В лицето на шеф имах предвид Тонев, а в лицето на мениджър Илиан.
А на въпроса на Наско, да отговоря с въпрос. Не глобяваше ли футболистите финансово и той? http://sport.actualno.com/news_99721.html
Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- фифи перото
Re: Наско Сираков отново пита във Facebook
grasiani написа:djambaza написа:На тебе шефа ли ти прави колектива или мениджъра?
Ами мениджъра кой го е назначил да не би аз, ами скаута Донев да не би аз да съм го донесъл от вкъщи,харесвайте си ги Тонев и Батков, но още нищо не сте видели тия докато не довършат Левски няма да си тръгнат.
Колега,прав си в много отношения, но Сираков не е решението.За съжаление ,не сме ние тези,които взимат решения.
Левски няма ЛИДЕРИ, ЛИЧНОСТИ в отбора,които да скръцнат със зъби на плужеците.Това е проблемът.
А селекцията...Господ да ни пази...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
фифи перото написа:grasiani написа:djambaza написа:На тебе шефа ли ти прави колектива или мениджъра?
Ами мениджъра кой го е назначил да не би аз, ами скаута Донев да не би аз да съм го донесъл от вкъщи,харесвайте си ги Тонев и Батков, но още нищо не сте видели тия докато не довършат Левски няма да си тръгнат.
Колега,прав си в много отношения, но Сираков не е решението.За съжаление ,не сме ние тези,които взимат решения.
Левски няма ЛИДЕРИ, ЛИЧНОСТИ в отбора,които да скръцнат със зъби на плужеците.Това е проблемът.
А селекцията...Господ да ни пази...
Напротив,Наско е авторитет и думата му се чува сред играчите и той не би търпял такова поведение от сегашните псевдозвезди на Левски, а и винаги знае как да подходи към различни ситуации и как да реши проблемите, защото е играл футбол на високо ниво и му е ясна психиката на играча.
Аз продължавам да вярвам че това е работа на треньора, а директора трябва да е човек към когото трябва да имат респект. Работата им с Тонев трябва да е свързана само с идването и отиването от Герена. Може пък някой да ги чува работите повече и да знае как е в големите отбори. Да питам само, в някой чужд отбор да се чува кой е директор и да се бърка в съблекалнята? Само тук в България директорите се смята че трябва да си врът носовете и да изземат част от работата на треньорите, според мене тука има нещо объркано.
фифи перото написа:Леонидас Ферейра
Олександър Ковал
Константин Кайнов
Мирослав Савич
Рожерио Марсио Ботельо-Гаучо
Брент Рахим
Уйлям Роча-Батиста
Ищван Ференци
Гарба Лавал
Джъстис Кристофър
Марсело Виейра-Вава
Саша Зимонич
Владимир Шунейко
Ниогу Демба-Нирен
Емануел Баба
Тези играчи кой ги доведе и помните ли ги?
Славни имена... Някой се запомниха с по един гол (като Гаучо), Ференци беше пълна загадка, Лавал поне игра малко, Кристофър беше постоянно контузен, а Саша Зимунич беше най-големия! Дадоха 700хил. долара (ако е се лъжа), а беше една торба... :D
Имайте в предвид, че тогава имаше по-голям толеранс и дори такива футболисти оставаха по-дълго в отбора, а не го гонеха за 4-5 месеца, като Арс, Цветков и тн.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
фифи перото написа:Леонидас Ферейра
Олександър Ковал
Константин Кайнов
Мирослав Савич
Брент Рахим
Уйлям Роча-Батиста
Ищван Ференци
Гарба Лавал
Джъстис Кристофър
Марсело Виейра-Вава
Саша Зимонич
Владимир Шунейко
Ниогу Демба-Нирен
Емануел Баба
И въпреки тях отбора стана 3 пъти подред шампион, взе и 2 купи. Беше на 1 гол от това да играе в Шампионска лига още тогава!
