Представянето на Данчо Йовчев на Олимпиадата

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hazza

Re: Велик Данчо на 6-ти финал

Мнениеот hazza » 29 юли 2012 13:45

Едно голямо БРАВО !
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 29 юли 2012 13:56

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YfaKUpFmcb0&feature=channel&list=UL[/youtube]
“Не купувам от Lafka”

Cronos
Контакти:

Мнениеот Cronos » 29 юли 2012 14:12

marmi52 написа:За да ви държат в заблуда обаче ви подхвърлят такива псевдогерои, на които уж цял свят се кланял ...
Всъщност дали в САЩ са чували изобщо за Йордан Йовчев ? ...[/b]

Ако досега е имало някакви съмнения, че си умствено ограничен, сега вече ти сам ги разсейваш недвусмислено.Не виждаш по-далеч от върха на носа си, затова и никога нищо няма да разбереш и винаги ще си останеш едно дребно, нищожно и жалко хейтърче.Това, че на тебе не ти е известно нещо, не значи, че и на другите не е известно, но за да го проумееш трябва да имаш поне малко мозък - а от това, както изглежда, си лишен по рождение.

http://www.youtube.com/figchannel#p/c/5F7B712FC383947D

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 29 юли 2012 14:34

Това, че Данчо се състезава за България по-скоро му е отнело някоя олимпийска титла, отколкото това, че живее в САЩ да му е донесло нещо. А на него Лондон не му е просто шеста Олимпиада, а шеста, в която стига финал! Иначе, в стрелбата може и 20 финала да направиш, и да участваш на 60 (Нонка Матова ги беше наближила в Сидни), стига да не те е ударил някой Паркинон и да ти треперят ръцете, ама в гимнастиката се съмнявам, че скоро ще се появи друг такъв.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 29 юли 2012 14:37

hellyeah написа:Marmi , нали много добре знаеш , че в "олимпиадите на аматьорите" , единствените професионалисти бяха състезателите от така нареченият "социалистически блок" .След 1988 година нещата си дойдоха на мястото . Дори Данчо Йовчев е продукт на старата социалистическа система в българския спорт , той е последният мохикан , така да се каже .Честни олимпиади не е имало никога ,преди социалистическите страни лъжеха , сега пък се състезават професионалисти , нещо ,което няма нищо общо с олимпийския дух и принципи .

Точно така.Това ми е 10та Олимпиада която гледам.Тогава комунистите използваха спорта за пропаганда на тяхния престъпен и терористичен строй със всякакви средства.Спортистите от соц.държавите взимаха допинг на поразия,докато тия от Запад спортуваха заради самият спорт.По отношение на допинга ГДР и руснаците бяха ненадминати.По радиото и телевизията след всеки успех на български спортисти или отбори спортните емисии започваха с "нова победа на социалистическият спорт" и чак тогава казваха кой,какво и къде е спечелил.
Баткоff вън

Потребителски аватар
Оракулa
Контакти:

Мнениеот Оракулa » 29 юли 2012 14:42

marmi52 написа:8-)

Като ви чета обидите, които сте изсипали по мой адрес, само защото съм си позволил да изкажа мнение различно от "правилното", си мисля, че Бойко Борисов ви е малко ! :mrgreen:
Вие сте готови за един нов Сталин !!!
Тогава всички ще мислите еднакво по "правилния" начин. :lol:
А, наричате мен комунист ... :lol: :?

Дали си комунист или не, за мен е без значение. Ясно е обаче, че не си много на ред. Ти си един най-обикновен демагог, а тези от които си се учел са едни от най-добрите. Ти не спориш, не се аргументираш, използваш логика и факти, които преиначаваш или променяш тяхната тежест, дотигаш до логически изводи по нелогически път. Да, както написах ти си демагог и си се учил от най-добрите, без значение дали се отнася за демагогията между Троцки и Ленин, Нюрнберския процес, сегрегацията на цветнокожите в САЩ, взрив в Бургас или Олимпиада и спортни резултати.
Единственото ти логично изказване е относно спортовете със съдийска оценка. Всичко останало е свободна интерпретация на лъжи, преиначени факти и логически изводи върху тях. Както казах учил си се от най-добрите и им подражаващ във всяко едно нещо - Интернационалът няма род и родина.
marmi52 написа:И запомнете от мен: Това ще е най-слабата олимпиада за България от десетилетия насам !

