Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пламен Илиев - капитан и истински левскар!!!
Всеки втори от махалата може да играе колкото Рамос Старокин И Иванов
Може да е станал левскар, но не е добър вратар.Напълно посредствен вратар.Такива като него ги има колкото искаш и в "А"и в "Б"група.Това че го викат в национала се дължи единствено на това че играе в Левски.
И къв вратар е Пламен Илиев ? слаб,горе долу,добър, или много добър....нищо лично към момчето но за мен си е нищо особенно.Божката Митрев никак не беше по лош!
- batmanlevski
- Контакти:
много лошо впечатление ми направи Илиян Илиев още като му предложиха през април да поеме Левски ,той каза,че му било мъчно за Берое,ами като ти е мъчно връщай се там .после неиска да вземе футболисти от там за да не им разваля отбора,абе ти от Берое ли си или от Левски.после и издънката с капитанската лента . да се маха ,беше голям футболист ,но като треньор не е по-различен от Тройчо и Стоичкоф
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Той Илиев си мисли че е още в Берое
Аванти Рагаци, кажи ми какъв стил очакваш да изградим с Иво Иванов, 35 годишния Ангелов, Мюлдер и Сатрокин, които не могат да центрират една топка, а покрването на зона за тях е "тера инкогнита". Какъв вид атаки ще проведем с плеймейкъра Гаджев, крилата Райков и Рамос. Стил се прави с няколко научени на футбол играчи и мотивирани да играят футбол. Ние може би имаме 2-3 научени и нито едни мотивиран, освен вратарят. Значи сработка може да няма, да не вървят гладко пасове, комбинации, но поне някое класно индивидуално изпълнение трябва да се виид, което да подскаже класата. Например Хаджич мисля, през първото полувреме овладяха от въздуха една топка, обърна се и стреля изненадващо от воле, при което Пламен едва извади в корнер. Кажи ми такова изпълнение от кой от нашите очакваш да видиш. Затова не е необходима никаква сработка и никакъв стил. Или за това защитникът да не бяга като съпровод 30 метра до нападателя също не се изисква сръботка, а просто обикновена индивидуална класа.
Аааааа не така,Илиев си е класа.
Нека стои при вас,на нас не ни трябва. 

- gentlemanxxx
- Контакти:
Старокин, Иванов, ПЕЛЕТО!, Йовов, РАЙКОВ!, Гаджев...още подготовката казах, че тези са нищожества ама няма кой да ме чуе..
П.С.Тоя плешивия капитан взе мястото на Диамутен..ТОВА Е ЛЕВСКИ!
П.С.Тоя плешивия капитан взе мястото на Диамутен..ТОВА Е ЛЕВСКИ!

-
- Контакти:
dodo7271 написа:А защо Базил де Карвальо? Той какво голямо нещо е направил вчера?
Ми най-малко защото изпълни доста прилична дузпа- съмнявам се да е имало някой, който да не се е притеснявал дали ще я вкара, при положение, че всички знаят възможностите на Левски от дузпа. Плюс това спечели доста топки и отигра правилно 90% от ситуациите си(нямам предвид голови). Връщаше се, поемаше топката назад.... абе играеше с желание и умение според мен- за разлика от Марсиньо, Опоку, Райков и т.н. За Жоао Силва кво да говорим изобщо- не може футболист за почти половин милион евро да пипне топката веднъж за 20 минути срещу четвъртия в Босна.
А по темата- аз не подкрепям Пламен Илиев да бъде капитан на Левски, освен ако не изгонят, както цска, всички и не играем само с юноши- на връстниците си ментор да им бъде,ако иска, не капитан. Но на футболисти с много повече качества и опит от него е несериозно дори да се помисли едно момченце на има няма 20 години да им казва кво да правят на терена. Със сигурност не разбира играта по-добре от Гаджев, Пелето, Йовов, Мюлдер, пък дори и от Старокин

Последна промяна от blue_loudog на 27 юли 2012 16:59, променено общо 1 път.
- th3_gr3en_rapper
Браво бе! По-големи "грандове" от вас и чорбарите просто няма!!! 

Последна промяна от th3_gr3en_rapper на 27 юли 2012 19:31, променено общо 1 път.
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]