http://www.sportal.bg/sportal_tv.php
Всеки ден ще е така до като не разберат какво е Левски.И не само да го отнасят Гаджев и Иванов,а ВСИЧКИ.Манекени.Писна ми от примадони.Като не искат да защитават фланелката на Левски да се омитат,нещастници.
За едно нещо Гугутката е прав.В Левски има разделение на клуб и фенове.Почваме да ставаме като розовите.Пореден мач се получава феновете не могат да влязат на стадиона и няма кой от ръководството да иде и да направи нещо.Феновете пътували до Сараево кучета ги яли.Един път парите един път от времето.Къде беше Тонев да отиде и да помогне за по-бързото пускане на феновете , както правеше Сираков.За справка:в Истанбул където каза не влензат ли феновете мач няма да има и да видите какво се случи.Вече и малките държави ни се подиграват.
Всички в момента в Левски не са левскари, а лапачи. НЕЩАСТНИЦИ!!!
Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
sslevski написа:Не съм в София във вторник и няма как да задам един единствен въпрос на който всички присъстващи няма да могат да отговорят и ще си прехвърлят вината.Дано някой се сети да зададе този въпрос:
Кой изпусна или изгони Цветков и Калво и доведе тези 7 безобразни трансферни бомби?
Един път изгониха можещи и един път оставиха най-не можещите да не говорим за новодошлите те не стават и за Босненснското първенство.То си и пролича.
Пълни нещастници.Трябва да им вземат фланелките и да тичат с тяхни и когато заслужат тогава да им се дават сините .
За Цветков беше огромна грешка, която няма да простя на ръководството. Заявявал съм го и друг път във форума. На Калво му изтече договорът, предполагам че не са се разбрали по финансовите параметри, за да му го подновят.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:sslevski написа:Не съм в София във вторник и няма как да задам един единствен въпрос на който всички присъстващи няма да могат да отговорят и ще си прехвърлят вината.Дано някой се сети да зададе този въпрос:
Кой изпусна или изгони Цветков и Калво и доведе тези 7 безобразни трансферни бомби?
Един път изгониха можещи и един път оставиха най-не можещите да не говорим за новодошлите те не стават и за Босненснското първенство.То си и пролича.
Пълни нещастници.Трябва да им вземат фланелките и да тичат с тяхни и когато заслужат тогава да им се дават сините .
За Цветков беше огромна грешка, която няма да простя на ръководството. Заявявал съм го и друг път във форума. На Калво му изтече договорът, предполагам че не са се разбрали по финансовите параметри, за да му го подновят.
Калво също да не би да виждаш достоен заместник на него.Тотална деградация на всички нива има в Левски.Скаутска мрежа беше изградена,защо?
Пълни смешници.Както каза един фен да свалят сутиените и да се махат всички.Хората живеят с евро турнирите, а те какво изсмяха ни се в очите.Нали си взимат по 15000 евро заплатки.Няма живец в тях.Гледам Левски -Челси в момента и да ти кажа ми футболистите на Челси си играят и доста са се изпотили ако ми следиш мисълта.Значи едни като играят с по-слаби могат да тичат и да се раздават,а другите не.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Captain Stottlemeyer написа:sslevski написа:Не съм в София във вторник и няма как да задам един единствен въпрос на който всички присъстващи няма да могат да отговорят и ще си прехвърлят вината.Дано някой се сети да зададе този въпрос:
Щом вие казвате, че Цветков е класа, то това може само да ни радва!
И какво ще промени тази среща ?!Кучетата си лаят , кервана си върви ! Да не би ще се оправи селекцията или ще вземат да играят по добре ! Не просто толкова си могат и затова не е виновен Илиян & Тонев или Донев ! Тези тримата са виновни , че въобще са ги взели в Левски или са решили , че може да разчита на тях ! Няма да им спрат заплатите , е може да останат без премии , но заплатите вече са им достатъчно високи така , че се оправят и с тях ! И така резултата отново е патов !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Ма какви срещи бе , да се уволняват и на Герена да не стъпват! - обяснения не искаме ние ги видяхме, хайде вън!
- milen.hristov
- Контакти:
sslevski написа:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php
Всеки ден ще е така до като не разберат какво е Левски.И не само да го отнасят Гаджев и Иванов,а ВСИЧКИ.Манекени.Писна ми от примадони.Като не искат да защитават фланелката на Левски да се омитат,нещастници.
За едно нещо Гугутката е прав.В Левски има разделение на клуб и фенове.Почваме да ставаме като розовите.Пореден мач се получава феновете не могат да влязат на стадиона и няма кой от ръководството да иде и да направи нещо.Феновете пътували до Сараево кучета ги яли.Един път парите един път от времето.Къде беше Тонев да отиде и да помогне за по-бързото пускане на феновете , както правеше Сираков.За справка:в Истанбул където каза не влензат ли феновете мач няма да има и да видите какво се случи.Вече и малките държави ни се подиграват.
Всички в момента в Левски не са левскари, а лапачи. НЕЩАСТНИЦИ!!!
Напълно си прав и ти и владимиров, добриж или лоши феновете са си твои, и трябва да ги подкрепиш особено в чужди държави.
ВСЕ пак да не се пренебрегва, че валдимиров и подопечните му сами си го направиха с редицата глупости които направиха
- batmanlevski
- Контакти:
какво среща ,да си вземат Иво Иавнов.Ангелов, Райков и Димов и да изчезват ! искаме Ясен,Калво ,ЖУниор и Цветков обратно !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- tzvetan_tee
- Контакти:
hellyeah написа:sslevski написа:Не съм в София във вторник и няма как да задам един единствен въпрос на който всички присъстващи няма да могат да отговорят и ще си прехвърлят вината.Дано някой се сети да зададе този въпрос:
За Цветков мога да ти отговоря веднага - Иво Тонев .
И аз мога да ти отговоря за Цветков - некадърник ! Нямаше място в Левски, не реши един важен мач. Остави даже решаването, не се запомни с нищо в нито един важен мач !!! Ако греша поправи ме и дай пример

КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
-
- Контакти:
За съжаление явно се вижда че Илиев,Тонев и Донев не са за Левски,много под нивото са му,това не им е Локо и Берое и не виждам как след като си тръгнал с такъв ужасен фалстарт,след това ще се изправиш на крака,няма как,маи и този сезон ще е мъка,за мен изхода е само един,колкото и да не им харесва на много хора и тои се казва НАСКО СИРАКОВ....
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда