Бенфика - Реал Мадрид 5:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Бенфика - Реал Мадрид 27.07, 21:00

Мнениеот UNBEATABLE » 27 юли 2012 23:45

Обяснете ми, как да се ОПИТВАМ да помогна на такъв неграмотник... :| :roll:
Точно ти помагам да се усетиш, каква напъст си :)))

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 27 юли 2012 23:58

UNBEATABLE написа:Обяснете ми, как да се ОПИТВАМ да помогна на такъв неграмотник... :| :roll:

бахахаххахаха
Едно така и не разбрах за 1 година във форумът на Реал Мадрид в ГОНГ .........КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ ДА обиждаш отбора и да си недоволен от него ????!?!?!!!!? След 6 отпадания на 1/8 финал,след толкова загуби от БАРСЕЛОНА и то с какви резултати ...Колко мача Реал не може да ги бие на БЕРНАБЕУ - стават вече 7/8 мача ,правиш селекция за 300 милиона и след 3 месеца падаш от АЛКОРКОН с 4:0 ?!?!?!??!?!? Последният голям отбор елиминиран от РЕАЛ МАДРИД в ШЛ е Байерн Мюнхен през .....2004 година :?
ТОВА СА ФАКТИИИИИИИИИИИИИИ ,и на който не му изнася че има хора на които не им харесва какво е РЕАЛ МАДРИД през последните години - ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ !
Само виж феновете на ЦСКА и ЛЕВСКИ какво пишат след вчерашните мачове,ами преди това за другите им загуби и т.н ....те не са фенове защото си плюят футболистите,треньора ,шефове и всичко и даже искат да ги бият ?!?!?! Не са фенове така ли ???????? И това са ЦСКА и ЛЕВСКИ не Реал Мадрид - най-богатия и титулуван отбор в СВЕТА ,който толкова време ни късаше нервите ,като не ти харесва тази истина - ЗНАЕШ ли колко ми пука ???
Навсякъде из форумът си обиждат отборите - само тук не се приема и си смешен,жалък,не си "ИСТИНКСИ" фен......абе я :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 28 юли 2012 00:11

shotgun blues написа:
UNBEATABLE написа:Обяснете ми, как да се ОПИТВАМ да помогна на такъв неграмотник... :| :roll:

бахахаххахаха
Едно така и не разбрах за 1 година във форумът на Реал Мадрид в ГОНГ .........КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ ДА обиждаш отбора и да си недоволен от него ????!?!?!!!!? След 6 отпадания на 1/8 финал,след толкова загуби от БАРСЕЛОНА и то с какви резултати ...Колко мача Реал не може да ги бие на БЕРНАБЕУ - стават вече 7/8 мача ,правиш селекция за 300 милиона и след 3 месеца падаш от АЛКОРКОН с 4:0 ?!?!?!??!?!? Последният голям отбор елиминиран от РЕАЛ МАДРИД в ШЛ е Байерн Мюнхен през .....2004 година :?
ТОВА СА ФАКТИИИИИИИИИИИИИИ ,и на който не му изнася че има хора на които не им харесва какво е РЕАЛ МАДРИД през последните години - ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ !
Само виж феновете на ЦСКА и ЛЕВСКИ какво пишат след вчерашните мачове,ами преди това за другите им загуби и т.н ....те не са фенове защото си плюят футболистите,треньора ,шефове и всичко и даже искат да ги бият ?!?!?! Не са фенове така ли ???????? И това са ЦСКА и ЛЕВСКИ не Реал Мадрид - най-богатия и титулуван отбор в СВЕТА ,който толкова време ни късаше нервите ,като не ти харесва тази истина - ЗНАЕШ ли колко ми пука ???
Навсякъде из форумът си обиждат отборите - само тук не се приема и си смешен,жалък,не си "ИСТИНКСИ" фен......абе я :)

Само като видя, как сравняваш ЦСКА и Левски с Реал Мадрид ми става ясно за всичките ти познания по футбол, пълен ... :))))))

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 юли 2012 00:24

Шотгъне, понякога наистина не мога да те разбера. В единия момент пишеш, че Моуриньо трябвало да дава шанс на юношите, в другия (като тази вечер), когато им се дава шанс, че юношите не ставали . Смешно е да се правят трагедии, от загуба в предсезонна подготовка, след като сме играли основно с резерви и юноши и то не срещу някой измислен отбор. Бенфика ;) Каква селекция за 300 милиона. Стига вече с тази изтъркана плоча. Колко похарчиме това лято ? А миналото ? Колко пари са похарчени от идването на Моуриньо за трансфери ? Провери и напиши. Даваш за пример феновете на Левски и ЦСКА какво пишат вчера след мачовете на техния отбор. А ще прочетеш ли какво писаха ПРЕДИ мачовете. Всички до един вярваха в победата и крайния успех. Това е фен. Доколкото си спомням, след равния с Валенсия на Бернабеу, въпреки, че водехме с четири точки на Барселона, ти написа , че загубата ни на Ноу Камп била сигурна, а титлата - загубена. Извинявай много, но по-срамно нещо от това да си загубил преди да е започнала битката няма. Бихме Барселона, станахме шампиони на Испания с рекорден брой точки и рекорден брой вкарани голове и пак мрънкане след мрънкане. Даваш статистика за Класиките на Бернабеу, но нищо не казваш за мачовете на Ноу Камп. След загубата с 0:5 , в следващите ни четири гостувания там имаме една единствена загуба (за суперкупата миналото лято) , в един много равностоен мач, с гол в последната минута на Меси. Да не говорим за мача за Купата на Краля тази зима, където друг отбор гостувал на Ноу Камп в ерата на Гуардиола не е играл по такъв начин. Надиграхме Барселона,успяхме от 0:2 да изравним, и дори принудихме каталунците последните 20 минути да пазят резултата и да играят в защита. Да същата тази Барселона, която е най-силния клуб в света през последните години и въобще един от най-великите тимове в историята на футбола. Относно ШЛ, не знам кой голям клуб не сме елиминирали, но след шестте години подред отпадания на осминафинал, дойде Моуриньо и нещата се промениха страшно много. Първата година, си спомням, че надиграхме Милан и в двата мача. В Мадрид ги бихме с 2:0 , като това беше най-малкото, с което се отърваха тогава росонерите. В Милано срещата завърши 2:2 , като единия гол на Индзаги дойде след един метър засада. За две години при Моуриньо, играхме два полуфинала в ШЛ, последния отпаднахме с дузпи и абсолютно вярвам, че е въпрос на време да играем и финал в турнира. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 юли 2012 00:28

