Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Крути мерки в ЦСКА - изхвърлиха 8 от отбора, сред тях и две
А Станко пак остава, това момче на кой е роднина в отбора
Аз ако бях влезнал вчера, поне щях да отправя няколко удара към вратата...

Teo написа:А Станко пак остава, това момче на кой е роднина в отбораАз ако бях влезнал вчера, поне щях да отправя няколко удара към вратата...
И тоя боклук е бетониран за резервната скамейка, дано пукне там!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Бих казал а дано е верно това от спортал ама на дали .Ако беше така щяха всички да изпищят с тази "новина"
Според мен за гонене са повече но нали някой трябва и да остане да играе че до година може и да няма "червен евро поход" не знам нещата са зле ,колкото до Ицо Янев голяма мърда е но когато трябва се е доказвал
Според мен за гонене са повече но нали някой трябва и да остане да играе че до година може и да няма "червен евро поход" не знам нещата са зле ,колкото до Ицо Янев голяма мърда е но когато трябва се е доказвал
Вън боклуците от ЦСКА! Призовавам всички фенове да не се поддават и манипулират от подобни крайни мерки като тези. Нека никой не се заблуждава вече от техните действия. Единствените, които трябва да си ходят са Титан! След това вече ще се решава кой да си ходи и кой не.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Вън боклуците от ЦСКА! Призовавам всички фенове да не се поддават и манипулират от подобни крайни мерки като тези. Нека никой не се заблуждава вече от техните действия. Единствените, които трябва да си ходят са Титан! След това вече ще се решава кой да си ходи и кой не.
+1
- POPCORN
- Контакти:
danko_sot написа:Вън боклуците от ЦСКА! Призовавам всички фенове да не се поддават и манипулират от подобни крайни мерки като тези. Нека никой не се заблуждава вече от техните действия. Единствените, които трябва да си ходят са Титан! След това вече ще се решава кой да си ходи и кой не.
абе аре стига па ти бе..какво ми защитаваш футболистите.те са толкова некадърни колкото и ръководителите.всички вън.вчера на терена играха присо и коста явнов и тн а не титан.същите лайнари като президентите.всички вун от ЦСКА.Само стойчо да остане
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Според мен Хр. Янев и Дюлгеров трябва да останат, Николай е супер за резерва и няма висока заплата до колкото знам
не че нещо ама нали нямахте играчи,като изгоните и тея съвсем ще закъсате,поне за а група ставаха да ви държат 3-5 място

smith12 написа:не че нещо ама нали нямахте играчи,като изгоните и тея съвсем ще закъсате,поне за а група ставаха да ви държат 3-5 място
Би ли ми казал от първите шест изброени кой може да ни държи 3-5 място в "А" група?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Откъде накъде Дюлгеров и Стоянов ще опират пешкира? С Какво са виновни те? И двамата бяха много полезни през миналия полусезон и мисля, че освобождаването им е грешка. Янев току-що е дошъл в ЦСКА. Що за неадекватни решения?