Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:разбирамЩом те наливат от началото с пари си отбор с традиции
Това с народността на "спонсора"(собственика) ми хареса
Само не знам как чуждите компании, които дават пари се вместват в уравнението
Много зле
Pichichi написа:Абе не съм силен по история на грандовете в Италия ама си мисля че С.Берлускони се появява в Милан
някъде по средата на 80-те. Преди това не мисля че отбора е бил на някой друг Берлускони ама може и да бъркам !!!
За Юве може и така да е за Интер също .
Sardukar написа:Няма лошо да се инвестира във футбола, но е смешно и нагло едни да се сочат с пръст, а други да се изкарват за нещо повечеАла, бала и нашето си е най-хубаво нали
![]()
ПП Във всяка държава има различни модели на управление. Фамилното управление на италианските отбори е било в основата на тяхната доминация преди тоталното глобализиране на футбола. Сега се появяват по-богати от тях чужденци и те се задъхват, а италианския футбол страда!
ПП durex, внимавай за ценноститеНапример какви ценности въплъщават постоянните смени на мениджъри в Интер(Морати) и ЧЕЛСИ(Абрамович)??? Или какво не футболно и не ценно имаше в играта на ЧЕЛСИ през последните години
Sardukar написа:ПП Не знам дали Абрамович обича ЧЕЛСИ, но инвестира достатъчно, за да го обичат феновете на ЧЕЛСИ
Sardukar написа:ами аз не обичам да говоря за ценностиАко питаме 10 фена на един отбор на различна възраст почти сигурно е, че ще кажат различни неща, които припознават като ценности на клуба
![]()
ПП Не знам дали Абрамович обича ЧЕЛСИ, но инвестира достатъчно, за да го обичат феновете на ЧЕЛСИ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта