Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914
Контакти:

Re: Що за вратар е Петков???

Мнениеот 1914 » 27 авг 2009 23:22

Боже ? Що за хора сте .... 1 МАЧ ? И веднага що за трениор е я се съвземете бе как толкова бързо забравихте за добрите му изяви :? !

anyone

Re: Разликата между Левски и ЦСКА

Мнениеот anyone » 27 авг 2009 23:31

Много точно мнение на terro, аз съм напълно съгласен с него... За провалите последните години е виновен Батков, който с неадекватните си ходове ни докара до това положение... Та ние тази година бихме Баку едвам в София с 2:0, а там те ни изпуснаха, а същите тези бяха отнесени от Базел-един среден европейски отбор с общ резултат 8:2... ами повече какво да кажа. :roll:
sedem_!_dva е жив и завинаги ще остане във форума на Гонг !!!

Johnny_Blaze

Мнениеот Johnny_Blaze » 27 авг 2009 23:37

Много ясно, че подуянските фенчета ще се дразнят и ще пишат глупости, разбираемо е. Само аз си знам колко ми беше кеф, когато унгарчетата разпиляха сините смешници. :twisted: А иначе Динамо има футболисти, за които дебърцините само могат да мечтаят.

БАТЭ

Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?

Мнениеот БАТЭ » 27 авг 2009 23:40

Щото Батков от футбол не разбира, а парите за играчи не са негови
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 27 авг 2009 23:40

124 написа:Автора,ти си един рунтав гъз!

Благодаря,а ти-бръсната п"""ка :mrgreen:

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот Pro-European » 27 авг 2009 23:42

Йовов = Пропуски в най важните мачове + лигльо + пишман майстор на интервюта

Много рядко се изказвам срещу футболист на Левски, ама той е вреден за Левски !
Благодаря за гола срещу Марсилия, но повече няма място при нас. Отдавна не е за Левски - има ли спортно-техническо ръководство !?!?

Delpi, най-нормално е да промениш заглавието така:
"Йовов, извини се на Левски!" Да ни се извини, че ни скъса нервите ! Още преди да отиде в Мюнхен го разбрахме каква стока е, далеч от Левски!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 27 авг 2009 23:43

Абе вие луди ли сте да се карате за подобни щуротии!?!?И в една,и в другата гледни точки има доста истина,просто погледнете от малко по-различен ъгъл и ще я видите!То това остана,левскар да псува левскар!Ай стегнете се вече! :evil:

Искам да ви призова да поздравите цесекарите за техния успех тая вечер,а ако не можете,не пишете нищо!Заслужиха си го момчетата,нека сега се кефят!Аз преди време пожелах тука във форума червените да изпитат същия кеф,който ние левскарите изпитахме преди 2-3 години!Ето,и това стана!Да им е честит успеха и нека не е последен през тоя сезон!Стига с тея псувни и обиди,като дойде дербито,тогава и двете страни ще имат дотатъчно възможности!

Ай дано да пробием и двата отбора,че ми писна след 2-4 мача в Европа да се съсредоточваме в нашата помийна яма,наречена "А" група!
Изображение

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 27 авг 2009 23:48

Снощи ме блокираха еъв форума заради израза "Левски потвърди позициите си в ЕВРОПА", днес го повтарям но с големи букви " ЦСКА ПОТВЪРДИ ПОЗИЦИИТЕ СИ В ЕВРОПА" ..ЦСКА потвърди позициите си с с желание за игра, с европеийски футбол, с тактическа дийсциплина ....и това е ...колкото и простичко да било, но "Млади били играчи в очите им плам"...? Ами млади са , какви да бъдат, стари ли, немощни и тромави, знаещи и неможещи..изкуфелиии и уморени от футбол и самоназвани звезди..??? И до като един млад и нов отбор, като "Бате Борисов" прави история, каквато Левски няма, то детската градина на ЦСКА отстоява историята която клубът е изградил..Оставям на заден план годините 1914 и 1948 и кой колко звезди има на емблемата, за тези години....макар че не трябва, защото това е историята...!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

plamen_che
Контакти:

Мнениеот plamen_che » 27 авг 2009 23:50

Разликата е тази,че Шампион и полов атлет не се създават те се раждат.

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 27 авг 2009 23:52

Снощи ме блокираха еъв форума заради израза "Левски потвърди позициите си в ЕВРОПА", днес го повтарям но с големи букви " ЦСКА ПОТВЪРДИ ПОЗИЦИИТЕ СИ В ЕВРОПА" ..ЦСКА потвърди позициите си с с желание за игра, с европеийски футбол, с тактическа дийсциплина ....и това е ...колкото и простичко да било, но "Млади били играчи в очите им плам"...? Ами млади са , какви да бъдат, стари ли, немощни и тромави, знаещи и неможещи..изкуфелиии и уморени от футбол и самоназвани звезди..??? И до като един млад и нов отбор, като "Бате Борисов" прави история, каквато Левски няма, то детската градина на ЦСКА отстоява историята която клубът е изградил..Оставям на заден план годините 1914 и 1948 и кой колко звезди има на емблемата, за тези години....макар че не трябва, защото това е историята...!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Върни се в “Архив”