благодаря никола ..
+
Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
eddie написа:Работата на държавата е да измете незаконния БФС и вместо да строи безумния нов Национален стадион да отпусне по 2-3 млн. във всеки областен град за детски школи, защото без футболисти футбол не става... Всичко друго си е вътршна работа на клубовете и феновете. Б.Б съвсем скоро ще го разберe, идват избори..
Защо да е незаконен БФС?
Мерките, които трябва да се вземат аз ги написах:
1. На най-титулуваният и един от фундаменталните тимове за развитието на бг футбол ЦСКА да бъде намерен нов богат инвеститор, такъв обаче който ще отделя пари за спорт и футбол, а не за далавери и корупция. Трябва да се разбере един път завинаги, че това е от изключително значение не само за ЦСКА като клуб и неговите привърженици, но и за целия бг футбол.
2. Нааляване на А група, примерно на 8 или 10 отбора, в зависимост, колко от тях имат финансов стабилитет и осигуряване на гаранции по покриване на всички лицензионни условия още преди сезона. Който не го направи "чао" и тва е. Да не ви припомням как в Шотландия изгоря дори клуб като Рейнджърс
3. Задължително правило във всеки един отбор да играят като тиляри в даден мач определен брой юноши. Общо взето правилото от английската висша лига за домашно третираните играчи да се въведе и у нас
4. До 3-ма чужденци във всеки клуб максимум
и т.н. и т.н
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
stannn написа:Аз държавата не искам да помага, а да не пречи както го прави в лицето на Диков. Просто ми звучи смешно да отказваш разрешително за затревен терен с мотива, че застрояването трябвало да бъде 2-3 или колкото са там процента. Все пак няма да правят дискотека там или МОЛ. Прави се терен за футбол. И другото което ме интересува. Ако тръгнат да се правят тревни кортове дали ще има проблем? Не се променя предназначението. Правят тревни игрища и като се засилят от общината да идват слагат мрежите и стават кортове. Като си тръгнат ги махат и докарват вратите. Дали тоя тарикатлък не им е минал през акъла.
Купи си Тема Спорт там има по коректно написана статия дори са няколко за ЦСКА
danko_sot написа:eddie написа:Работата на държавата е да измете незаконния БФС и вместо да строи безумния нов Национален стадион да отпусне по 2-3 млн. във всеки областен град за детски школи, защото без футболисти футбол не става... Всичко друго си е вътршна работа на клубовете и феновете. Б.Б съвсем скоро ще го разберe, идват избори..
Защо да е незаконен БФС?
1. На най-титулуваният и един от фундаменталните тимове за развитието на бг футбол ЦСКА да бъде намерен нов богат инвеститор, такъв обаче който ще отделя пари за спорт и футбол, а не за далавери и корупция. Трябва да се разбере един път завинаги, че това е от изключително значение не само за ЦСКА като клуб и неговите привърженици, но и за целия бг футбол.
2. Нааляване на А група, примерно на 8 или 10 отбора, в зависимост, колко от тях имат финансов стабилитет и осигуряване на гаранции по покриване на всички лицензионни условия още преди сезона. Който не го направи "чао" и тва е. Да не ви припомням как в Шотландия изгоря дори клуб като Рейнджърс
3. Задължително правило във всеки един отбор да играят като тиляри в даден мач определен брой юноши. Общо взето правилото от английската висша лига за домашно третираните играчи да се въведе и у нас
и т.н. и т.н
БФС е незаконен защото така отсъди съда:
http://www.zasada.bg/съдът-бфс-и-боби-михайлов-незаконни/
С другите неща по точките съм съгласен, но да очакваш държавата да ти търси спонсор и собственик е нелепо и граничи с абсурд. Не само за ЦСКА, за всеки друг клуб!
- dreben23
- Контакти:
danko_sot написа:Пише, че имаме интерес към Хюсеинович. Май някой е чел мойто предложение във форумаНо си искам и комисионната
Айде ся няма да влизаме в мениджърски интриги, че и аз си го поисках!
Айде да има и нещо по темата: Венков на колко години стана?
Честито на Бербо!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:[Пише, че имаме интерес към Хюсеинович. Май някой е чел мойто предложение във форумаНо си искам и комисионната :twisted Айде ся няма да влизаме в мениджърски интриги, че и аз си го поисках!
![]()
Кой не иска такъв бързак и вади техника недей пита, ама само срещу нашите умрели и пропаднали защитници с черен отенък на кожата. Гледайте какво ще се случи със Сараево срещу Зета (Черна гора) да речем или след тях. Аз смятам, че Сараево ще отпадне от Зета, макар че не съм им гледал мач. Бият ни щото показват повече характер от нас!
