Red Warrior написа:По интересното е за толкова тъпи ли мислят феновете и казват, че това е чистка на Стойчо, след като в списъка ги няма Якимов и Машината?
Якимов е преотстъпен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:По интересното е за толкова тъпи ли мислят феновете и казват, че това е чистка на Стойчо, след като в списъка ги няма Якимов и Машината?
biser4o написа:Red Warrior написа:По интересното е за толкова тъпи ли мислят феновете и казват, че това е чистка на Стойчо, след като в списъка ги няма Якимов и Машината?
Якимов е преотстъпенза какво да го гонят него? за машината да.....
gorg написа:Май ше има трансфер от Локо Пловдив на повече играчи ми се струва! Не се подигравам защото и ние се окъкахме яката снощи, но такива "кардинално тъпи" решения само вашето ръководство може да вземе!
Red Warrior написа:biser4o написа:Red Warrior написа:По интересното е за толкова тъпи ли мислят феновете и казват, че това е чистка на Стойчо, след като в списъка ги няма Якимов и Машината?
Якимов е преотстъпенза какво да го гонят него? за машината да.....
Не го знам какъв е, но знам, че Стойчо вчера се оплака, че не може да го изгони.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта