Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Наско Сираков отново пита във Facebook

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2012 16:03

djambaza написа:Да не би да беше ходил да гледа Бардон в 3-та глуха във Франция, примерно или го е привлякъл сам. Работил е тогава с свестн мениджъри и тем подобни, не им разбирам от работата. Но не забравяй че се довлякоха и сумайти патерици. Другия вариант е да потърси контакт с Тоньо и да излязат 1-2 пъти и да му каже, ако бърка някъде, а той има решение. Като гледам Тончо не е някой нарцис и винаги ще изслуша някой за съвет. Според мен, на Сирака яко му се връща в Левски и от години само плюе и повръща по отбора(понякога има право).НО е толкова полезен колкото и 12 годишните във форума, които правят същото! Къде е разликата ми кажи, ти!

А сега защо не се работи с такива мениджъри :? Значи той може, а другите не могат, това ли излиза. Кои са тея патерици, които са се довлякли? Може би е имало и такива, но болшинството футболисти бяха доста добри(говоря за периода от 2005 година насам). Това дали е търсил контакт с Тонев или не, ние не можем да знаем- може и да е. Доколкото помня, една от причините, поради които Мъри не пое отбора това лято е, защото е искал Сираков да се върне с него(мисля Батков го каза това). Та в този ред на мисли е логично да се предположи, че Тонев не желае да работи със Сираков и няма как да стане тоя "приятелски" контакт. А за плюенето от години... ами нима няма право и истина в думите му. Нима ръководенето на Левски през тези 6 години не заслужава само плюнки. Не виждам какво положително беше направено през тях, та тея плюнки да са незаслужени. Според мен това е пътя- трябва да се напрви нещо това ръководство и собственик да се разкарат от Левски. Нима и ние феновете не желаем това? Ако е така то какъв е начина- със сигурност с благи думи няма да стане!
Последна промяна от UltraBlue на 28 юли 2012 16:07, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 юли 2012 16:06

Тончо така ще чуе, че последният път като чу че Наско може да е само съветник в Левски чак щеше да си тръгва,толкова му се искаха съветите на Сираков.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 юли 2012 16:11

Сираков първо да се научи да пише и тогава да се захваща с такава дейност. Постъпката му е изключително срамна. Защо не стане част от ръководството сега, а плюе непрекъснато?
Отговорът е, защото няма "топки". Ако имаше отдавна да е извадил пари от джоба си и вместо да ги дава на дъщерите си и за покер, да ги вложи в уж любимия си клуб.
В днешна България повече от 60% са неграмотни, сред подрастващите почти всеки. Докато не се започне първо работа със самите подрастващите, родителите да ги контролират къде и кога ходят до навършване на пълнолетие, докато няма строги правила, дисциплина, отговорност от страна на семейство, институции, държава нищо няма да стане.
Лекетата юноши в "Левски" са такива, защото първо нямат истински родители, второ - връзкари, трето - те изобщо могат ли да играят футбол, знаят ли къде се намират.
Последна промяна от daniel875 на 28 юли 2012 16:15, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 юли 2012 16:13

djambaza написа:Като толкова го е грижа и цял трепери да не им бръкнат в джоба на тея патерици, да вдигне телефона и да даде един приятелски съвет на Тоньо, не на всеослушание, да се прави на голям разбирач и винаги да е контра на ръководството. Аман от неговите коментари, като го е грижа толкова, има други начини

+1 :) Съгласен. Който наистина иска да свърши някаква работа, търси най-добрия начин за това. Един приятелски разговор с ръководството на клуба ще бъде сто пъти по-полезен от сто заяждания, направени във фейсбук... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 28 юли 2012 16:19

Гарба Лавал, Вава или Мендоса(особено тая амеба малката, даже те си признаха, че там гафа е огромен, не ми се обяснява,защо точно) и други, но зае*и това, има го при всички. Аз не вярвам, че само "The One And Only" Атанаско е способен да оправи и играта и дисциплината и трансферите и т.н. Според мене Тонев си върши работата добре и смятам, че работите около него си ги нарежда лека, полека и си прави организацията. Нещатата там ще си дойдат на място. Каквото зависеше от него го изпълни-уреди си лагера, новите на 90% бяха от първия ден с отбора, няма хора за под наем за 1 година или с такъв договор(и повечето от новопривлечените не са толкова слаби, някои си ги гледал и ти знаеш, че съм прав), прави ремонти на Герена, общо взето всичко, което е работа на директора се върши и то добре. Тези Новопривлечените още повече, не ги е довлякал на своя глава, нали? Къде гледани, къде не, да видим скаутската мрежа и в следващия трансферен прозорец как ще бъде, въвеждат се нови неща и машината иска време да заработи добре. всичко негативно идва от хората след него - треньори и футболисти!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юли 2012 16:24

Леонидас Ферейра
Олександър Ковал
Константин Кайнов
Мирослав Савич
Рожерио Марсио Ботельо-Гаучо
Брент Рахим
Уйлям Роча-Батиста
Ищван Ференци
Гарба Лавал
Джъстис Кристофър
Марсело Виейра-Вава
Саша Зимонич
Владимир Шунейко
Ниогу Демба-Нирен
Емануел Баба

Тези играчи кой ги доведе и помните ли ги? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 28 юли 2012 16:29

Няма смисъл да се връщаме назад с трансферните грешки/далавери , при всеки ръководител ги има. Обаче Гаучо също беше лауреат, футболист по плажен футбол хахаха

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 юли 2012 16:30

Всичко направил Тонев, всичко уредил, само най важното го няма, и това е отбор, то само с желание не става, трябва да я разбираш тази материя,ако ще и със 100 съветника да се обгради пак не може да вземе правилно решение.

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 28 юли 2012 16:31

На тебе шефа ли ти прави колектива или мениджъра? :shock:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 юли 2012 16:48

djambaza написа:На тебе шефа ли ти прави колектива или мениджъра? :shock:

Ами мениджъра кой го е назначил да не би аз, ами скаута Донев да не би аз да съм го донесъл от вкъщи,харесвайте си ги Тонев и Батков, но още нищо не сте видели тия докато не довършат Левски няма да си тръгнат.

Върни се в “Левски”