Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 29 юли 2012 21:57

Благодаря на всички за идеите за рамкиране. Тоше,тоя пич е много добър. Става въпрос за обаче за една рисунка на каката и не ми се иска да го занимавам с това. Най-вероятно ще ида до Бриколажа. А ако искат много пари ще седи без рамка. :mrgreen: Макар,че детето вложи много труд на курса по рисуване и трябва да измислим нещо. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 юли 2012 21:59

ntodorov написа:
subzero написа:Да са поФаля....Малкия не вдига температура. В резултат на това имаме нов зъб. Даже май два. ;)

Данчо. Давайте му вече пържолите...Да ви е жив и здрав.

Мерси. Той пържоли яде още преди да излезе първия зъб. ;) Ся се учим на ракия.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 29 юли 2012 22:04

subzero написа:
ntodorov написа:
subzero написа:Да са поФаля....Малкия не вдига температура. В резултат на това имаме нов зъб. Даже май два. ;)

Данчо. Давайте му вече пържолите...Да ви е жив и здрав.

Мерси. Той пържоли яде още преди да излезе първия зъб. ;) Ся се учим на ракия.

В таз жега го учи на биричка :) зимата на ракия и уиски :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 юли 2012 23:50

ntodorov написа:
petkan написа:Явно, че добрият тон е с приоритет пред истината..... вероятно джедаят-чистач е прав, но пък сега не знам дали посланието ми е стигнало до адресанта си....както и да е...
Черноморец над всички! Поне в този форум!

Петьо. Аз бях чистача. Всеки заинтересован прочете писанията, които в момент на спор малко попрехвърлиха добрия тон...Къпейки се в общото блато всеки се мъчи да докаже, че неговия любим тим е по-малко мокър от другия. На мача Вальо BRF беше с нас, а след двубоя бяхме на бирария с Павел, Дидо, Ники Бургазлията, Ники Акула и Любчо. Стигнахме до един извод, че каквито и да са решенията (в полза на ЦСКА /Черноморец или вреда на ЦСКА/Черноморец) основната вина е в администратора на това първенство - в случая БФС. Не може спорът да бъде оставен в "нищото", а феновете на двата тима да се драпат кой крив, кой прав. И нещо друго ми подхвърли Вальо, в което има много резон. Фенове на ЦСКА са решили да бойкотират двубоите на представителния отбор и да посещават само мачове на юношите. Правят го с нескритото желание за да секнат лудостта по привличане на некадърни и скъпоплатени чужденци, които носят повече посредственост, отколкото да повишават нивото на футбола ни. Естествено играчи, като Мораеш, Асис, Шаешу и Жужу са изключения. Изключения, които се случват веднъж на много години...Абе дереджето на отборите с пари и тези без е долу - горе същото. След четвъртък вечер аз, като един редови и смея да кажа "горящ" запалянко бях на път да захвърля БГ футбола и да се отдам на Диема и пудрата наречена Висша лига. Вальо обмисля същия вариант. Аз си мисля, дека той би имал още един шанс поне да идва с нас на Черноморец и да разпускаме заедно. Поне очакванията му към по-малкия тим биха били по-малки, а от там и претенциите и болката му в представянето на отбора.
Остава да му върнем заразата. Мисля, че разочарованието му от старата "пияна" агитка вече му убягва.

Нейчо, този път не съм съгласен във всичко с теб. Научен съм да казвам истината в очите и на враг, и на приятел. Ако си мълчим и се правим, че нищо не става, то ще бъдем винаги страдащите и онеправданите. Нима не си говорехме достатъчно по време на пролетния дял от първенството, че отборът на ЦСКА е много, много посредствен и победите, които постига са, меко казано, нереални. И какво ме топли, че феновете им бойкотират ТИТАНите. Прочети долното мнение на господина от Русе и ще разбереш какво имам предвид. Взел съм го от форума на ЦСКА и никой не си е направил труда да го изтрие. С това, че изтри спора ни с Вальо, прикри това, което всеки от нас мисли(имаше и доста факти, подтикващи към размисъл) и което заслужаваше да се дискутира. С това не помагаш и на Вальо. Трябва да престанем да си говорим едно между нас, а да се боим да го напишем във форума или където и да е другаде. Още повече, че спорът бе в границите на добрия тон, поне за себе си гарантирам на 100%. Ето и мнението:
"Един изстрадал фен на ЦСКА!И какво си изстрадал ти, горкият фен на ЦСКА?Това, че О, ужас, ЦСКА 4 години поред е без титла ли?Какво знаеш ти за страданията на един фен?Питай слависти, питай локомотивци, питай канарчета и моряци.Питай феновете на Черноморец, след гаврите на ЦСКА с техният отбор!Питай ги, Данко, питай ги!Ако имаш съвест де, изстрадалий фен на миропомазаният отбор от София!Страдаш, че не сте шампиони, страдаш, че отново отпаднахте от ЕКТ след два мача, затова страдаш ти.Надали страдаш, че шефовете на ЦСКА направиха отбора ви символ на непочтеност, на задкулисни игри и кражби!Не, ти страдаш, че не сте шампиони!Страдаш, че отпаднахте безславно!Страдаш, но ти е трудно да признаеш, че освен шефовете ви и треньорът ви не става, но кой обича иконоборците, а нали той ви е иконата!

