода в Лондон в река Темза. Удивително, нали?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qEc_jeGBVxs[/youtube]
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 юли 2012 12:10

А ето и как става номера в действителност:

[youtube]www.youtube.com/watch?NR=1&v=UegLypCNKIU&feature=fvwp[/youtube]
:mrgreen:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 юли 2012 14:24

бе горещо е ся , кой кот иска си говори
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 юли 2012 14:34

BRF написа:[Нейчо, този път не съм съгласен във всичко с теб. Научен съм да казвам истината в очите и на враг, и на приятел. Ако си мълчим и се правим, че нищо не става, то ще бъдем винаги страдащите и онеправданите. Нима не си говорехме достатъчно по време на пролетния дял от първенството, че отборът на ЦСКА е много, много посредствен и победите, които постига са, меко казано, нереални. И какво ме топли, че феновете им бойкотират ТИТАНите. Прочети долното мнение на господина от Русе и ще разбереш какво имам предвид. Взел съм го от форума на ЦСКА и никой не си е направил труда да го изтрие. С това, че изтри спора ни с Вальо, прикри това, което всеки от нас мисли(имаше и доста факти, подтикващи към размисъл) и което заслужаваше да се дискутира. С това не помагаш и на Вальо. Трябва да престанем да си говорим едно между нас, а да се боим да го напишем във форума или където и да е другаде. Още повече, че спорът бе в границите на добрия тон, поне за себе си гарантирам на 100%. Ето и мнението:
"Един изстрадал фен на ЦСКА!И какво си изстрадал ти, горкият фен на ЦСКА?Това, че О, ужас, ЦСКА 4 години поред е без титла ли?Какво знаеш ти за страданията на един фен?Питай слависти, питай локомотивци, питай канарчета и моряци.Питай феновете на Черноморец, след гаврите на ЦСКА с техният отбор!Питай ги, Данко, питай ги!Ако имаш съвест де, изстрадалий фен на миропомазаният отбор от София!Страдаш, че не сте шампиони, страдаш, че отново отпаднахте от ЕКТ след два мача, затова страдаш ти.Надали страдаш, че шефовете на ЦСКА направиха отбора ви символ на непочтеност, на задкулисни игри и кражби!Не, ти страдаш, че не сте шампиони!Страдаш, че отпаднахте безславно!Страдаш, но ти е трудно да признаеш, че освен шефовете ви и треньорът ви не става, но кой обича иконоборците, а нали той ви е иконата!

Страдаш, Данко, много страдаш!"

Не мисля,че изтривайки спора Нейчо се е стремял да ми помага!Ако е така Нейчо не го прави повече(въпреки,че нямам намерение да споря с вас освен ако вие не го пожелаете да дискотираме)!!!Напълно съм съгласен,че има нужда от дискусия и форумите са за това.Не мисля,че съм обидил някого или съм нарушил добрия тон.Изразявам мнение и още веднъж почертавам лично мнение.Готов съм да чуя(или прочета)всяка една истина според когото и от вас да е,но си запазвам правото на отговор!
п.п Това мнение щом е от форем на ЦСКА,значи прави чест на модераторите,че не са го изтрили.
п.п.2 Това,че има фенове който бойкотират титан няма какво да те топли а показва несъгласие с ръководенето на отбора включително и с отношението към Черноморец[/quote]
Не бях чул да ги бойкотирате след сагите с Черноморец, даже над 90% от вас твърдо ги подкрепяхте, какви ли не уникални казуси чухме в подкрепа на действията на ТИТАНите, за вас щом е за ЦСКА, хубаво, лошо, всичко е О,кей!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2012 14:42

k.dimitrov написа:
BRF написа:[Нейчо, този път не съм съгласен във всичко с теб. Научен съм да казвам истината в очите и на враг, и на приятел. Ако си мълчим и се правим, че нищо не става, то ще бъдем винаги страдащите и онеправданите. Нима не си говорехме достатъчно по време на пролетния дял от първенството, че отборът на ЦСКА е много, много посредствен и победите, които постига са, меко казано, нереални. И какво ме топли, че феновете им бойкотират ТИТАНите. Прочети долното мнение на господина от Русе и ще разбереш какво имам предвид. Взел съм го от форума на ЦСКА и никой не си е направил труда да го изтрие. С това, че изтри спора ни с Вальо, прикри това, което всеки от нас мисли(имаше и доста факти, подтикващи към размисъл) и което заслужаваше да се дискутира. С това не помагаш и на Вальо. Трябва да престанем да си говорим едно между нас, а да се боим да го напишем във форума или където и да е другаде. Още повече, че спорът бе в границите на добрия тон, поне за себе си гарантирам на 100%. Ето и мнението:
"Един изстрадал фен на ЦСКА!И какво си изстрадал ти, горкият фен на ЦСКА?Това, че О, ужас, ЦСКА 4 години поред е без титла ли?Какво знаеш ти за страданията на един фен?Питай слависти, питай локомотивци, питай канарчета и моряци.Питай феновете на Черноморец, след гаврите на ЦСКА с техният отбор!Питай ги, Данко, питай ги!Ако имаш съвест де, изстрадалий фен на миропомазаният отбор от София!Страдаш, че не сте шампиони, страдаш, че отново отпаднахте от ЕКТ след два мача, затова страдаш ти.Надали страдаш, че шефовете на ЦСКА направиха отбора ви символ на непочтеност, на задкулисни игри и кражби!Не, ти страдаш, че не сте шампиони!Страдаш, че отпаднахте безславно!Страдаш, но ти е трудно да признаеш, че освен шефовете ви и треньорът ви не става, но кой обича иконоборците, а нали той ви е иконата!

