Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Крути мерки в ЦСКА - изхвърлиха 8 от отбора, сред тях и две
Какво искате, бе?!", обърна се Пелето към ултрасите, след което един от тях му нанесе ритник. Ангелов беше засипан и с псувни и плюнки, а полицаите също бяха блъскани. На един от тях дори му падна фуражката.===================== мале пулодяхме
аз се радвам непонасях тошко янчев още от 2005 г та поне това сега ме успокоява че ще играем с една идея по бърз футбол

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Re: Ненужни играчи в ЦСКА
GOLEADOR написа:lastsentinel написа:
Станко Йовчев обаче нищо не може да го изхвърли![]()
![]()
Станко е Машина!Него никой не може да го изхвърли!Е,може,но трябва титан да са се махнали от ЦСКА!
Станко е като Джаро, никой не може да го барне

- mistreated
- Контакти:
Gil-galad написа:Мисля, че е време някой журналист да зададе на тея наглеци дето са собственици въпроса защо Станко Йовчев е в отбора....че нищо чудно след месец да четем и как е подписал нов договор...
А бе оставете го Станко, ясно е защо е там. Не ни е той проблема.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
И какво като ги изгоним ? Положението нима ще се оправи ? ТИТАНИТЕ ВЪН !!
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
- shotgun blues
- Контакти:
Състав на ЦСКА за сезон 2012/2013
1.Станко Йовчев
2.Станко Йовчев
3.Станко Йовчев
4.Станко Йовчев
5.Станко Йовчев
6.Станко Йовчев
7.Станко Йовчев
8.Станко Йовчев
9.Станко Йовчев
10.Станко Йовчев
11.Станко Йовчев
1.Станко Йовчев
2.Станко Йовчев
3.Станко Йовчев
4.Станко Йовчев
5.Станко Йовчев
6.Станко Йовчев
7.Станко Йовчев
8.Станко Йовчев
9.Станко Йовчев
10.Станко Йовчев
11.Станко Йовчев
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Koliu написа:Малко офтопик ама само на мен ли не ми отваря официалния форум?
Май има 'пернишки проблем" с форума !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
shotgun blues написа:Състав на ЦСКА за сезон 2012/2013
1.Станко Йовчев
2.Станко Йовчев
3.Станко Йовчев
4.Станко Йовчев
5.Станко Йовчев
6.Станко Йовчев
7.Станко Йовчев
8.Станко Йовчев
9.Станко Йовчев
10.Станко Йовчев
11.Станко Йовчев

-
- Контакти:
Според мен Ицо и Благой трябва задължително да останат в отбора. Даже се чудя защо ще гонят Петър Стоянов. На мен лично ми харесва как играе. Стабилен е и може да го ползваме и като защитник и като халф. За Дюлгеров не мога да се наема с мнение, но може би е добре и той да остане. НО Шеридън, Присо, Коста Янев, Нилсон и Спрокел. Сега видях новината в ГОНГ и доста се учудвам за това, че Карачанаков е с последно предопреждение!!! Тия БОКЛУЦИ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ ОМИТАТ!!! Забравих да спомена, че и Станко трябва да се омита!
Re: Ненужни играчи в ЦСКА
Teo написа:GOLEADOR написа:lastsentinel написа:
Станко Йовчев обаче нищо не може да го изхвърли![]()
![]()
Станко е Машина!Него никой не може да го изхвърли!Е,може,но трябва титан да са се махнали от ЦСКА!
Станко е като Джаро, никой не може да го барне
Джаро се наигра,докато Станко е ВЕЧЕЕЕЕН!!! Мръсни помияри,съсипаха ВЕЛИК отбор.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
shotgun blues написа:Състав на ЦСКА за сезон 2012/2013
1.Станко Йовчев
2.Станко Йовчев
3.Станко Йовчев
4.Станко Йовчев
5.Станко Йовчев
6.Станко Йовчев
7.Станко Йовчев
8.Станко Йовчев
9.Станко Йовчев
10.Станко Йовчев
11.Станко Йовчев
Забрави Петко Пумпалов.

Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн