що се отнася до марми ..аз лично не му вярвам на глупостите, явно му харесва да се прави на интересен и дапровокира и да се наслаждава на реакциите след това, аз лично не бих му се връзвал на приказките
Представянето на Данчо Йовчев на Олимпиадата
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Велик Данчо на 6-ти финал
велик е йовчев
що се отнася до марми ..аз лично не му вярвам на глупостите, явно му харесва да се прави на интересен и дапровокира и да се наслаждава на реакциите след това, аз лично не бих му се връзвал на приказките

Йордан Йовчев:"Това е върхът на усилията ми"....Осъзнавате ли колко тежки думи са това?! С какво чувство са пропити,удовлетвореност от самия себе си,всъщност Данчо показа нагледно,на целия свят-какво е воля(предвид неговата възраст),спортен дух и истински професионализъм!
Единствено респект и поклон,пред един достоен и прославящ България човек(с главно Ч)
Единствено респект и поклон,пред един достоен и прославящ България човек(с главно Ч)
Чак пък "велик" ... Тази вечер гледах една 40 годишна гребкиня от Беларус, която също е на 6-та олимпиада като Данчо. Победи в своята серия като изостави съперничките си доста.
Спортната гимнастика е малко субективно оценяван спорт. Всичко зависи от оценката на съдиите, която не винаги е точна.
В гр****ето не е така. Или можеш да гребеш и ги биеш, или не.
Марми,Марми....понякога човек е по-добре да запази мълчание и тактичност,отколкото да говори неща,които 1.Изобщо не са в контекста на темата 2.Са признак на изключително лошо възпитание.
Евала,на гребкинята от Беларус,но тази тема е за Данчо Йовчев!! Като толкова си впечатлен от нейния успех,и постижението на Йовчев явно не представлява интерес за теб....ами направи си фен тема за гребкинята от Беларус и там коментирай,колкото си искаш,ако искаш я издигни и в култ!
Чак пък "велик
Ето това е олицетворението на простотията,античовечността и ниският интелект!
Като ви чета обидите, които сте изсипали по мой адрес, само защото съм си позволил да изкажа мнение различно от "правилното", си мисля, че Бойко Борисов ви е малко !
Вие сте готови за един нов Сталин !!!
Тогава всички ще мислите еднакво по "правилния" начин.
А, наричате мен комунист ...
И запомнете от мен: Това ще е най-слабата олимпиада за България от десетилетия насам !
Затова успешно ви промиха мозъците с филмчета и клипчета, както и със слухове за контузия на Йовчев, които той самия разпространяваше преди игрите.
Просто на тази олимпиада няма да можем да се похвалим с нищо друго, затова се вдигна толкова много шум около спортното дълголетие на Йордан Йовчев.
Няма да имаме и нито един олимпийски шампион за пръв път от много години насам !!! Дано Станка ме опровергае !
Държавата ни затъва и умира, в това число и спорта ни. Футболният резил лъсна онази вечер, когато отпаднаха и четирите ни отбора от ЕКТ.
За да ви държат в заблуда обаче ви подхвърлят такива псевдогерои, на които уж цял свят се кланял ...
Всъщност дали в САЩ са чували изобщо за Йордан Йовчев ? ...
Последна промяна от marmi52 на 29 юли 2012 13:19, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- greenlandia
Лелелелеле, яко те е напекло слънцето! Скрий се на сянка,че ще пострадат невинните хора покрай теб!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
BETCHUALENG написа:Орландо, аз просто смятам, че говори глупости и си няма идея защо това класиране на финала е такова постижение. Може би народните маси просто са се поинтересували за разлика от него. Никой не иска от него да харесва Йовчев,
и на мен този спорт ми е безразличен но просто ЗНАМ какво постижение е гимнастик на 39 да играе финал на Олимпиада. А след последната контузия си е малко нещо чудо. Докато Марми просто иска отново да изкара всички заблудени и глупави. Понякога е прав - сега говори глупости.
