Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Наско Сираков отново пита във Facebook

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2012 14:35

djambaza написа:
balef написа:Върнете Наско Сираков в Левски !!!

Пак да дойде да дои ли?!

Не Ви ли прилича вече на форумните хулигани :lol:

Не, да дойде и да се върнат успехите в клуба. Нека някой ми посочи по успял управник от НАСКО СИРАКОВ в Левски :!: Айде разбирач, давай... Заради такива като теб сега сме на това дередже :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2012 14:38

just one is eric написа:
Santiago Munezz написа:
valkaredgi написа:simulativno igraha samo horata na sirakov.
nema po golem merzavec ot sirakov.

Ми кой ги държи тия хора на Сираков в Левски,защо не ги изгонят от клуба като мръсни котета,така както ЦСКА изгони техните симуланти?

Кои са тия " хора на Сираков " ??? Мисля , че е работил със двама във отбора , единият е Йовов , който си е човек на Гонзо . Другият е Гаджев , който ми се струва някакво леке .

С Гаджев не е... него Вуцов го привлече в отбора. И аз това се чудя... кои пък са тея неговите хора :roll: Някои хора повтарят едни и същи глупости от край време. Чудя се как могат да забравят 2006-2007, а и преди това :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юли 2012 14:55

UltraBlue написа:
djambaza написа:
balef написа:Върнете Наско Сираков в Левски !!!

Пак да дойде да дои ли?!

Не Ви ли прилича вече на форумните хулигани :lol:

Не, да дойде и да се върнат успехите в клуба. Нека някой ми посочи по успял управник от НАСКО СИРАКОВ в Левски :!: Айде разбирач, давай... Заради такива като теб сега сме на това дередже :evil:

Браво!Ти намери виновните! :lol:

Всъщност ,кой беше "управник" средата на 90-те години?
Или ти не помниш този период?
А кой средата на 80-те? :roll:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2012 15:07

фифи перото написа:

А кой беше 50-те или 60-те... абе що за малоумни въпроси ми задаваш :shock: Явно на някои хора не им е било приятно да ходят на мачове срещу Удинезе, Шалке, Киево, Барселона, Челси, Вердер... еми ето бе големци, радвайте се сега на мачове срещу Сараево, Търнава, Жилина, БАТЕ... явно така ви е по-добре :oops:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юли 2012 15:15

UltraBlue написа:
фифи перото написа:

А кой беше 50-те или 60-те... абе що за малоумни въпроси ми задаваш :shock: Явно на някои хора не им е било приятно да ходят на мачове срещу Удинезе, Шалке, Киево, Барселона, Челси, Вердер... еми ето бе големци, радвайте се сега на мачове срещу Сараево, Търнава, Жилина, БАТЕ... явно така ви е по-добре :oops:

Виж пич.Това ,че си [offtopic]истеричен пуберитет,без възпитание[/offtopic],не ти дава право до ръсиш обиди.
От известно време този форум наистина запада,защото се напълни с такива като теб- не виждащи по-далеч от СС и не търпящи други гласове,освен тези в главата си.

Питаш за успели управници и аз ти отговорих...

И хората ви обясниха,че отборът не беше изграден от СС а от друг... :arrow:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2012 15:24

фифи перото написа:

Виж пич.Това ,че си [offtopic]истеричен пуберитет,без възпитание[/offtopic],не ти дава право до ръсиш обиди.
От известно време този форум наистина запада,защото се напълни с такива като теб- не виждащи по-далеч от СС и не търпящи други гласове,освен тези в главата си.

Питаш за успели управници и аз ти отговорих...

И хората ви обясниха,че отборът не беше изграден от СС а от друг... :arrow:

Щом искаш да си мериш нещо... аз съм в тоя форум доста по-отдавна от теб. Ти явно си някой изкукал дядка, който не вижда по далеч от носа си. Пенсиите като теб вече са за старческия дом. Ти си обременен и не можеш да приемеш нищо ново. Живей си в миналото и се радвай на хубавите спомени. Аз искам да виждам Левски, такъв какъвто беше преди 6 години, не такъв какъвто е сега. Не виждам някой друг, освен Наско Сираков да се е справил по-дбре и да е имал повече успехи като ръководител на този клуб. И тея глупости че тоя отбор бил изграден от някой друг са меко казано смешни. От кой беше изграден бе- от Гочето ли? :mrgreen: Той ли докара Бардон и Томашич? Той ли извлече максимума от Станисла Ангелов, който висеше в тоя отбор от 3-4 години и всички го плюеха. Какво да кажем за един Телкийски. Кой наложи Домовчийски в отбора...? По горе писах и какви играчи се привлякоха след това и колко време после отбора се издържаше основно с парите от техните трансфери. Айде сега искам да ме обориш с аргументи, а не с тъповатите си подмятания кой бил пубер и кой не, дядка изкукал :evil:

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 28 юли 2012 15:28

Тогава не Наско игра на терена и не той подрежда футболистите. Не омаловажавам заслугите му, но изобщо не ми трябва да ми плюе по отбора във фЙейса и да се прави на остроумен. Ако имаше желание да върви отбора, пак казвам не е това начина. Пък и отбора тръгна надолу още по време на СС, лека полека, че до наши дни ;) Смятам, че не Тоньо е ябълката на раздора, а вътре в отбора-набедените за футболисти и екипа на илян.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 юли 2012 15:30

pidna написа:Абе Наско, какви въпроси ще задаваш, когато си неграмотен. Иво Тонев и той е неграмотен и при положение, че вземе да ти отговори, то няма да се разберете. Боже, Боже, Боже :o

Е той как да отговори Тонев като нито има успехи като футболист нито като ръководител и хал хабер си няма нито как се играе тази игра нито как се ръководи футболен клуб като Левски.А Наско във футбола си е много грамотен и за това говорят постиженията и резултатите му.И стига сте писали против него че се излагате и ставате за смях.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2012 15:32

djambaza написа:Тогава не Наско игра на терена и не той подрежда футболистите. Не омаловажавам заслугите му, но изобщо не ми трябва да ми плюе по отбора във фЙейса и да се прави на остроумен. Ако имаше желание да върви отбора, пак казвам не е това начина. Пък и отбора тръгна надолу още по време на СС, лека полека, че до наши дни ;) Смятам, че не Тоньо е ябълката на раздора, а вътре в отбора-набедените за футболисти и екипа на илян.

Добре, какъв е начина? Дайдте алтернатива щом това не бил начина. В Левски нещо трябва да се промени, иначе затъването ще продължи. Наско не игра на терена тогава, но той привлече бардон, Томашич, даде се шанс на Домовчийски, хора, които бяха в клуба с години, рязко повишиха класата си и нивото си на игра. После се привлякоха и доста добри футболисти. Не виждам от какво сте недоволни :shock:

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 28 юли 2012 15:40

Да не би да беше ходил да гледа Бардон в 3-та глуха във Франция, примерно или го е привлякъл сам. Работил е тогава с свестн мениджъри и тем подобни, не им разбирам от работата. Но не забравяй че се довлякоха и сумайти патерици. Другия вариант е да потърси контакт с Тоньо и да излязат 1-2 пъти и да му каже, ако бърка някъде, а той има решение. Като гледам Тончо не е някой нарцис и винаги ще изслуша някой за съвет. Според мен, на Сирака яко му се връща в Левски и от години само плюе и повръща по отбора(понякога има право).НО е толкова полезен колкото и 12 годишните във форума, които правят същото! Къде е разликата ми кажи, ти!

Върни се в “Левски”