Едва ли някои бил спорил с теб затова. Това е просто пример как използваш факти, лъжи и нелогически изводи, за да изведеш едно глупаво, лъжливо и нелогично мнение. С каква цел го правиш? Ако не е преднамерено, се замисли за терапия.

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 29 юли 2012 15:17

Марми,след като не харесваш спортове като гимнастиката,защото там от съдиите зависело всичко разбираш ли и затова Йовчев не бил толкова велик,как ще коментираш "божията ръка" на Марадона или пресния пример Лудогорец-Динамо Загреб? Скъпия ни цар футбол в който съдиите по абсолютно никакъв начин не влияят върху резултата и справедливостта.Месеци тренировки,лишения,мечти,90 минути търчане и себераздаване и накрая хоп-една измислена дузпа и загуба с 0:1 от противника.После наказания без преиграване на мача обаче.Колко много такива случаи има когато рефера решава кой ще е шампион/финалист/победител.Ами волейбола?Срещу Франция на квалификацията за ОИ подпряха французите с 11 точки в 4 гейма.И това ли няма значение.

Като почнем от футбол,волейбол,баскетбол,тенис и стигнем до художествената гимнастика-все спортове в които присъства съдийство под някаква форма и властта да определя развоя на събитията.

Така че мнението ти е несъстоятелно.

Между другото Йовчев е многократен световен и европейски шампион,многократен олимпийски медалист (макар и да няма златен медал знаем защо).То и Федерер няма олимпийска титла,обаче е признат за най-великия в тениса.
Последна промяна от Ivanov84 на 29 юли 2012 15:25, променено общо 1 път.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 29 юли 2012 15:22

Уникален е!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 29 юли 2012 15:49

orlando7 написа: Човека просто искаше да покаже алтернативно мнение,. но не случи на аудитория ! Много първосигнално го награбиха форумните юнаци. Щото в живота повечето се крият между зелените домати и пиперките в градината!

;)

Остави ги ! Нека избият малко комплекси, че в реалния живот много взеха да ги мачкат ... :mrgreen:
Нека аз да съм виновният за всичко лошо, което се случва в България. Нека marmi52 да е причината за тежкия им живот и всичкото зло на тази земя.
Да попсуват, да пообиждат ..., пък дано се почувстват по-добре ! :lol:
Нищо лично против Йордан Йовчев. Не го познавам човека. Чест му прави, че се състезава за БЪЛГАРИЯ, защото е имал много други варианти. Не омаловажавам и спортните му успехи, както и това, че за този спорт показва уникална издръжливост на тялото за неговите години.
Просто ми изглеждаше странна тази еуфория около класирането на Йордан Йовчев на финалите. :?
И тези думи "велик", "уникален", ... :?
Едно, че това далеч не е някакъв огромен успех - България е имала много олимпийски шампиони и рекордьори.
Второ, че това дори не е някакво върхово лично постижение за Йовчев, защото той е взимал медали от олимпиади.
Трето, че спортната гимнастика не е някакъв супер популярен и гледан спорт(вижте полупразната зала !) и едва ли сме се издигнали много в очите на света с постижението на Йовчев.

Това е само едно класиране между първите 8. При това с най-лош(засега) резултат.
А, в България вече изпаднахме в истерия !!! :shock:
Едно време се радвахме, когато България беше между първите 5-6 страни по медали на Олимпиадата.
В следващите години взехме да се радваме, когато имаме поне 5-6 олимпийски шампиона.
На последната Олимпиада в Пекин се радвахме, че изобщо имаме олимпийски шампион ...
Явно е дошло времето да се радваме, когато някой наш спортист се класира за финалите на Олимпиадата в своята дисциплина ...
Кое е следващото стъпало надолу ? Може би на следващата Олимпиада ще се радваме дори на спортист, който изобщо се е класирал за нея ... :oops:
Та, общо взето такива мисли ме вълнуваха, ама те взеха, че ме грабнаха ... :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 29 юли 2012 16:08

Всеки един посребрял косъм от косата на Данчо е миг СЛАВА ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
Българския спорт има своя ВЕЛИКАН. Великанът се казва Йордан Йовчев... Толкова.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Лондон 2012”