Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Мнениеот MainEventer » 27 юли 2012 13:21

Tommi написа:
MainEventer написа:Трябваше да се съберем на летището и да търсим саморазправа с футболистите. Трябва да знаят за кой отбор играят и как да играят за него. Видя се, че с плакати не става, време е да влезе боя в действие.

Викаш нещо подобно: :mrgreen:

Слабо :lol: Трябва нещо много по-грандиозно. :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юли 2012 13:23

MainEventer написа:Слабо :lol: Трябва нещо много по-грандиозно. :lol:

Аз съм сигурен, че ако го беше чул накрая как казва, че не го е срам, щеше да го счупи от бой. :mrgreen: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 юли 2012 13:23

Tommi написа:
MainEventer написа:Трябваше да се съберем на летището и да търсим саморазправа с футболистите. Трябва да знаят за кой отбор играят и как да играят за него. Видя се, че с плакати не става, време е да влезе боя в действие.

Викаш нещо подобно: :mrgreen:

Ебати разговора:
- Знаеш ли кво е 10 (или 9 , не чувам ;д) номер, бе?!?!
- Аз играя с 11 номер 8-)
- Знаеш ли кво е 10 (9) номер, бе?!?!
:lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Цветелин Тонев - за малкото време което игра много ми хареса

Мнениеот Daniel Levski » 27 юли 2012 13:24

Здравейте,

Моля някой ако има повече информация за това момче Цветелин Тонев да я сподели. Моето мнение е,че за малкото време което игра вчера беше много добър и с голям хъс. Незнам защо Илиян пусна този черния Опоку, а не Тонев от самото начало, според мен щеше да е много по-полезен. А след като е на 20 години,би трябвало вече да не е младеж, а изграден футболист. Моля за Вашето мнение трябва ли да играе това момче по-често, и ако може малко повече информация за него.

Не се ядосвайте ЛЕВСКАРИ, винаги след лошото идва и хубаво. Смятам,че това първенство ще сме шампиони и догодина ще се представим много по-добре в Европа.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юли 2012 13:24

siniq_fen написа:Ебати разговора:

И накрая му вика: Абе, ей! :evil:
:lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 юли 2012 13:25

Tommi написа:
siniq_fen написа:Ебати разговора:

И накрая му вика: Абе, ей! :evil:
:lol: :lol:

А, да , вярно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 27 юли 2012 13:26

Tommi написа:
MainEventer написа:Слабо :lol: Трябва нещо много по-грандиозно. :lol:

Аз съм сигурен, че ако го беше чул накрая как казва, че не го е срам, щеше да го счупи от бой. :mrgreen: :lol:

Едно добро дело щеше да направи. :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Цветелин Тонев - за малкото време което игра много ми хареса

Мнениеот Tommi » 27 юли 2012 13:27

Daniel Levski написа:Здравейте,

Моля някой ако има повече информация за това момче Цветелин Тонев да я сподели. Моето мнение е,че за малкото време което игра вчера беше много добър и с голям хъс. Незнам защо Илиян пусна този черния Опоку, а не Тонев от самото начало, според мен щеше да е много по-полезен. А след като е на 20 години,би трябвало вече да не е младеж, а изграден футболист. Моля за Вашето мнение трябва ли да играе това момче по-често, и ако може малко повече информация за него.

Не се ядосвайте ЛЕВСКАРИ, винаги след лошото идва и хубаво. Смятам,че това първенство ще сме шампиони и догодина ще се представим много по-добре в Европа.

И по този въпрос съм казал тежката си дума. 8-)
Вчера преди мача написах, че трябва да го пусне. Преди първия мач, когато не се знаеше кой ще е от ляво, написах, че трябва да се обърне внимание на Тонев.

pidna
Контакти:

Мнениеот pidna » 27 юли 2012 13:32

Луд. Нека се върнат Мъри Бенката и Наско Голия гъз да зомбират феновете с правилен футбол и петгодишни планове. Явно в Кипър такива тарикатски лафове не вървят, тъй като там биха шута на Мъри от раз. Всъщност за пореден път го изгониха след тотател провал и този смешник дойде в BG да интригантства и да дава акъл. Ама там не става с купуване на планктон на Жаклин и Жельо, които доволни от това, че имат прехрани пишат своите невероятни анализи за правилния футбол Ха-Ха-Ха

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 юли 2012 13:40

Трудно се пише и говори след такъв мач, но все пак ще го направя! Първо искам да кажа, че не се имам за разбирач и за най-големия левскар! Едва ли има син фен, които да не го боли след снощи... Снощи на терена играеше само едно момче- ПЛАМЕН ИЛИЕВ!!! За съжаление, отново вратарят ни е център на вниманитето.... Всички искахме да видим Опоку в игра- е, видяхме го! Разочарова ни, както разочарова и Пелето! Добре, че дадоха дузпата на Базил, че иначе хептен нямаше да чуем името му! Марсиньо се опитваше да излъже половината отбор на Сараево, ама така НЕ става! Гаджев много слаб... Прохазка тича цял мач, но с нищо не го запомнихме! Старокин се опитваше да подкрепя Райков по крилото, ама и неговото центриране, и това на Мюлдер са олеле майко :oops: Или няма да я вдигнат, или ще са едни балониии, че "топката пада с две кофи сняг от небето". И изобщо Иво Иванов не е единственият виновник за загубата! Трън в очите ви е и само това повтаряте, но е време да погледнете реално на нещата! Ако трябва да обобщим... снощи босненците направиха за смях ЛЕВСКИ! Тъжно е, боли ни .... от снощи положителни неща не можем да извадим! Видя се, че с двама контузени (Рамос Ели) ЛЕВСКИ издиша! Нямаме дълга скамейка, не е нормално да разчиташ на юношки да ти решават мача в последните 10 мин.! Иии, НЕ, НЕ плюя по отбора! Досега не си бях позволявал да критикувам, но е добре да си кажем истината в някои моменти! Надявах се, че играта ни ще е по-добра от първия ни мач... бях оптимист, но за съжаление снощи бяхме по-зле! Единственото положително в по-широк мащаб е, че след тези срамни отпадания, току виж клубовете и феновете се обединят... и се замислят над своята политика и т.н. .......

Върни се в “Архив”