Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот crap » 20 юли 2012 12:02

Бъркаш мачовете Харди.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 20 юли 2012 16:02

crap написа:Бъркаш мачовете Харди.
Извинявам се щом съм сбъркал мача, но исках да дам пример как не трябва да се разбутва защитата.
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 юли 2012 00:07

След като и всички останали български отбори отпаднаха от евротурнирите си давам сметка, че Лудогорец май беше единственият тим, който надигра съперника си, при това най-силният съперник от всичките четири. Повод за радост, обаче нямаме, не само защото не продължихме, а и заради няколко неща, които според мен трябва да се променят:
1. Не съм бил от тези, които често призовават за изваждането на Голубович от титулярния състав, но мисля, че вече дойде денят в който страницата трябва категорично да се обърне. Да, изигравал е хубави мачове и може би има отлична сработка със защитата, но след последните два мача не виждам какво още трябва да се чака;
2. Преди време Кирил Домусчиев в интервю каза, че на футболистите на Лудогорец се налагат глоби за лошо поведение на терена. Важи ли още това, защото след последните два мача би трябвало доста глоби да са наложени. Като че ли Лудогорец изпусна нещата с дисциплината на терена и това започва да прави недобро впечатление;
3. Имах усещането, че Лудогорец е отбор, които не спира да играе е да атакува до последния съдийски сигнал. Това беше едно от нещата, което ме направи фен на отбора. От средата на изминалия полусезон видяхме и една друга тактика, в която резултатът се пазеше и то не толкова с игра. Няма да скрия, че второто полувреме на мача за титлата ми развали настроението и не можах да почувствам напълно радостта от спечелването ѝ. Много искам да се надявам, че в последните мачове сме гледали известни грешки на растежа.

Отделно от това, вчера през първото полувреме видях един много по-силен и уверен Лудогорец, който мачкаше много по-голям европейски отбор и то в решителен официален мач. Иска ми се обаче, да не забравяме и някои от основните принципи на които се твърдеше, че се гради отбора. Надавам се протестите срещу съдийството да не отвличат вниманието от грешките, които бяха по-важни за болезнената загуба вчера.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 27 юли 2012 07:02

Абсолютно врно! Дано се промени този мога да го нарека български манталитет! Видя се вчера как и Левски и ЦСКА в голямата част от мачовете си бяха с добр за тях резултат и те вместо да вкарат по още един гол и да решат нещата се държаха все едно няма как отборите отсреща да вкарат! Нещо напоследък и ние ги правим тези работи! При гол почваме да се затваряме, сякаш спираме да играем, вместо да довършим съперника!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

kami4ka
Контакти:

Мнениеот kami4ka » 27 юли 2012 12:08

Лудогорец не трябва ли да продължи в ЛЕ след като отпаднаха от ШЛ :?:
[center][wrapimg=]http://sportsport.ba/assets/pictures/content/hazard.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 юли 2012 13:11

tsonpen написа:След като и всички останали български отбори отпаднаха от евротурнирите си давам сметка, че Лудогорец май беше единственият тим, който надигра съперника си, при това най-силният съперник от всичките четири. Повод за радост, обаче нямаме, не само защото не продължихме, а и заради няколко неща, които според мен трябва да се променят:
1. Не съм бил от тези, които често призовават за изваждането на Голубович от титулярния състав, но мисля, че вече дойде денят в който страницата трябва категорично да се обърне. Да, изигравал е хубави мачове и може би има отлична сработка със защитата, но след последните два мача не виждам какво още трябва да се чака;
2. Преди време Кирил Домусчиев в интервю каза, че на футболистите на Лудогорец се налагат глоби за лошо поведение на терена. Важи ли още това, защото след последните два мача би трябвало доста глоби да са наложени. Като че ли Лудогорец изпусна нещата с дисциплината на терена и това започва да прави недобро впечатление;
3. Имах усещането, че Лудогорец е отбор, които не спира да играе е да атакува до последния съдийски сигнал. Това беше едно от нещата, което ме направи фен на отбора. От средата на изминалия полусезон видяхме и една друга тактика, в която резултатът се пазеше и то не толкова с игра. Няма да скрия, че второто полувреме на мача за титлата ми развали настроението и не можах да почувствам напълно радостта от спечелването ѝ. Много искам да се надявам, че в последните мачове сме гледали известни грешки на растежа.

Отделно от това, вчера през първото полувреме видях един много по-силен и уверен Лудогорец, който мачкаше много по-голям европейски отбор и то в решителен официален мач. Иска ми се обаче, да не забравяме и някои от основните принципи на които се твърдеше, че се гради отбора. Надавам се протестите срещу съдийството да не отвличат вниманието от грешките, които бяха по-важни за болезнената загуба вчера.

Съгласен!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
efc27
Контакти:

Мнениеот efc27 » 01 авг 2012 09:14

Утре от 15:00 часа Евертън-Лудогорец по ТВ 7.
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 01 авг 2012 16:47

Извинявам се предварително за спама.
В края на месеца ми предстои командировка в Разград.
Идея си нямам обаче, как се стига от София до Разград с кола. Моля за малко помощ.
Благодаря предварително.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 01 авг 2012 17:12

@ENTOMBED
[offtopic]Най-краткото е: София-Велико Търново-Стражица-Попово-Разград. Около 335 км. Пътува се около 4 часа.
Ако има нещо неясно, пиши на ЛС.[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”