Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

RedForever
Контакти:

Re: Крути мерки в ЦСКА - изхвърлиха 8 от отбора, сред тях и две

Мнениеот RedForever » 27 юли 2012 16:02

L0rDa написа:
POPCORN написа:ЕТО С КОИ ФУТБОЛИСТИ ОСТАВАМЕ :

Вратари: Томаш Черни, Анатоли Господинов
Защитници: Иван Бандаловски, Костадин Стоянов, Апостол Попов, Пламен Крачунов, Ангел Грънчов, Лукас Саша, Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес
Халфове: Бернардо Тенгариня, Антон Карачанаков, Тодор Янчев (?), Сержиньо, Милен Иванов (юноша)
Нападатели: Мишел Платини, Анисе Абел, Станко Йовчев

Колега, пропуснал си Нюянджи или както там се казва, нали подписал договор. Отделно чакаме Тасио, Илиас Кариакидис и нз си кой още от локото, ааа и румънеца и Енчев. Общо взето ше сглобим отбор криво-ляво... лошото е, че май и физическата подготовка яко ни куца. Аз не мога по друг начин да си обясна тва разхождане при 1-1...

В sport1 имаше статия за това, че титаните били спрели да взимат някакви витамини за възтановяване на отбора точно преди мача с вафлите...може би това е причината за разхождането...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Ненужни играчи в ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 27 юли 2012 16:04

А това, АКО беше списъка с ненужни на Стойчо в него щяха да бъдат Машината и Якимов :!: Така че това е списъка на Гърнето и търговския директор. :evil: И кой каза.... вън боклуцитееееееее, вън боклуцитеееее, вън бо-клу-ци-те от ЦСКА...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 27 юли 2012 16:04

Ново неадекватно решение. Тия Титан изобщо мислят ли, какво правят. Как така ще гонят девет футболиста, десет дни преди началото на сезона. Списъка започва с МБоли, та той не изиграл даже един мач. Гонят го, а остава чеха дето от едно положение му вкараха гол. Пълен абсурд, защото Райс познава идеално защитата ни. Като гледам в списъка са повечето летни трансфери. Който ги е взимал сега да ги гони и да им плаща неустойки. Не съм съгласен да се маха Христо Янев, смятам, че може да помогне на отбора. Разбирате ли, че бозата ще е пълна, защото новите футболисти не се познават. Титан направиха от нашия отбор някакъв вид лудница и си живеят все едно, че нищо не е станало. Днес взимаме десет играчи, утре гониме единадесет. Това го няма и в Танганайка.

GKo100v

Мнениеот GKo100v » 27 юли 2012 16:05

Наглоста на титан няма край а Станко ко праим. Скакауци.

Изображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 27 юли 2012 16:05

Хубаво ги махат тези посредствени футболисти, но главния проблем за Титан .
Докато боклуците не се махнат нищо няма да се промени. Протести до дупка срещу тези пернишки кретени !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Станко Йовчев

Мнениеот Станко Йовчев » 27 юли 2012 16:07

just one is eric написа:
Red Warrior написа:А бе пичове, тъй като бях на мача вчера (най-глупаво похарчените 10 лева, които съм давал досега), но не се видя на стадиона... Вярно ли Станко Машина е човека който попречи да вкараме гол последната минута?

Да той беше :) И аз бях във В сектор , но имах честа даа го видя Станко Машината във действие със поредна суха мрежа .

В този мач само загатнах за потенциала на играта ми в дефанзивен план 8-)
batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 27 юли 2012 16:07

Трябва ни школа!!! Добри условия,добри терени, добри треньори, дисциплина и тогава да играем с юноши, сега са същите лигльовци като мъжете!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 юли 2012 16:12

И каква в тази титанична мисъл да изгониш Христо Янев??? Единственият човек който вкарваше в контролите и може да ти реши мач с един пряк свободен удар. :evil: Цялата работа е титаните да си СПЕСТЯТ пари от заплати и сега си намериха повод за това.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 юли 2012 16:12

На резерви оценки не се дават, камо ли да носят някаква вина! :lol: Нали знаете? ;) Вчера едва ли беше Станко най-виновен ама айде той е свикнал и носи :lol: - имахме 3-4 положения всичко на всичко, а ония май 2. Единственото, което успявам да разбера от тая чистка е, че ще свиваме бюджета, иначе Райс нямаше да е най-виновен- Стойчо напълно полудя! Това само доказва, че е имало бойкот и футболистите не искат Стойчо! :cry: В ЦСКА има други за гонене ей такива като Домусчиевите, ама кога ще го осъзнаят такива дето и в медиите ги няма. ;) Тези не знаят кой кого гони... :cry:
Последна промяна от dreben23 на 27 юли 2012 16:16, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 27 юли 2012 16:13

Всичко звучи добре за вас, но не ми е ясно защо Макенджиев и особено Янев го отнасят.Макенджиев определено имаше потенциал, макар да си призная честно, сега нямам никаква идея в каква форма е.А Янев ... колкото и да ме дразни, все пак не мога да не му призная, че за българското първенство си е класа.

Върни се в “ЦСКА”