В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!
Поредният мафиот в българския футбол.
Ще си върнем Гарата,ще видите

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
все още не е обявено официално кой ще е новия собственик ! така че няма смисал да коментирате кой какъв бил и прочие
Ванко_Ултраса написа:Новакът в А гр. ще обяви целите на отбора забележете - след 4-ия кръг ха-ха!![]()
Що не изчакате да свърши сезона - тогава със сигурност може да познаете?!![]()
:
Ванко , искам да ме разбереш правилно , Марешки за нов спонсор ви е супер - честито !
Stealth написа:Още по-радостното е че ще има 11-ти кръг
То това е наша радост,вие ще страдате...внимавайте какво си пожелавате,защото ето че се сбъдва
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
Тази вече ще пием за новият собственик. Локомотив пак ще бъде силен и всички ще се съобразяват с нас.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- Captain Stottlemeyer
ralimavridov написа:Това за Марешки,ако е вярно не ви чака нищо добро.Преди време искаше да вземе баскетбола във Варна,искаше от общината 100 декара общински имоти на различни места в града и Спортната от Варчев.Не знам какво ще иска от вас за да дава пари.Имайте предвид,че той е голям нарцис и не обича да дава пари за щяло и нещяло.Поредния измамник,все едно Коко,но от Варна.Дерзайте!
Не знам дали е измамник (доста силна квалификация), но само в София човекът има 25 (двадесет и пет) аптеки. Това, че не обича да дава пари за щяло и нещяло, за мен означава, че е сериозен. Все пак бъдещето ще покаже, кой какъв е....
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:само в София човекът има 25 (двадесет и пет) аптеки. Това, че не обича да дава пари за щяло и нещяло, за мен означава, че е сериозен. Все пак бъдещето ще покаже, кой какъв е....
Точно така е.

Тоя Марешки е пълен кретен!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
W84me написа:Тоя Марешки е пълен кретен!
Защото Борат няма да може вече да си прави ТОТО-то със Санданския ли?
Гледай си Ордите на злото!