А комунист няма да го нарека, тъй като едва ли знае какво е Комунизъм. То и тия, които го наричат комунист не знаят, иначе щяха да знаят че ИСТИНСКИ комунизъм няма. А това, което е било при Тато си има друго име.
Човека просто искаше да покаже алтернативно мнение,. но не случи на аудитория ! Много първосигнално го награбиха форумните юнаци. Щото в живота повечето се крият между зелените домати и пиперките в градината!
marmi52 написа:8-)
Като ви чета обидите, които сте изсипали по мой адрес, само защото съм си позволил да изкажа мнение различно от "правилното", си мисля, че Бойко Борисов ви е малко !![]()
Вие сте готови за един нов Сталин !!!
Тогава всички ще мислите еднакво по "правилния" начин.![]()
А, наричате мен комунист ...![]()
![]()
И запомнете от мен: Това ще е най-слабата олимпиада за България от десетилетия насам !
Затова успешно ви промиха мозъците с филмчета и клипчета, както и със слухове за контузия на Йовчев, които той самия разпространяваше преди игрите.
Просто на тази олимпиада няма да можем да се похвалим с нищо друго, затова се вдигна толкова много шум около спортното дълголетие на Йордан Йовчев.
Няма да имаме и нито един олимпийски шампион за пръв път от много години насам !!! Дано Станка ме опровергае !
Държавата ни затъва и умира, в това число и спорта ни. Футболният резил лъсна онази вечер, когато отпаднаха и четирите ни отбора от ЕКТ.
За да ви държат в заблуда обаче ви подхвърлят такива псевдогерои, на които уж цял свят се кланял ...
Всъщност дали в САЩ са чували изобщо за Йордан Йовчев ? ...
Ти взе, че се впрегна! Няма да те разберат!
- just one is eric
- Контакти:
orlando7 написа:BETCHUALENG написа:Орландо, аз просто смятам, че говори глупости и си няма идея защо това класиране на финала е такова постижение. Може би народните маси просто са се поинтересували за разлика от него. Никой не иска от него да харесва Йовчев,
и на мен този спорт ми е безразличен но просто ЗНАМ какво постижение е гимнастик на 39 да играе финал на Олимпиада. А след последната контузия си е малко нещо чудо. Докато Марми просто иска отново да изкара всички заблудени и глупави. Понякога е прав - сега говори глупости.
А комунист няма да го нарека, тъй като едва ли знае какво е Комунизъм. То и тия, които го наричат комунист не знаят, иначе щяха да знаят че ИСТИНСКИ комунизъм няма. А това, което е било при Тато си има друго име.
Човека просто искаше да покаже алтернативно мнение,. но не случи на аудитория ! Много първосигнално го награбиха форумните юнаци. Щото в живота повечето се крият между зелените домати и пиперките в градината!
Ти пък как го защитаваш ?? НИЕ ПОКАЗВАМЕ АЛТЕРНАТИВНО МНЕНИЕ , ЧЕ МАРМИ Е ИДИОТ , НО НЕ СЛУЧИХМЕ НА АУДИТОРИЯ ВЪВ ТВОЕ ЛИЦЕ И НИ НАГРАБВАШ , ЗАЩОТО ПО ЦЯЛ ДЕН СЕ КРИЕШ ЗАД КРАВИТЕ И ОВЦЕТЕ !
Marmi , нали много добре знаеш , че в "олимпиадите на аматьорите" , единствените професионалисти бяха състезателите от така нареченият "социалистически блок" .След 1988 година нещата си дойдоха на мястото . Дори Данчо Йовчев е продукт на старата социалистическа система в българския спорт , той е последният мохикан , така да се каже .Честни олимпиади не е имало никога ,преди социалистическите страни лъжеха , сега пък се състезават професионалисти , нещо ,което няма нищо общо с олимпийския дух и принципи .
“Не купувам от Lafka”