Абе не ти сравнявам ЦСКА и ЛЕВСКИ с РЕАЛ МАДРИД бееее ...малелеле
Ти казваш,че аз не съм фен защото плюя по РЕАЛ МАДРИД и аз те питам - феновете които плюят така зверски по ЦСКА и ЛЕВСКИ не са фенове на тези отбори ли ?
Питам - Аз пиша играчите на Реал са скапани милионери ( заради последните години в които само взимат пари и се гаврят с феновете) и заради това според теб не съм фен
Вчера феновете на ЦСКА и ЛЕВСКИ - пишат - Вън боклуците от ЦСКА,умрете боклуци,бездарни нещастници,срамите фланелката,бял свят да не видите и т.н ...значи и те не са фенове според теб ? :?:
Фен си само когато пишеш " Реал Мадрид е N1" ,"Да живеее Кралският клуб" и т.н ,това ли е според теб да си фен ? Това ли е да си фен,да си мълчиш какво наистина чувстваш за футболистите,ръководството и отбора и само да ги възхваляваш ....ако според теб това е да си фен ....кажи го на феновете на БЕРНАБЕУ които освирвваха отбора и Моуриньо на мача с БАРСЕЛОНА ,явно и те не са фенове
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 юли 2012 00:41

Madridist прав си ,че преди даден мач трябва да си вярваш в отбора и аз естественно съм вярвал в Реал преди даден мач,вярвах срещу Монако,после срешу Арсенал,Рома,Ливърпул,Байерн и вярвах преди реванша с ЛИОН през 2009 ,че най-накраят ще минат 1/8 финалите ...ама Пянич вкара и тогава вече ......Айде повярвах когато Моуриньо дойде и преди ЕЛ КЛАСИКОТО а то 5:0 ...този сезон си мислех че РЕАЛ вече ще бие БАРСА на БЕРНАБЕУ - ама 1:3 ...всеки си има предел - моят се изчерпа ,ами отчаях се и мачът на КАМП НОУ вече си го представях загубен.
НО взеха че победиха и спечелиха ЛА ЛИГА и тогава написах,че дори и на мен ми повърнаха малко вярата ,надявам се да продължат

За юношите - МОРАТА заслужава да получи шанс,както и Карвахал който можеше да бъде взет за втори бек ,не съм казал че не стават- просто репликирах hajitsu който на мачът с ОВИЕДО каза ,че този състав от юноши щял да мачка 90% от отборите в Испания и аз му написах ,че това са глупоти...и днес се сблъскаха с реалността срещу силен отбор
Трагедия от тази загуба няма,напротив няколко много важни извода според мен МОУ ще си направи ,като един от тях е да разкара КАКА и да вземе колкото може по-скоро Модрич :twisted:

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 28 юли 2012 03:15

Отворих темата с надеждата да прочета долу/горе как се е развил мачът, ама тук се е писало всичко друго но не и за мача :) И Шотгънс, много ми е интересно от къде са тези твои впечатления, че Модрич е някакъв велик и безценен халф, който непременно трябва да купим. Твърде прехвален, недоразвил потенциала си, не се забеляза на европейското. Има много по-класни футболисти, които могат да се вземат на тази позиция. А също и да се правят някакви генерални изводи от контрола е още по голяма глупост Тоя трябвало да се маха, оня не ставал... чакай малко. Моуриньо има достатъчно време да избистря селекция, сстава и прочие.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 юли 2012 03:51

Замисли се докато е време.

shotgun blues написа:Честито,оказахте се прави този Реал Мадрид наистина е силен и заслужи тази титла,накрая се оказа че се излагах цяла година с коментарите си - за което се радват 8-)
Роналдо се изнерви нещо в краят 8-)

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 28 юли 2012 07:10

Остави го бе, брат... Не го ли виждаш, че повтаря едно и също като изтъркана грамофонна плоча...

Иначе по темата: първото полувреме беше равностойно, но второто го изпуснахме и... 5-2.
:|
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 28 юли 2012 07:11

shotgun blues написа:ТОВА СА ФАКТИИИИИИИИИИИИИИ ,и на който не му изнася че има хора на които не им харесва какво е РЕАЛ МАДРИД през последните години - ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ !

Да, наш си е проблемът - на феновете на Реал! Явно не е твой...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”