Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот Alex-Plovdiv » 27 юли 2012 22:01

Сравнението ти с Барселона и Еспаньол просто разцепи мрака! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Мисля, че прекарвате прекалено много време в нашия подфорум. Рибата за вас е още в морето, а откакто се класирахте за "А", егото ви скочи до космоса. Давайте го по-кротко, за да не посърнете по бързата процедура. :)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 28 юли 2012 07:06

smith12 написа:eдва ли може да убедиш с тези неграмотни мнения който и да е било неутрален фен в каквото и да е било,точно феновете на Ботев искаме най-много вас да ви има,да имате стадион и дюш,да участвате в елитните дивизии,сигурно следиш каква база се прави в коматево и каква школа ще се изгражда там,без спаринг партньор като вас ще трябва да играем само срещу първенец и маноле при юношите,разберете че това не ни влиза в стратегията,както в Каталуния освен гранд като Барселона има и Еспаньол,така и вас трябва да ви има

Без да искаш си признаваш, че без нас не можете. Естествено, че ви трябва някой пред който да се изкарвате много велики, нали за това сте фенове на Ботев. Локомотив обаче и с вас и без вас си остава велик отбор - превърнат е в такъв отбор не заради купи, титли, победи и успехи а заради любовта на феновете. Истинката любов към отбора, която много от вас никога няма да разберат и няма да изпитат. Колкото и да ви боли, Локомотив Пловдив е най-обичаният отбор, и това няма да се промени докато има и един Локомотивец, защото любовта на един черно-бял е по-голяма и по-велика от нещастната грандомания която вие изпитвате.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 28 юли 2012 10:19

demy27 с цялото ми уважение,но да кажеш,че любовта на даден човек е по-голяма и по-велика от любовта на друг,който въобще не познаваш ми се струва доста глупаво.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 28 юли 2012 10:44

sky1 написа:demy27 с цялото ми уважение,но да кажеш,че любовта на даден човек е по-голяма и по-велика от любовта на друг,който въобще не познаваш ми се струва доста глупаво.

Не по-глупаво от това, да обичаш отбора си, защото има богат собственик или да смята, че е нещо повече от мен, защото отборът му играе на стадион за 20 милиона и има база за 9 милиона. Имам приятели фенове на Ботев които обичат футбола и отбора си, но повечето жълти фенове ги тресе страшна грандомания. Тук има една групичка - 100 мерцедеса, костенурка кючек и мистър и мисис смит, които с безумните си писания дразнят даже и по-сериозните фенове на Ботев.
L'Europa non è lontana

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 28 юли 2012 11:25

smith12 написа:видяхме колко вдигнахте имиджа на галя топалова и "етап",само за 2 години докарахте една от най-големите транспортни фирми почти до фалит

То по тая логика вие колко бизнесмени фалирахте то не беше Агробизнесбанк, Балканбанк на Васко Нинов, съсипахте един честен бизнесмен като Бат Митко и неговата Валео, сега наред е Банго Васил ;) една смяна на власта и той ще последва съдбата на предните ви банкери

П.С. честно не мога да ви разбера, как преди да непишете нещо с цел да се присмеете на отсрещната страна първо не си погледнете собствения задник
Последна промяна от loko2004 на 28 юли 2012 11:29, променено общо 1 път.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 28 юли 2012 11:29

smith12 написа:
demy27 написа:
sky1 написа:demy27 с цялото ми уважение,но да кажеш,че любовта на даден човек е по-голяма и по-велика от любовта на друг,който въобще не познаваш ми се струва доста глупаво.

Не по-глупаво от това, да обичаш отбора си, защото има богат собственик или да смята, че е нещо повече от мен, защото отборът му играе на стадион за 20 милиона и има база за 9 милиона. Имам приятели фенове на Ботев които обичат футбола и отбора си, но повечето жълти фенове ги тресе страшна грандомания. Тук има една групичка - 100 мерцедеса, костенурка кючек и мистър и мисис смит, които с безумните си писания дразнят даже и по-сериозните фенове на Ботев.

пак жълтите са ви виновни,ние се доказахме във в група с най-голямата посещаемост в България,помним и вие когато бяхте в б група как бяхте 3 каруци народ от махалата.Не виждам и нищо грандоманско след като имаш проект,строително разрешение,спечелена концесия и стартирани строителни работи да говорим за база,грандомания е да имаш 2 картински на кръст,без проект,без финансиране,без нищо и да говориш за стадиони,зали и бази,ето това е грандоманщина

Не виждам ти защо си толкова щастлив от тази работа, освен ако не си собственик на някоя строителна фирма, която ще налапа милиони от проектите. И от писанията ти изглежда, че не си толкова радостен затова че ще имате стадион а се кефиш да ни навираш в лицата ти колко си велик, защото ще имате стадион.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 28 юли 2012 11:31

smith12 написа:поне всичките за живи и здрави ;)

Е, да, той не умира.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 28 юли 2012 13:52

demy27 написа:
smith12 написа:поне всичките за живи и здрави ;)

Тези който са в затвора и тях ли ги броиш за живи и здрави? :) :)

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 28 юли 2012 15:53

vhpvhp написа:Значи твърдо - последно в понеделник Локомотив е с нов собственик ? А кога е джиросването на акциите ? :mrgreen:

Яяяяяяяя, в Русенския какви термини сте научили! :shock:
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 28 юли 2012 15:59

Няма нужда да познавам всички от вас, за да мога да си направя извода, че след като омразата е най-силно развитото ви чувство, любовта ви естествено отстъпва доста назад! :shock:
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Върни се в “Локо Пловдив”