Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот White Fang » 28 юли 2012 14:57

Взимай нападатели,Тоньо!! Никви защитници!! Тоя сезон-10то място е бетон!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 28 юли 2012 15:01

Лудогорец и ЦСКА са в битка за палача на Левски Саид Хюсеинович. Футболистът нашумя в България с двата си гола с екипа на Сараево във вратата на сините в срещата реванш от втория квалификационен кръг на ЛЕ., в която отборът му победи с 3:1.

Според изданието sportsport.ba Лудогорец вече е в преговори с играча, но вчера Стойчо Младенов се е похвалил пред журналисти, че Хюсеинович може да дойде и на "Армията".

Хюсеинович е на 24 години и е бивш футболист на Вердер и Кайзерслаутерн.

АЗ ЗА ТОВА КАЗВАМ В ЛЕВСКИ ЦАРИ ХАОС , НЯКОЙ ДРУГИ ОПИТВАТ ДА СИ ПОДРЕДЯТ КОЧИНАТА , НО НИЕ НАШАТА КЪЩА НЕ. СПОНСОРИ ИМАМЕ , ПАРИ СЪЩО НЕ ЛИПСВАТ НО......... ПОНЕ 4 ФУТБОЛИСТИ ОТ САРАЕВО СТАВАТ ЗА ЛЕВСКИ , НО НИЕ СИ ИМАМЕ И ТО НАЙ ДОБРИТЕ .....

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 28 юли 2012 15:02

След дъжд качулка ,ако е добър е добре дошъл ,ако ли не прав му път . При Мъри се гледаше коя част от машината е по-лошо качество и се търсеше добра такава ,за защита се има впредвид ,че имаме Мулдер ,Башлиев,Иванов ,Ели, Ст.Ангелов ,Диамонтен,Старокин ,Пинто и някой юноша и им изглежда пресилено да имаме 50 защитника ,а не гледат ,че от настоящите Мулдер ,Ели Пинто и Пелето стават само.
Кой ще замени Пл.Илиев при контузия или наказание или спад във формата ? Кога ще се налагат юноши като го обещаха преди време ?
Този сезон А група ще бъде ощетена от към приходи от телевизионни права ,лично на мен ми е мъчно за Батков ,колкото и да го мразите ,той има само 1 гаф -че изгони Мъри и Наско преди да изградят нов отбор и даде тази привилегия на" високоинтелигентния " Вуцов да го стори .С парите от шампионска лига правилно постъпи като оправи терена и изгради общежитие ,защото ако беше дал всичките 5 милиона евро за скъпи звезди и ако ни беше елиминирал някой слабак ,к'во щяхме да правим тогава ?

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 28 юли 2012 15:03

Как тоя ще дойде тука бе? Нали си имаме футболери като УпокУ,Чупливия а.к.а Карвальо и звИздЪтЪ Жоао Силва,който е записал 35 минути с фанелката на Левски.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 юли 2012 17:03

Смях. Вместо да се отървем от чужденците, защото вече за България не са ни нужни, ние продължаваме да купуваме такива, все едно Левски вчера не отпадна от Европа.
Ало, ръководството, чакат ни мачове с Пирин ГД, Етър, Монтана, Ботев Вр, а не с отбори от Лига Европа. Събудете се! За къде ми ги привличате тия?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2012 17:14

Смях. Вместо да се отървем от чужденците, защото вече за България не са ни нужни, ние продължаваме да купуваме такива, все едно Левски вчера не отпадна от Европа.
Ало, ръководството, чакат ни мачове с Пирин ГД, Етър, Монтана, Ботев Вр, а не с отбори от Лига Европа. Събудете се! За къде ми ги привличате тия?

Какво искаш да кажеш? Един вид чижденсите - по-добри от нашите? За това и ще падаме, не от Тампере, и Бевере, или от фк Сараево, ми...

Едно, че се вземат основно куци коне - със свободни договори (Марсиньо), прехвърлили 30-те (Де Карвальо) или никому ненужни баламурници дето и топката не могат да пипнат - като поредната анонимна деветка -португаУеца или Диамутен, дето нито пас може да пусне без да сбърка, нито топка да пази.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 юли 2012 17:53

Май наистина не успя да разбереш, какво искам да кажа.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 юли 2012 17:56

kempesmario написа:Лудогорец и ЦСКА са в битка за палача на Левски Саид Хюсеинович. Футболистът нашумя в България с двата си гола с екипа на Сараево във вратата на сините в срещата реванш от втория квалификационен кръг на ЛЕ., в която отборът му победи с 3:1.

Според изданието sportsport.ba Лудогорец вече е в преговори с играча, но вчера Стойчо Младенов се е похвалил пред журналисти, че Хюсеинович може да дойде и на "Армията".

Хюсеинович е на 24 години и е бивш футболист на Вердер и Кайзерслаутерн.

АЗ ЗА ТОВА КАЗВАМ В ЛЕВСКИ ЦАРИ ХАОС , НЯКОЙ ДРУГИ ОПИТВАТ ДА СИ ПОДРЕДЯТ КОЧИНАТА , НО НИЕ НАШАТА КЪЩА НЕ. СПОНСОРИ ИМАМЕ , ПАРИ СЪЩО НЕ ЛИПСВАТ НО......... ПОНЕ 4 ФУТБОЛИСТИ ОТ САРАЕВО СТАВАТ ЗА ЛЕВСКИ , НО НИЕ СИ ИМАМЕ И ТО НАЙ ДОБРИТЕ .....

Някой беше казал, че този Хюсеинович е дошъл СЕГА в Сараево, т.е. футболиста има действащ договор, така че не виждам ЦСКА как ще плати за него (ще искат висока сума) . А като се замисли човек и да има как да плати, според теб какво би избрал да играе в ЛЕ, защото могат и Зета да отстранят или да играе за ЦСКА или Лудогорец САМО в А група?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 юли 2012 18:03

Защо пък да не избере 2-3-4 пъти по-голяма заплата? :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 юли 2012 18:04

Rivaldo10 написа:Защо пък да не избере 2-3-4 пъти по-голяма заплата? :lol:

При зелените може ;) , но се съмнявам, че е вярно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”