Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 27 юли 2012 15:56

siniq_fen написа:
Stanislav_Ivanov написа:А бе не може все треньорите да са виновни за слабата игра..Толкова треньори минаха и резултата е един и същ.Някои футболисти са проблем и трябва да се махнат от Левски.Това лято започна чистката на играчи и сигурно ще продължи и зимата.Нека да им оставим малко време за работа и после да гоментираме как са я свършили.

Аз докато им оставям време си е*ах майката на здравето, толкова нервни клетки съм загубил, че със сигурност съм си съкратил живота. Ще умра на 30

В Левски от доста отдавна не се е работило така.Селекцията беше готова още на първия ден от подготовката.Играчите започнаха всички контроли заедно.Почти всичките ни играчи са национали на страните си.Това,че за два мача не си разгърнаха потенциала не значи,че са слаби.Калво беше същия през есента,но пролетта сякаш беше нов играч.Ето затова отбора се нуждае от подкрепа,защото започва нещо ново и му трябва време,а вие за 2 мача изгонихте дори Илиев.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

the_luniz
Контакти:

Пламен Илиев - капитан и истински левскар!!!

Мнениеот the_luniz » 27 юли 2012 16:00

Има само двама играчи, които показаха, че им пука – очаквано Пламен Илиев и неочаквано Базил де Карвальо. С двама футболисти няма как да стане. Необходим е и нов треньор - Вячеслав Грозни. Този просто не става за Левски. Направи Ангелов капитан, само и само да не е Пламен Илиев, защото му бил отказал трансфер в Берое преди две години. Остави Иво Иванов, защото го познава от Стара Загора, а той не става, защото е тромав, не се пласира добре, а и не мисли, което за защитник е задължително. Освен това, Илиев също както повечето треньори в България, няма план "Б" и когато план "А" не сработи, всичко е загубено. Не е сериозно отбор от Малта да вкара шест гола на ФК Сараево, а Левски – само два. Две отчайващо слаби втори полувремена в два мача, говорят и за нещо сбъркано в подготовката. А и колко ли елементарен трябва да е отборът ти, за да бъде разгадан от треньорския щаб на съперника след само един мач?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 юли 2012 16:02

На всеки полу-сезон се взимат по 10 нови футболиста, дори повече :lol: :lol: :lol: Сменят се треньорите на 3 месеца :lol: и пак така в омагьосан кръг!!! Докато не започне да се градят ОТБОРИ а не нон стоп селекции ще е така. Не може на 6 месеца да си подменяш половината състав и да си сменяш треньора и да си мислиш, че правиш нещо!!! Напротив абсолютно нищо не правиш а още повече се пречи на спортният процес. Те горките футболисти докато си научат имената и вече дошъл края на полу-сезона и ги изгонили половината!!!

Просто трябва да спрем да правим трагедии, щото с типичното Българско мрънкане нищо не правим. Трябва работа и нищо друго, българският футбол е на дъното защото просто се работи ден за ден без грам стратегия и визия. Искат се успехи от днес за утре а така в спорта НЕ СТАВА - НИКОГА!!!

Трябва да се остави един треньор поне за една година, даже две да започне да гради ИГРА И СТИЛ, дори да се губят мачове заради това. Но да се знае, че се прави нещо и шефовете да са зад гърба му. Да се спре с тези безумни селекции от 10 човека и да се взима по един или двама най-много нови футболисти за нужният пост и нищо повече. Трябва да се прави отбор, а не ВЕЧНА СЕЛЕКЦИЯ С ЦЕЛ СЛЕДВАЩА ПРЕПРОДАЖБА!!!

Във футбола както и живота трябва работа и търпение, за наше съжаление точно ние българите не притежаваме нито едно от тези две най-важни качества в живота. :lol: Ние сме си по-бързите и лесните неща :lol: :mrgreen: Затова и живеем един "прекрасен" живот в една "европейска" държава!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юли 2012 16:04

"Трудно преспахме. В смисъл не сме спали почти. Няма да измисля нови неща от тези, които казах снощи след мача. Казах неща, които може би не трябваше да казвам. След като сме се провалили в този мач, значи сме допуснали повече грешки от противника. Във важни моменти допуснахме такива грешки, които са недопустими. След като получихме така три гола, значи нямаме работа по-напред.

Защо в Левски липсва характер? Аз съм от 14 юни тук. За месец и 10 дни едва ли ще открия защо липсва характерът. Но е така. Отборът на Сараево ни победи със сърце, а не толкова с футболни качества. Грешки в селекцията? Рано е да се каже. Някои момчета са млади и влизат за първи път в европейски мачове. Винаги когато си загубил търсиш винаги извън себе си, а не е така. Ние треньорите със сигурност сме най-виновни - взимаме най-много решения.

Когато има добри резултати, колективът е добре. Не съм казал, че нямаме колектив. В такива тежки моменти обаче се показва дали си отборен играч. Когато си начело на Левски не може да имаш спокойствие", каза специалистът.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

dodo7271
Контакти:

Re: Пламен Илиев - капитан и истински левскар!!!

Мнениеот dodo7271 » 27 юли 2012 16:05

А защо Базил де Карвальо? Той какво голямо нещо е направил вчера?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 юли 2012 16:06

Stanislav_Ivanov написа:
siniq_fen написа:
Stanislav_Ivanov написа:А бе не може все треньорите да са виновни за слабата игра..Толкова треньори минаха и резултата е един и същ.Някои футболисти са проблем и трябва да се махнат от Левски.Това лято започна чистката на играчи и сигурно ще продължи и зимата.Нека да им оставим малко време за работа и после да гоментираме как са я свършили.

Аз докато им оставям време си е*ах майката на здравето, толкова нервни клетки съм загубил, че със сигурност съм си съкратил живота. Ще умра на 30

В Левски от доста отдавна не се е работило така.Селекцията беше готова още на първия ден от подготовката.Играчите започнаха всички контроли заедно.Почти всичките ни играчи са национали на страните си.Това,че за два мача не си разгърнаха потенциала не значи,че са слаби.Калво беше същия през есента,но пролетта сякаш беше нов играч.Ето затова отбора се нуждае от подкрепа,защото започва нещо ново и му трябва време,а вие за 2 мача изгонихте дори Илиев.

Пич ти сляп ли си какъв потенциал те гони,виж че нямат никакъв живец в играта си едвам ходят по терена,ние не искаме от тях да играят някакъв извънземен футбол,но поне да не срамят фланелката на Левски и да се представят достойно като играят за този клуб.Като са национали да играят както подобава на национали,а не на треторазрядни футболисти.

danibol

Мнениеот danibol » 27 юли 2012 16:11

Колкото и да не ми е приятно Пламен Илиев също има вина.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 юли 2012 16:12

Нито един треньор в България няма в момента качествата да води "Левски". Не си мислете, че този или онзи може! Така е било от много време и така ще бъде. Може би наистина е време да се опита с чужденец, който има знания.
Излишните емоции за линч, обидите към всичко живо са неправилен ход. Отпадането от Европа е на твърде ранен етап, за да се правят генерални оценки за сезона. Тази година е по - различно, защото случилото се е преди шампионата.
Има време за преоценка на нещата. Мисля, че футболистите, които бяха взети, имат възможности да вдигнат тима. Не съм видял все още играта на Ели, вчера много липсваше Рамос.
Много сте емоционални повечето, защото може би и не сте истински запалянковци на тима. В момента Илиан Илиев има нужда от подкрепа, защото той е повече левскар от някой си Гонзо. Ако се имате за публика, не трябва да спирате да ходите този сезон на срещите.
Последна промяна от daniel875 на 27 юли 2012 16:14, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 юли 2012 16:13

danibol написа:Колкото и да не ми е приятно Пламен Илиев също има вина.

В момента сме 2012 година. Изминаха почти 23 години от Промените, които наистина промениха много неща, но за лошо, а не за добро.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 юли 2012 16:16

Тоя Илиян що говори смехории, победили ни със СЪРЦЕ :shock: Те ни премазаха по абсолютно всички показатели, изпуснаха да ни нашибат с 5-6 гола, той ми обяснява, че ни били НЕ ТОЛКОВА С ФУТБОЛНИ КАЧЕСТВА, КОЛКОТО ВОЛЕВИ :x Смях!
Само Левски!

Върни се в “Архив”