А кой доведе:
Головской
Цихмейструг
Кабат
Пантелич
Радимов
Станислав Ангелов
Георги Петков
Бардон
Томашич
Жо
За Соарес
Тасевски
Рабех
Бензукан
Саша Симонович
Телкийски
Домовчийски
Хичо
Миланов
...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:фифи перото написа:Леонидас Ферейра
Олександър Ковал
Константин Кайнов
Мирослав Савич
Брент Рахим
Уйлям Роча-Батиста
Ищван Ференци
Гарба Лавал
Джъстис Кристофър
Марсело Виейра-Вава
Саша Зимонич
Владимир Шунейко
Ниогу Демба-Нирен
Емануел Баба
И въпреки тях отбора стана 3 пъти подред шампион, взе и 2 купи. Беше на 1 гол от това да играе в Шампионска лига още тогава!
А кой доведе:
Головской
Цихмейструг
Кабат
Пантелич
Радимов
Станислав Ангелов
Георги Петков
Бардон
Томашич
Жо
За Соарес
Тасевски
Рабех
Бензукан
Саша Симонович
Телкийски
Домовчийски
Хичо
Миланов
...
Кой е Хичо? Да не е този, който имаше два леви крака? А Миланов май беше Зетя? И Бензукан защо е в тази група? Като се сетя в началото как го плюхте заради мачовете с "Тампере Юнайтед", а сега изведнъж се появи като голям футболист.
Това нещо ултрасите наистина си измислят какви ли не идоли

Поне бъдете еднопосочни, а не всеки ден с различно мнение!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Кой е Хичо? Да не е този, който имаше два леви крака? А Миланов май беше Зетя? И Бензукан защо е в тази група? Като се сетя в началото как го плюхте заради мачовете с "Тампере Юнайтед", а сега изведнъж се появи като голям футболист.
Това нещо ултрасите наистина си измислят какви ли не идоли
Поне бъдете еднопосочни, а не всеки ден с различно мнение!
Аз лично Бензукан никога не съм го плюл. За мен 2-та с Рабех бяха класа, особено Рабех! Хичо имаше доста сериозен потенциал, преди да бъде затрит по дискотеки и курви. Бразилците в отбора го хвалеха много за техниката и дрибъла му. Умееше да изпълнява и не лоши преки свободни удари. Просто трябваше да се махне от България много по-рано, за да успее да развие потенциала си. Зетя може да е спорен играч, но за мен си беше приличен бег. Играеше със сърце и желание за отбора. 100 пъти повече го предпочитам от Мюлдер сега!
Последна промяна от UltraBlue на 28 юли 2012 18:37, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Gonewild написа:Аз не мога да разбера - нали И.Илиев бил добър тряньор, взели са уж всички набелязани футболисти, няма никакви финансови проблеми, всичко това навреме, за да се проведе нормална подготовка и в същото време играчите да не могат да не знаят как да стигнат до вратата без да изсипват топката????
На Ил. Илиев нивото му е Берое, Черно море...След като смята Иво Главата за добър играч?! Какво повече да искаме от него? До Нова година това ще бъдеме- беройски стил с локомотивски манталитет. Пък после- какво дал Господ.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- santiliana
Абе хора, вие луди ли сте бре? Стигнахме дъното, разбирате ли- ДЪ-НО-ТО! Няколко годишни опити с измислени герои като Гонзо, а сега- с Тонев. Какво ви е виновен Сираков? Че в момента в отбора е пълно с некадърници, които освен всичко друго, нямат и мъжкарство. Та когато играта не върви, да компенсират поне с воля и "битка" на терена. Постоянно се говори, че Наско бил ходил на сафари по време на мача с Тампере...Ами ще отиде, щото това беше форма на протест спрямо машинациите на Батков и НИКАКВАТА парична сума за селекция веднага след участието ни в ШЛ. Когато Наско беше фактор в Левски, абсолютно всичките ни съперници се съобразяваха с нас. Нещо повече- плашеха се от нас. Имахме успехи- не само тук, а и в чужбина. 14 поредни мача в ЕКТ за един сезон- това някой някога ще го постигне ли в скоро време?! Престанете да хулите по човек, който ДОКАЗАНО е донесъл само успехи на Левски. И имайте уважение.
Лично аз се надявам час по-скоро Наско да се върне там, където му е мястото- в Левски. Защото имаме крещяща нужда от можещи хора като него!
И да ИЗРИНЕ ОТРЕПКИТЕ!
Лично аз се надявам час по-скоро Наско да се върне там, където му е мястото- в Левски. Защото имаме крещяща нужда от можещи хора като него!
И да ИЗРИНЕ ОТРЕПКИТЕ!