Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kme7a
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kme7a » 29 юли 2012 16:24

Някой знае ли какво се случва с Амара Бейби виза ли си вади или ? тея новите баце никви ги няма поне единия на име го е Докарал Самир

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юли 2012 17:38

petkan написа:Явно, че добрият тон е с приоритет пред истината..... вероятно джедаят-чистач е прав, но пък сега не знам дали посланието ми е стигнало до адресанта си....както и да е...
Черноморец над всички! Поне в този форум!

Петьо. Аз бях чистача. Всеки заинтересован прочете писанията, които в момент на спор малко попрехвърлиха добрия тон...Къпейки се в общото блато всеки се мъчи да докаже, че неговия любим тим е по-малко мокър от другия. На мача Вальо BRF беше с нас, а след двубоя бяхме на бирария с Павел, Дидо, Ники Бургазлията, Ники Акула и Любчо. Стигнахме до един извод, че каквито и да са решенията (в полза на ЦСКА /Черноморец или вреда на ЦСКА/Черноморец) основната вина е в администратора на това първенство - в случая БФС. Не може спорът да бъде оставен в "нищото", а феновете на двата тима да се драпат кой крив, кой прав. И нещо друго ми подхвърли Вальо, в което има много резон. Фенове на ЦСКА са решили да бойкотират двубоите на представителния отбор и да посещават само мачове на юношите. Правят го с нескритото желание за да секнат лудостта по привличане на некадърни и скъпоплатени чужденци, които носят повече посредственост, отколкото да повишават нивото на футбола ни. Естествено играчи, като Мораеш, Асис, Шаешу и Жужу са изключения. Изключения, които се случват веднъж на много години...Абе дереджето на отборите с пари и тези без е долу - горе същото. След четвъртък вечер аз, като един редови и смея да кажа "горящ" запалянко бях на път да захвърля БГ футбола и да се отдам на Диема и пудрата наречена Висша лига. Вальо обмисля същия вариант. Аз си мисля, дека той би имал още един шанс поне да идва с нас на Черноморец и да разпускаме заедно. Поне очакванията му към по-малкия тим биха били по-малки, а от там и претенциите и болката му в представянето на отбора.
Остава да му върнем заразата. Мисля, че разочарованието му от старата "пияна" агитка вече му убягва.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 юли 2012 19:58

ntodorov написа: Мисля, че разочарованието му от старата "пияна" агитка вече му убягва.

А,тя пък таз баси трезвениците. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 29 юли 2012 20:37

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юли 2012 21:07

subzero написа:
ntodorov написа: Мисля, че разочарованието му от старата "пияна" агитка вече му убягва.

Сред нас няма пияни. Сред нас има пиячи... :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 юли 2012 21:13

Аз само искам да вметна нещо последно за онази вечер.....
Вальо е пич. Много пъти съм заявявал,че каквото да напиша или прочета тук,това не може да ме накара да мразя хора. Може малко да сме се отклонили от добрия тон(в което не съм сигурен),но при всички положения,тонът щеше да е много развален,ако спора беше между някой друг. Смятам,че Вальо си дава сметка за състоянието на неговия отбор и му прави чест,че не го защитава сляпо като някои други фенове.
В крайна сметка,може би не трябваше да започваме. Написахме неща,които отегчиха останалите. От мен имате обещанието,че в спор по такива теми няма да влизам в този форум. Щото прав е Петьо-тук искаме да четем за Черноморец.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 юли 2012 21:14

ntodorov написа:
subzero написа:

Сред нас няма пияни. Сред нас има пиячи... :mrgreen:

Баси!! Пак си прав. ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 29 юли 2012 21:26

subzero написа:
ntodorov написа:Сред нас няма пияни. Сред нас има пиячи... :mrgreen:

Баси!! Пак си прав. ;)

Нейчо винаги е прав :!: :!: :lol:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 юли 2012 21:52

Да са поФаля....Малкия не вдига температура. В резултат на това имаме нов зъб. Даже май два. ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юли 2012 21:55

subzero написа:Да са поФаля....Малкия не вдига температура. В резултат на това имаме нов зъб. Даже май два. ;)

Данчо. Давайте му вече пържолите...Да ви е жив и здрав.

Върни се в “Черноморец”