Мура изглеждат супер слаби, но не е чак така, те имат добра успеваемост от 2 положения 1 гол поне, така бяха и срещу Баку и срещу нас. И измисления Арсенал може да яде вафла Мура!
Айде да има и нещо по темата: Венков на колко години стана?Стойчо: "Отсега нататък в ЦСКА ще идват само класни футболисти"... като Мишо Венков!
Стига си се излагал Стойчо, стегни си куфарите и въри в Африка- там имаш и селекция бате и всичко. Доскоро му вярвах на Стойчо, ама вече му нямам доверие- язък, ще направим кефа на Кашчей.
Днеска ще ни бият пак най-вероятно, дано не стане, ама кво пак оправдание ще намери утре- не са сработени предполагам.
Честито на Бербо!
Е ама аз нали бях пуснал тема с предложение до ръководството още миналата седмица. Скаутския ми нюх е уникален просто
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
eddie написа:danko_sot написа:eddie написа:Работата на държавата е да измете незаконния БФС и вместо да строи безумния нов Национален стадион да отпусне по 2-3 млн. във всеки областен град за детски школи, защото без футболисти футбол не става... Всичко друго си е вътршна работа на клубовете и феновете. Б.Б съвсем скоро ще го разберe, идват избори..
Защо да е незаконен БФС?
и т.н. и т.н
БФС е незаконен защото така отсъди съда:
http://www.zasada.bg/съдът-бфс-и-боби-михайлов-незаконни/
С другите неща по точките съм съгласен, но да очакваш държавата да ти търси спонсор и собственик е нелепо и граничи с абсурд. Не само за ЦСКА, за всеки друг клуб!
Ми на Левски как намериха ве. Не ад ни търси, а да ни помогне
- dreben23
- Контакти:
danko_sot написа:
Е ама аз нали бях пуснал тема с предложение до ръководството още миналата седмица. Скаутския ми нюх е уникален просто
А тогава съм безсилен относно комисионната
Не знам, но каквото и да се направи в такъв момент, ще го закъсаме много здраво!
***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:danko_sot написа:Пише, че имаме интерес към Хюсеинович. Май някой е чел мойто предложение във форумаНо си искам и комисионната
Айде ся няма да влизаме в мениджърски интриги, че и аз си го поисках!![]()
Кой не иска такъв бързак и вади техника недей пита, ама само срещу нашите умрели и пропаднали защитници с черен отенък на кожата. Гледайте какво ще се случи със Сараево срещу Зета (Черна гора) да речем или след тях. Аз смятам, че Сараево ще отпадне от Зета, макар че не съм им гледал мач. Бият ни щото показват повече характер от нас!
Мура изглеждат супер слаби, но не е чак така, те имат добра успеваемост от 2 положения 1 гол поне, така бяха и срещу Баку и срещу нас. И измисления Арсенал може да яде вафла Мура!
Айде да има и нещо по темата: Венков на колко години стана?Стойчо: "Отсега нататък в ЦСКА ще идват само класни футболисти"... като Мишо Венков!
Стига си се излагал Стойчо, стегни си куфарите и въри в Африка- там имаш и селекция бате и всичко. Доскоро му вярвах на Стойчо, ама вече му нямам доверие- язък, ще направим кефа на Кашчей.
Днеска ще ни бият пак най-вероятно, дано не стане, ама кво пак оправдание ще намери утре- не са сработени предполагам.
Честито на Бербо!
Венков е на 29. Много ли ти се вижда? Щото Божинов е на 26 и все още го броим за млада надежда!
Каквото и да си говорим, Венков и Занев са двамата най-добри леви бека на България. Реално ли е да очакваш някой осезаемо по-добър от Венков? Каква е гаранцията, че ще бъде намерен? Лудогорец уцелиха десетката с Кейшара, наистина е добър на този пост, но по никакъв начин не превъзхожда Венков. Така че защо трябва да търсим някакви кюрасанци, след като същата работа, че и по-добра, ще свърши Венков?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Предимствата с два атакуващи бека са големи. С такива двама може да играем дори в схема- диамант примерно. На фона на Нилсон(изключително слаб), Грило и не знам си кой друг, Венков е добро попадение. Единствено той и Златински си струват от Локото , всичко друго е пълнеж, макар и да не съм запомнат с качествата на гъркът и Тасио. Но едва ли и някой от нашите са ги гледали преди.