Представянето на Данчо Йовчев на Олимпиадата

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Re: Велик Данчо на 6-ти финал

Мнениеот Син до гроб » 29 юли 2012 11:02

http://vbox7.com/play:ed97f54d8d Марми,ако не ти представлява трудност и имаш свободно време,моля те,изгледай този клип и виж за какви контузии ,болки и счупвания говори Йовчев !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 29 юли 2012 11:07

Син до гроб написа:http://vbox7.com/play:ed97f54d8d Марми,ако не ти представлява трудност и имаш свободно време,моля те,изгледай този клип и виж за какви контузии ,болки и счупвания говори Йовчев !

Прати му клипче с руски спортисти, Марми е антибългарин и е соц подлога ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 29 юли 2012 11:10

Гордея се с Данчо и се срамувам от ..................... ( Вие си знаете ....) !

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 29 юли 2012 11:11

Е най-накрая целия форум разкри Марми.. нема такава комунистическа гад.. Даже няма да пиша мнение.., че ме е гнус от тоя..

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 29 юли 2012 11:18

Phoenix_ написа:Е най-накрая целия форум разкри Марми.. нема такава комунистическа гад.. Даже няма да пиша мнение.., че ме е гнус от тоя..

Аз преди ме кефеше, но и аз вече го плюя тоя е най - големия родоотстъпник. Както викаш ти, да го е гнус човек, да коментира такива промити соц мозъци...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 юли 2012 11:19

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 29 юли 2012 11:24

marmi52 написа:
Ivanov84 написа:Марми,не давай за пример гр****ето,защото гимнастиката е един от най-тежките и амортизиращи човешкото тяло спортове и точно затова Йовчев е феномен в световен мащаб,20 години-6 олимпиади,аз поне не виждам кой гимнастик може да повтори това нещо близките 50 години.

8-)

Явно повечето от вас не помнят спортисти като Стефка Костадинова и Йорданка Донкова. Световните рекорди и на двете вече 25 години не могат да бъдат счупени !
България имаше спортисти, които на всяко състезание печелеха първите места, а не второ, трето ...пето и т.н.
И пак казвам - аз признавам спортове, където или бягаш и надбягваш всички, или оставаш назад. Или скачаш и надскачаш всички, или не можеш ...
Такива спортове като художествената гимнастика, спортната гимнастика и т.н. не ми допадат поради относителната и често субективна оценка на съдиите ...
Точно затова например повече харесвам професионалния бокс от аматьорския. В професионалния често срещите завършват с нокаут - личи си кой е по-добрия, докато при аматьорския тези победи по точки са доста относителна работа ...

Видя ли приятелю,какво стана като показа различно мнение от народните маси? Изкараха те хомосексуалист,агент на руските комунистически служби,неудачник,антибългарин,глупак,бездарник,нехранимайко и даже съм сигурен че ще те убият с камъни! И то само щото не харесваш гимнастика Йовчев! Даже един от ЦСКА искаше да му козируваш, въпреки че, надали е ходил войник? А иначе успех на всички наши спортисти в Лондон!

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 29 юли 2012 11:34

Орландо, аз просто смятам, че говори глупости и си няма идея защо това класиране на финала е такова постижение. Може би народните маси просто са се поинтересували за разлика от него. Никой не иска от него да харесва Йовчев,
и на мен този спорт ми е безразличен но просто ЗНАМ какво постижение е гимнастик на 39 да играе финал на Олимпиада. А след последната контузия си е малко нещо чудо. Докато Марми просто иска отново да изкара всички заблудени и глупави. Понякога е прав - сега говори глупости.

А комунист няма да го нарека, тъй като едва ли знае какво е Комунизъм. То и тия, които го наричат комунист не знаят, иначе щяха да знаят че ИСТИНСКИ комунизъм няма. А това, което е било при Тато си има друго име.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 29 юли 2012 11:47

orlando7 написа:
marmi52 написа:
Ivanov84 написа:Марми,не давай за пример гр****ето,защото гимнастиката е един от най-тежките и амортизиращи човешкото тяло спортове и точно затова Йовчев е феномен в световен мащаб,20 години-6 олимпиади,аз поне не виждам кой гимнастик може да повтори това нещо близките 50 години.

8-)

Явно повечето от вас не помнят спортисти като Стефка Костадинова и Йорданка Донкова. Световните рекорди и на двете вече 25 години не могат да бъдат счупени !
България имаше спортисти, които на всяко състезание печелеха първите места, а не второ, трето ...пето и т.н.
И пак казвам - аз признавам спортове, където или бягаш и надбягваш всички, или оставаш назад. Или скачаш и надскачаш всички, или не можеш ...
Такива спортове като художествената гимнастика, спортната гимнастика и т.н. не ми допадат поради относителната и често субективна оценка на съдиите ...
Точно затова например повече харесвам професионалния бокс от аматьорския. В професионалния често срещите завършват с нокаут - личи си кой е по-добрия, докато при аматьорския тези победи по точки са доста относителна работа ...

Видя ли приятелю,какво стана като показа различно мнение от народните маси? Изкараха те хомосексуалист,агент на руските комунистически служби,неудачник,антибългарин,глупак,бездарник,нехранимайко и даже съм сигурен че ще те убият с камъни! И то само щото не харесваш гимнастика Йовчев! Даже един от ЦСКА искаше да му козируваш, въпреки че, надали е ходил войник? А иначе успех на всички наши спортисти в Лондон!

Или се шегуваш , или наистина си нов във форума.... :o :o :o

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 29 юли 2012 11:52

Малкия ГОЛЯМ човек ! Уникален, какво друго мога да кажа. Освен че тренира всеки ден, успя да въведе ред във федерацията и да намери някакви пари за ремонти, защото залите където тренират атлетите и гимнастиците са кошмар. Ако имаше поне 10 % хора като него в тази държава, сигурно щяхме да сме много нагоре не само във спорта. Едно голямо браво за Данчо, дано от министерството се сетят да му го напишат това браво с повече нули. Вместо да се дават пари за федерации по дартс и билярд, да помислят малко чугунените глави в МС. По добре да имаме 5 спортисти на олимпиада които ще се борят за медали, отколкото 100 туристи успели едвам едвам да покрият норматива което стига само за първи кръг на такъв форум.

Върни се в “Лондон 2012”