Страдаш, Данко, много страдаш!"

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 30 юли 2012 00:09

От фейсбук :lol:
Изображение
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 юли 2012 00:19

Ейййй,ши зема да са регна у тоз Фейсбук. 8-)

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 30 юли 2012 00:24

subzero написа:Ейййй,ши зема да са регна у тоз Фейсбук. 8-)

Наско Сираков и Петър Жеков имат,ти да нямаш. 8-) :lol:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 юли 2012 09:25

Не е истина на какви спамове съм подложен на служебния си имейл! Баси отварям си аутлука в понеделник сутрин и ......... :shock: 867 имейла.....Ти да видиш как се трие едно по едно! Сакън да не изтрия нещо важно. Това обаче не мога да не го споделя с вас :mrgreen: Мн е свежо :idea:
Изображение
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 юли 2012 09:27

cena62 написа:От фейсбук :lol:
Изображение

:mrgreen: Стига бе и Петър ЖЕков ли има фейсбук :mrgreen: Аааа не мога вече...трябва вече и в коремите на бременните да инсталират нет :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2012 11:28

[Нейчо, този път не съм съгласен във всичко с теб. Научен съм да казвам истината в очите и на враг, и на приятел. Ако си мълчим и се правим, че нищо не става, то ще бъдем винаги страдащите и онеправданите. Нима не си говорехме достатъчно по време на пролетния дял от първенството, че отборът на ЦСКА е много, много посредствен и победите, които постига са, меко казано, нереални. И какво ме топли, че феновете им бойкотират ТИТАНите. Прочети долното мнение на господина от Русе и ще разбереш какво имам предвид. Взел съм го от форума на ЦСКА и никой не си е направил труда да го изтрие. С това, че изтри спора ни с Вальо, прикри това, което всеки от нас мисли(имаше и доста факти, подтикващи към размисъл) и което заслужаваше да се дискутира. С това не помагаш и на Вальо. Трябва да престанем да си говорим едно между нас, а да се боим да го напишем във форума или където и да е другаде. Още повече, че спорът бе в границите на добрия тон, поне за себе си гарантирам на 100%. Ето и мнението:
"Един изстрадал фен на ЦСКА!И какво си изстрадал ти, горкият фен на ЦСКА?Това, че О, ужас, ЦСКА 4 години поред е без титла ли?Какво знаеш ти за страданията на един фен?Питай слависти, питай локомотивци, питай канарчета и моряци.Питай феновете на Черноморец, след гаврите на ЦСКА с техният отбор!Питай ги, Данко, питай ги!Ако имаш съвест де, изстрадалий фен на миропомазаният отбор от София!Страдаш, че не сте шампиони, страдаш, че отново отпаднахте от ЕКТ след два мача, затова страдаш ти.Надали страдаш, че шефовете на ЦСКА направиха отбора ви символ на непочтеност, на задкулисни игри и кражби!Не, ти страдаш, че не сте шампиони!Страдаш, че отпаднахте безславно!Страдаш, но ти е трудно да признаеш, че освен шефовете ви и треньорът ви не става, но кой обича иконоборците, а нали той ви е иконата!

Страдаш, Данко, много страдаш!"[/quote]
Не мисля,че изтривайки спора Нейчо се е стремял да ми помага!Ако е така Нейчо не го прави повече(въпреки,че нямам намерение да споря с вас освен ако вие не го пожелаете да дискотираме)!!!Напълно съм съгласен,че има нужда от дискусия и форумите са за това.Не мисля,че съм обидил някого или съм нарушил добрия тон.Изразявам мнение и още веднъж почертавам лично мнение.Готов съм да чуя(или прочета)всяка една истина според когото и от вас да е,но си запазвам правото на отговор!
п.п Това мнение щом е от форем на ЦСКА,значи прави чест на модераторите,че не са го изтрили.
п.п.2 Това,че има фенове който бойкотират титан няма какво да те топли а показва несъгласие с ръководенето на отбора включително и с отношението към Черноморец

Върни се в “Черноморец”