Страдаш, Данко, много страдаш!"

Не мисля,че изтривайки спора Нейчо се е стремял да ми помага!Ако е така Нейчо не го прави повече(въпреки,че нямам намерение да споря с вас освен ако вие не го пожелаете да дискотираме)!!!Напълно съм съгласен,че има нужда от дискусия и форумите са за това.Не мисля,че съм обидил някого или съм нарушил добрия тон.Изразявам мнение и още веднъж почертавам лично мнение.Готов съм да чуя(или прочета)всяка една истина според когото и от вас да е,но си запазвам правото на отговор!
п.п Това мнение щом е от форем на ЦСКА,значи прави чест на модераторите,че не са го изтрили.
п.п.2 Това,че има фенове който бойкотират титан няма какво да те топли а показва несъгласие с ръководенето на отбора включително и с отношението към Черноморец

Не бях чул да ги бойкотирате след сагите с Черноморец, даже над 90% от вас твърдо ги подкрепяхте, какви ли не уникални казуси чухме в подкрепа на действията на ТИТАНите, за вас щом е за ЦСКА, хубаво, лошо, всичко е О,кей![/quote]
Бойкота заради всичко което се случваше най-вече през миналата зима беше организиран точно за мача срещу вас!Трябваше да си тръгнем на полувремето при какъвто и да е резултат в знак на протест срещу управлението на титан.Просто полицията не го позволи.При втория гол беше по-безопасно за всички да си тръгнем.
Колкото до защита на отбора си и аз не чух някой от вас да казва:Гледай го тоз киряков кви договори сключва!Ние футболисти ли взимаме или чистачки?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 юли 2012 14:57

Вальо, пак ли да спорим, никой от нас не смята да бойкотира Киряков, даже почти всички го подкрепят. Аз нямам възможност да присъствам на срещите с него, но това, което чувам и чета е пълно одобрение на действията му. Така че не намесвай Киряков. Аз ти сведох мнението на господина от Русе. Така мисли цяла нецесекарска България, само вие величаете ТИТАНите. Относно договора. След като такъв договор е разрешен от КТ и не е изрично забранен от правилника на БФС, напълно нормално е да се сключва. Оказва се, че такива договори има подписани почти във всички наши клубове, даже има намеци, че и в ЦСКА. Така че Киряков никой не може да го обвини за сключения договор. А и ако имаше проблем с договора вашите любими ТИТАНи нямаше да въртят Анисе през Литва, за да заобиколят правилниците на БФС.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2012 15:06

k.dimitrov написа:Вальо, пак ли да спорим, никой от нас не смята да бойкотира Киряков, даже почти всички го подкрепят. Аз нямам възможност да присъствам на срещите с него, но това, което чувам и чета е пълно одобрение на действията му. Така че не намесвай Киряков. Аз ти сведох мнението на господина от Русе. Така мисли цяла нецесекарска България, само вие величаете ТИТАНите. Относно договора. След като такъв договор е разрешен от КТ и не е изрично забранен от правилника на БФС, напълно нормално е да се сключва. Оказва се, че такива договори има подписани почти във всички наши клубове, даже има намеци, че и в ЦСКА. Така че Киряков никой не може да го обвини за сключения договор. А и ако имаше проблем с договора вашите любими ТИТАНи нямаше да въртят Анисе през Литва, за да заобиколят правилниците на БФС.

Не няма да спорим.Ти не чуваш това което казвам.Това,че някой от Русе казал нещо ми е все тая!Не ми пука какви договори сключва киряков.Не ме интересува дали ще бойкотирате някой!Искаш от всички ЦСКАри да признават нещо,а не си склонен да признаеш нито една грешка на твоето ръководство.Все пак това си е твое право.Не ми се влиза пак в спорове в който нито ти нито аз сме компетентни,само ще ти напомня,че Анисе играе в ЦСКА без последствия за нас!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 юли 2012 16:21

Днес в офиса идваха полицаи да проверяват дали сме обслужвали две лица относно атентата на летището :shock: Вече знам и имената на заподозрените :( сега дали няма да ме гръмне някой :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2012 16:22

калпазанчо написа:Днес в офиса идваха полицаи да проверяват дали сме обслужвали две лица относно атентата на летището :shock: Вече знам и имената на заподозрените :( сега дали няма да ме гръмне някой :mrgreen:

Сподели ти!Ще ти олекне!

Върни се в “Черноморец”