Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 28 юли 2012 14:56

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
nakamura написа:
- Специални преференции са предоставени за организираните фенове на отбора, които ще влизат на стадиона с фенски карти , издадени от официалния фен клуб на Нефтохимик, срещу платен членски внос. Картите за феновете ще бъдат предоставени от клуба и ще са за блокове 16 и 17, където привържениците са изявили желание да стоят по време на мачовете.

ей така се пълни стадион

Как ве?? Не ми е ясно.........

Ти пък. На теб ли да обясняваме. ;). Как, как - без пари...То в Бургас как иначе се пълни стадион.
[offtopic]Вижте там как стоят нещата с кебапчетата и поне да не си правим впечатление. :)
Дори имам една МОЯ разценка и обосновка:
1. Без пари - публика от 10 000 до 18 000 в зависимост от съперника, но минимума е 10 000
2. Цена на билет 1 лв. - от 7 000 до 10 000
3. Цена на билет 2 лв. - от 6 000 до 8 000
4. Цена на билет 3 лв. - от 2 000 до 5 000
5. Цена на билет 5 лв. - от 1500 до 3 000
6. Цена на билет 7 лв. - от 400 до 1000
7. Цена на билет 15 лв - от 2 до 10 гларуса и 30 - тима луди.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 28 юли 2012 15:12

Нейчо,за да няма недоразумения ще направя някои пояснения: ПЪРВО: На мачовете на Нефтохимик на ст Лазур без пари ще влизат само ветераните на клуба(техните карти са безплатни) и хора с увреждания. ВТОРО: Тези карти за членовете на фен клуба НЕ СА БЕЗПЛАТНИ,а са с намаление-примерно ако за обикновен зрител билета е 2 лева-за тях ще е примерно към 1.50(или нещо такова) ТРЕТО: Нефтохимик има много привърженици,но членовете на фен клуба са около 50 човека(Аз също не съм член),тъй че с + или - 50 едва ли е от някакво значение .ЧЕТВЪРТО: Карти за мачовете на Нефтохимик има само за сектор А(с изключение на тези за фен клуба които са за В),но едва ли някой запален фен ще си купи такава карта,тъй като всички фенове искат да са в сектор В. ПЕТО:Билетите за ученици и пенсионери са 1 лев,а за всички останали-2 лева-безплатни билети-НЯМА,нито пък кибапчета И Шесто: билетите са йофтини,но кът гледам какъв футбол ни демонстрираха наште Евробойци-за Б група даже им е много
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 юли 2012 15:19

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Нейчо,за да няма недоразумения ще направя някои пояснения: ПЪРВО: На мачовете на Нефтохимик на ст Лазур без пари ще влизат само ветераните на клуба(техните карти са безплатни) и хора с увреждания. ВТОРО: Тези карти за членовете на фен клуба НЕ СА БЕЗПЛАТНИ,а са с намаление-примерно ако за обикновен зрител билета е 2 лева-за тях ще е примерно към 1.50(или нещо такова) ТРЕТО: Нефтохимик има много привърженици,но членовете на фен клуба са около 50 човека(Аз също не съм член),тъй че с + или - 50 едва ли е от някакво значение .ЧЕТВЪРТО: Карти за мачовете на Нефтохимик има само за сектор А(с изключение на тези за фен клуба които са за В),но едва ли някой запален фен ще си купи такава карта,тъй като всички фенове искат да са в сектор В. ПЕТО:Билетите за ученици и пенсионери са 1 лев,а за всички останали-2 лева-безплатни билети-НЯМА,нито пък кибапчета И Шесто: билетите са йофтини,но кът гледам какъв футбол ни демонстрираха наште Евробойци-за Б група даже им е много

Е, да де.
ПС: Що не минеш довечера ? Контролен мач не се смята за изневяра. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2012 15:24

Каква е тази цензура!?! :roll: Толкова труд хвърлихме снощи :lol:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 28 юли 2012 15:28

ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Нейчо,за да няма недоразумения ще направя някои пояснения: ПЪРВО: На мачовете на Нефтохимик на ст Лазур без пари ще влизат само ветераните на клуба(техните карти са безплатни) и хора с увреждания. ВТОРО: Тези карти за членовете на фен клуба НЕ СА БЕЗПЛАТНИ,а са с намаление-примерно ако за обикновен зрител билета е 2 лева-за тях ще е примерно към 1.50(или нещо такова) ТРЕТО: Нефтохимик има много привърженици,но членовете на фен клуба са около 50 човека(Аз също не съм член),тъй че с + или - 50 едва ли е от някакво значение .ЧЕТВЪРТО: Карти за мачовете на Нефтохимик има само за сектор А(с изключение на тези за фен клуба които са за В),но едва ли някой запален фен ще си купи такава карта,тъй като всички фенове искат да са в сектор В. ПЕТО:Билетите за ученици и пенсионери са 1 лев,а за всички останали-2 лева-безплатни билети-НЯМА,нито пък кибапчета И Шесто: билетите са йофтини,но кът гледам какъв футбол ни демонстрираха наште Евробойци-за Б група даже им е много

Е, да де.
ПС: Що не минеш довечера ? Контролен мач не се смята за изневяра. ;)

Щот в събота по принцип бягам на село да се освободя от стреса и напрежението.Аз вече минах на мача с Калиакра и погледах цели 10 минути(2 пъти по 5 в началото,и в края)...........А и не искам да се лишавам от огромното удоволствие довечера да прочета твоя брилянтен коментар за мача,който съм сигурен че ще засенчи гения на дядо Вазов дори... :)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 юли 2012 15:30

BRF написа:Каква е тази цензура!?! :roll: Толкова труд хвърлихме снощи :lol:

:mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2012 15:41

subzero написа:

И ти ли се чувстваш засегнат??? :lol: Тогава продължаваме на стадиона ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 юли 2012 15:45

BRF написа:
subzero написа:

И ти ли се чувстваш засегнат??? :lol: Тогава продължаваме на стадиона ;)

Аааа. Ши извиняваш ама на стадиона ще съм с детето,а и предпочитам да си говоря глупости. ;) Все пак се радвам,че се реши да дойдеш с нас. Оня нашия не мога го накарам. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 юли 2012 15:57

Данчо, Вальо, пичиу сти, мъ снощи прочетох 2 мнения и спрях, днес сме на бирички! :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2012 15:59

Всъщност радвам се,че някой е изтрил мненията.По принцип моята философия за футбола е да се търси положителното,а не отрицателното!
п.п.Аз мач на Черноморец срещу Черно море не изтървам :lol:
п.п.2 и на ЦСКА
п.п.3 на други май не ходя :lol:

Върни се в “Черноморец”