Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Re: Наско Сираков отново пита във Facebook

Мнениеот комуна » 28 юли 2012 11:06

Има две интересни мнения на фенове :Феновете на Левски трябва да си спомнят един мач преди 10 години.
Галатасарай-Левски

Тогава Наско Сираков беше казал
мачът да не започне
докато не влезе публиката на Левски.А онзи ден какво видяхме, Иво Тонев и сие нехаят за феновете. :arrow: Кой друг отбор може да си позволи да излезе в два от най-важните си мачове без публиката си... /Ловеч, Сараево/? Събличат и унижават привържениците му, а те и една минута не се забавиха. Ръководството показа ясно, че няма нужда от нас, но дали това ръководството е нужно на идеята Левски...?
Последна промяна от комуна на 28 юли 2012 11:07, променено общо 1 път.

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 28 юли 2012 11:06

БРАВО , на Наско Сираков, фен съм на ЦСКА но с хора като него можеМ да тръгнем нагоре по стълбицата на ЕВРОфутбола. ФЕНОВЕ на Левски в БГ е ясно - купи, продай и Шампионът е ясен , НО когато излезем зад пределите на нашата мила РОДИНА се вижда кой какво прави. Но вие го знаете и ние (феновете на ЦСКА), и НИЩО. АЗ лично ще се наслаждавам на АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА.
това което се случи с Лудогорец е резулатат от постъпките на Левски и ЦСКА - ЗАМИСЛЕТЕ СЕ (купи и продай в БЪЛГАРИЯ).Емии извинете ме но с право според мен няма да ни броят за нищо

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 юли 2012 11:20

А отговори ли във Фейсбук,дали си е вдигнал гащите, за да отиде на сафари преди важен мач на Левски? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 28 юли 2012 11:28

Първо да каже защо не се над гради над онзи отбор донесъл ни толкова радост, защо в един най-важните моменти за отбора ни г-н Сираков отиде на сафари. Защо винаги когато не е в Левски около отбора има интриги като в 90% от случаите неговото име е замесено в тях.

Г-н Сираков, за мене нямате място в Левски след всичките ви машинации!!!
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 28 юли 2012 11:33

Knoppix_ написа:Първо да каже защо не се над гради над онзи отбор донесъл ни толкова радост, защо в един най-важните моменти за отбора ни г-н Сираков отиде на сафари. Защо винаги когато не е в Левски около отбора има интриги като в 90% от случаите неговото име е замесено в тях.

Г-н Сираков, за мене нямате място в Левски след всичките ви машинации!!!

Да прав си, с Иво Тонев и преди това с Гонзо си е екстра.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 юли 2012 11:39

Мистри написа:А отговори ли във Фейсбук,дали си е вдигнал гащите, за да отиде на сафари преди важен мач на Левски? :lol:

Е те пък тия сега които управляват като не ходят на сафари и май от4 години все със смъкнати гащи ходят, и една десета не са постигнали от успехите му.Не си чешете езиците ами вижте реално кой какво е постигнал и тогава се правете на хумористи.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 юли 2012 11:44

"Легендата на Левски Наско Сираков напълно отрече появилите се информации, че е критикувал селекцията на сините за новия сезон. Сираков сподели, че според него в нея има много класни играчи, а лично той пожелава успех на момчетата и самия Илиан Илиев. Наско все пак призна със съобщение в социалната мрежа, че може би на сините им трябва още един класен защитник. Ето и какво написа самият Наско в мрежата:

"Поради изопачените ми думи в някои медии,относно селекцията в ЛЕВСКИ,трябва да кажа,че никога не съм казал,че не ми харесва???Напротив,смятам, че има много добри играчи.Може би трябва да се вземе още един класен,централен защитник.Пожелавам от все сърце успех на момчетата и на Илиан!!!Всичко друго е спекулации."

http://king-football.info/23470/nasko-u ... omchetata/

Въпрос с повишена трудност: Кога Наско казва истината, преди десетина дни, или сега?!... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 28 юли 2012 11:46

Gonewild написа:Аз не мога да разбера - нали И.Илиев бил добър тряньор, взели са уж всички набелязани футболисти, няма никакви финансови проблеми, всичко това навреме, за да се проведе нормална подготовка и в същото време играчите да не могат да не знаят как да стигнат до вратата без да изсипват топката????

Илиян се видя какъв треньор е като изгони Калво,Жуниор И Цветков ,хората които вкараха 90 % от Головете за Левски ,не върна Гара Дембеле ,а момчето сам се бе предложил , не пусна Милиев и Даемутен ,а ми сложи Иво Иванов и Ангелов за защитници . Пълен глупак ! Наско е много прав за поред път,но кой го слуша !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 28 юли 2012 11:47

Поне му научете името ,а то е ИлиАн!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 юли 2012 11:49

Captain Stottlemeyer написа:"Легендата на Левски Наско Сираков напълно отрече появилите се информации, че е критикувал селекцията на сините за новия сезон. Сираков сподели, че според него в нея има много класни играчи, а лично той пожелава успех на момчетата и самия Илиан Илиев. Наско все пак призна със съобщение в социалната мрежа, че може би на сините им трябва още един класен защитник. Ето и какво написа самият Наско в мрежата:

"Поради изопачените ми думи в някои медии,относно селекцията в ЛЕВСКИ,трябва да кажа,че никога не съм казал,че не ми харесва???Напротив,смятам, че има много добри играчи.Може би трябва да се вземе още един класен,централен защитник.Пожелавам от все сърце успех на момчетата и на Илиан!!!Всичко друго е спекулации."

http://king-football.info/23470/nasko-u ... omchetata/

Въпрос с повишена трудност: Кога Наско казва истината, преди десетина дни, или сега?!... :roll:

Отговорът е прост-НИКОГА :lol:
Последна промяна от Мистри на 28 юли 2012 11:58, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”