Лондон 2012-Ден 2
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012-Ден 2
Волейбола ще гледам с интерес 
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
- boston celtics
- Контакти:
Моля ти се,не говори глупости...moonlight написа:rebelheartous написа:moonlight написа:Някъде към 12:05 ще стискаме палци на момичето от моя аватар Екатерина Аврамова![]()
Какви са й шансовете за нещо?
Има някакви . Миналата година стигна полуфинала на световното . Ако успее да си доближи резултата 1.01:10 може да се пребори за полуфинал и утре...Ако успее да стигне до финала даже ще получи право да учи в Оксфорд криминалистика или спортно право... Иначе тя е много горда българка, макар че тренира в Лондон от 3-4 години май... Даже вчера по БНТ видях, че маникюра и беше в бяло, зелено и червено
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
boston celtics написа:Моля ти се,не говори глупости...26 плувкини в сериите имат по-добър квалификационен резултат от нашето момиче,а 13 имат времена под 1 минута..За да се класира на полуфинала трябва обезателно да слезе по 1.01...някъде около 1.00.40 трябва да се затвори ТОП 16..ще и бъде много трудно..но и пожелавам успех,ще се гледа плуването,определено
Квалификационния и резултат е отпреди повече от 1 година... Аз съм почти сигурен , че тя утре ще го подобри
- boston celtics
- Контакти:
Да се басираме,ако искаш? (за да стане по-интересноmoonlight написа:boston celtics написа:Моля ти се,не говори глупости...26 плувкини в сериите имат по-добър квалификационен резултат от нашето момиче,а 13 имат времена под 1 минута..За да се класира на полуфинала трябва обезателно да слезе по 1.01...някъде около 1.00.40 трябва да се затвори ТОП 16..ще и бъде много трудно..но и пожелавам успех,ще се гледа плуването,определено
Квалификационния и резултат е отпреди повече от 1 година... Аз съм почти сигурен , че тя утре ще го подобриИначе това дето го казваш е изключено... Световна шампионка миналата година стана Жао Жинг с 59,05... Няма как да е толкова висок резултата според мен
В полуфиналите се влизаше с 1:01.39... Ясно , че сега ще са по-добри резултатите.. Но не чак толкова
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- boston celtics
- Контакти:
Айде да не е 1.40.но 1.50,1.60 - там някъде 
boston celtics написа:Да се басираме,ако искаш? (за да стане по-интересноmoonlight написа:boston celtics написа:Моля ти се,не говори глупости...26 плувкини в сериите имат по-добър квалификационен резултат от нашето момиче,а 13 имат времена под 1 минута..За да се класира на полуфинала трябва обезателно да слезе по 1.01...някъде около 1.00.40 трябва да се затвори ТОП 16..ще и бъде много трудно..но и пожелавам успех,ще се гледа плуването,определено
Квалификационния и резултат е отпреди повече от 1 година... Аз съм почти сигурен , че тя утре ще го подобриИначе това дето го казваш е изключено... Световна шампионка миналата година стана Жао Жинг с 59,05... Няма как да е толкова висок резултата според мен
В полуфиналите се влизаше с 1:01.39... Ясно , че сега ще са по-добри резултатите.. Но не чак толкова
)
[offtopic]Ми кажи за какво ще се басираме и ще ти отговоря
- boston celtics
- Контакти:
Ей така,просто за кефа :D
boston celtics написа:Ей така,просто за кефа :D
Нямаш проблеми
И аз не съм най-големият оптимист, но ако се класира на 1/2финал ще е добре. Със сигурност ще е в пъти по-добре от тия в колоезденето, където се радват, че са завършили. Опссс, то май само единият

- boston celtics
- Контакти:
Айде,аз казвам,че топ 16 ще се затвори на 1.00.60moonlight написа:boston celtics написа:Ей така,просто за кефа :D
Нямаш проблеми