Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юли 2012 12:47

venger написа:
ralka_levskarka написа:Тодор Батков: Чудя се дали да продължа

Айде събирайте пари :) СЕГА трябва да сме с отбора, не след една година, не след две.

За какво пари? За тия гъзета ли?

Нали казвате, че селекцията била боза, защотоо.. мм как беше, а да.. "Защото нямаме пари", ами.. парични проблеми за решаване бол
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юли 2012 12:49

ralka_levskarka написа:Такаааа.. точно преди 4 месеца казах, че НЕ искам Левски да играе в евротурнирите. След това ми беше зададен въпроса "Защо". Амиии ето защо, защото знаех какво ще стане, защото знаех че ще има 2-4 мача и това ще им е и не виждах смисъл. Просто знаех, че няма да се справят. Те знаят, че ние очакваме много от тях и след всеки провал, след всяка неспечелена титла в А група напрежението в отбора расте и расте. Може би затова приемам толкова спокойно нещата - може би, защото знаех, че така ще стане, да, можеше и да греша ( това щеше да е доста сладка грешка ) , но при наличието на това, което стана с отбора нямаше как. Разочарованието ми може да не е толкова голямо, защото не съм възлагала такива надежди за Европа, надеждите ги възложих за А група.
П.С. стига с тези с оставки, помня, че вчера преди мача някой беше казал (писал), че дори и да отпаднем истинското лице на Левски ще се види към септември месец ;)

О, милите те. :oops:
Като не могат да играят под напрежение, да си намерят друга професия, при която напрежението не е толкова голямо. Е, няма да взимат 5-цифрени суми, но поне ще са спокойни и няма да има големи очаквания към тях.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 юли 2012 12:49

Levskar_90 написа:Да живее Иво Тонев от септември почваме да мачкаме и да готвим отбор за европоход.

С такъв ръководител не отстъпваме дори на големите европейския грандове,а селекцията от футболисти които са наблюдавани няма равна...бог ни го изпрати да ни е жив и здрав!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

blagstar
Контакти:

Мнениеот blagstar » 27 юли 2012 12:50

Много ми е интересно Бай Русев довечера в 5ч. какво ще каже...отново ли ще ръси глупости да се даде време на отбора...Да ни призовава да ходим на стадиона...за какво не си струва...тези малоумници ни се подиграват.Срам голям срам...Ще ми зима тай 15 000€ запралата за какво да ждрапа мадурите на герена и да си кара яката кола и аз да се ядосвам...Аре в вкъщи...От днес спирам да ги гледам тези бездарници...
Очаквам много интересен гонг тази вечер препоръчвам го на всички!:))))

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 27 юли 2012 12:52

ralka_levskarka написа:
venger написа:
ralka_levskarka написа:Тодор Батков: Чудя се дали да продължа

Айде събирайте пари :) СЕГА трябва да сме с отбора, не след една година, не след две.

За какво пари? За тия гъзета ли?

Нали казвате, че селекцията била боза, защотоо.. мм как беше, а да.. "Защото нямаме пари", ами.. парични проблеми за решаване бол

Проблемът е точно, че пари има. Взимат си заплатите, висят по дискотеките, ходят на лагери и какво?!?!.... едно голямо нищо. Чужденците идват тука да нарушават правила и да къркат като смокове.
За истински отдадения на своята професия човек парите идват като следствие. Тук не е така. Това са едни измекяри, дето са такива некадърници, че направо не знам. За чеп за зеле не стават, ама салфетките трянва да хвърчат във въздуха!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 27 юли 2012 12:54

Santiago Munezz написа:
Levskar_90 написа:Да живее Иво Тонев от септември почваме да мачкаме и да готвим отбор за европоход.

С такъв ръководител не отстъпваме дори на големите европейския грандове,а селекцията от футболисти които са наблюдавани няма равна...бог ни го изпрати да ни е жив и здрав!

Господин Тонев ще се запише със златни букви в историята на Левски. Той ще ни донесе куп трофеи и европоходи в Европа.

Иво Тонев сбъдва мечти ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 27 юли 2012 12:55

Спасението е в аматьорския футбол. Заплата от 500лви да ги видя как ще мятат по цяла нощ уискита в някоя чалгатека. :x
И само Левски оле

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 юли 2012 12:56

Levskar_90 написа:Иво Тонев сбъдва мечти ;)

Ние Левскарите вече ще наричаме Иво Тонев-Дядо Коледа!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 27 юли 2012 12:57

Футболистите през последните месеци футбол ли тренираха или карти ? Трагично слаби в защита, трагично слаби в средата, трагично слаби в атака :!: Наистина досега какво са тренирали ? Това, което играха в тези два мача е всичко друго, но не и футбол. За пореден път откриваме нова туристическа дестинация, за пореден път голям срам за феновете. По-добре въобще повече да не участваме в Европа и да не се излагаме всеки път срещу някакви аматьори.
От мен пълен бойкот докато некадърниците и бездушниците не се махнат от Левски. Оттук нататък нито ще ги гледам на стадиона, нито по телевизията.

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 27 юли 2012 12:58

Илян каза, че проблема е в колектива и той е огромен !Предполагах, че след звездомана Дарко, ще се поуспокоят нещата, но явно язвата трябва да се изреже отдъно, като според мен трябва да се почне от Владо, въпреки че ми е много на сърце. Явно така наречените лидери развалят атмосферата и това го слушам вече 4-ти треньор подред. Докато другите го измрънкваха изпод мустак, сега явно ситуацията е критична. Не е виновен Тоньо или Доньо, не играят те на терена, а тези футболисти знаете по-добре от мен, че пас на 10 метра поне МОГАТ да направят. Виновни са само футболисти и треньорско ръководство. Да вземат мерки и да хващат метлата, че да не я подхванем откъм дебелия край, ние на зима (че вече е късно)...

Върни се в “Архив”