Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот drvasko98 » 28 юли 2012 18:33

То и той е един играч, ама нейсе

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 юли 2012 19:01

drvasko98 написа:То и той е един играч, ама нейсе

Не знам какъв играч е, ама като го гледах срещу нашите все едно видях Лео Меси и Марадона в едно :lol: :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 28 юли 2012 19:07

Абе Марадона го докарва на физика, ама по ми прилича на селски пехливанин.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 юли 2012 19:08

siniq_fen написа:
drvasko98 написа:То и той е един играч, ама нейсе

Не знам какъв играч е, ама като го гледах срещу нашите все едно видях Лео Меси и Марадона в едно :lol: :lol: :lol:

то срещу наш`те и аз, и ти и почти всеки един човек, който може да ходи без да куца- ще изглежда като някоя звезда от Примера дивизион...Минимум.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 юли 2012 19:51

Ммм да, определено. Още ми е пред очите как минава защитата и онези седят и го гледат :shock: По- добре някой да го беше спънал пред наказателното поле, а един Господ знае дали щеше да е с фал или без.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 28 юли 2012 19:54

Искам да ви питам ако някой от вас има лоби в отбора може ли да ме уреди за футболист. Предварително да кажа че съм свободен трансфер,с два леви крака съм,не мога да играя футбол и но пък мога да пия по цяла нощ.Единствено не покривам условието да ходя на чалготека и да мятам гюбеци, но с усърдни тренировки мисля, че ще се справя и с това.
пп Съгласен съм и на минималното им възнаграждение като обещавам да не плащат никаква комисионна на разни измислени мениджъри.
И само Левски оле

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 юли 2012 20:22

сини шампиони написа:Искам да ви питам ако някой от вас има лоби в отбора може ли да ме уреди за футболист. Предварително да кажа че съм свободен трансфер,с два леви крака съм,не мога да играя футбол и но пък мога да пия по цяла нощ.Единствено не покривам условието да ходя на чалготека и да мятам гюбеци, но с усърдни тренировки мисля, че ще се справя и с това.
пп Съгласен съм и на минималното им възнаграждение като обещавам да не плащат никаква комисионна на разни измислени мениджъри.

не ставаш. Така като ти чета уменията- много по-добър си от сегашните футболисти в Левски. А за там не се търсят можещи такива. ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юли 2012 21:36

сини шампиони написа:Искам да ви питам ако някой от вас има лоби в отбора може ли да ме уреди за футболист. Предварително да кажа че съм свободен трансфер,с два леви крака съм,не мога да играя футбол и но пък мога да пия по цяла нощ.Единствено не покривам условието да ходя на чалготека и да мятам гюбеци, но с усърдни тренировки мисля, че ще се справя и с това.

Ти си първи избор! :!: [offtopic]Само промени изискването за възнаграждението,защото какво ще делим? :lol:[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юли 2012 22:48

ehh написа:Смях. Вместо да се отървем от чужденците, защото вече за България не са ни нужни, ние продължаваме да купуваме такива, все едно Левски вчера не отпадна от Европа.
Ало, ръководството, чакат ни мачове с Пирин ГД, Етър, Монтана, Ботев Вр, а не с отбори от Лига Европа. Събудете се! За къде ми ги привличате тия?

Че тоя алжирец е ненужен е така. Също така е, че това е страшна партенка, но тези дни виждам други хора които реално мислят това което написа по горе. Много ми е интересно какво се иска? Мисли се, че етър и ботев ще ги бием и с юношите ли? Че ние със "звездите" изпитваме трудност напоследък да побеждаваме такива отбори... какво остава ако заиграят още по слаби. Трябва да се разбере, че за да се направи отбор които не го правят смешен още първия кръг в Европа трябва да се почне най-късно от зимата. Да се формира отбора и треньора. Да се свикне с тактика и тн.
Е да и да се привлекат нормални играчи. Проблема не е, че са чужденци. Българи забравете... те са още по зле (тези които можем да купим) . Въпроса е да се привлекат качествени играчи.. пък били те и марсианци. От такива чужденци като опоку, лайнарю и ко нужда нямаме... ама нямаме нужда и от Българи като милиев, иванов, гошо христов, старокин, лъчо балтанов, циганина, станчев и сашо киров. Въпроса е попълненията да са качествени.
За тази цел наистина някой трябва да обикаля мачове и да гледа играчи, а в момента тази скаутска мрежа която рекламира тонев е абсолютно проформа. Нито един от играчите които взехме не е привлечен понеже те са го видяли и харесали.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 29 юли 2012 00:40

Хм, защо не я закриват тази тема вече. Трансферите ги направихме- супер успешни, тия дето продадохме- взехме милиони, слухове за трансфери- няма, само сигурни неща.
Иначе само хейтват някои хора и всичко се оспамва! :)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Върни се в “Архив”