Много се радвам че загубихме. Наистина! Фен съм на ЦСКА от 1989, когато мисля се игра онзи мач с Парма и след 0:0 в София и 1:1 в Италия се класирахме. А тогава аз бях дете и още дори не знаех за правилото за гол на чужд терен, така че когато дядо ми ми го разясни се почувствах много щастлив от класирането на този отбор, който по-късно стана неразделна част от моя живот. Но вчера аз наистина се надявах да не отбележим втори гол и така да отстраним Мура. Дори го написах във форума тук още преди мача. Сигурно се питате как един запален фен на ЦСКА е стигнал до такова сложно екзистенциално състояние! Истината е, че за мен вече близо две години ЦСКА с това ръководство все едно не съществува. ЦСКА е превърнат във фиктивен клуб, дъжерно дружество на АС Титан, чрез което може би се перат пари, изкарват се финикийски знаци от покупко-продажба на играчи, а почти сигурно и от черно тото. ЦСКА сега е всичко друго, но не и нормален футболен клуб, целта на който е футболистите му да тренират, да играят и да печелят. Червения клуб в момента съществува само на някакво метафизично ниво, благодарение на любовта на милионите си фенове, благодарение и на сегашния треньор Стойчо Младенов. Ето защо аз си пожелах ЦСКА да отпадне от евротурнирите! Направих го с единствената, даваща ми надежда мисъл, Боклуците да бъдат най-после прогонени. Те нямат морално право да продължат да бъдат собственици на този клуб след всичко това. Това е най-срамната загуба в европейската история на ФК ЦСКА София.
Познавайки обаче наглостта на пернишките бизнесмени, няма да се учудя, ако те не пожелаят да се разделят с клуба дори и сега. Много пъти съм писал тук, че ако всичко това, което става в ЦСКА, се случваше в синия клуб, то отдавна правителството и Бойко Борисов щяха да са взели мерки. Има няколко начина, по които те могат да принудят Титан да се оттеглят от управлението на клуба. Снощи обаче нищо чудно Бат Бойко самодоволно да се е хилел след най-срамното поражение в историята на ЦСКА в европейските турнири. Надявам се да не е така, но действията му и бездействието му ме насочват натам. Как пък точно на Титан им дадоха Българска армия?! Искам обаче да напомня на премиера ни, че червените фенове в страната са милиони, а болшинството от тях са и гласоподаватели. Има хора, за които футболът е много по-важен дори и от политиката!
П.П. Много ми е интересно големият спортен журналист Николай Александров какво ще говори довечера по гонга за тази загуба на любимия му клуб. Този човек за последните 2 години не помня да съм го чул една лоша дума да каже за господата от Титан. Това за мене е може би най-безхарактерният журналист в цялото ни медийно пространство. Изпитвам срам от такива фенове на ЦСКА, защото той е и фен все пак не само журналист. Не знам дали г-н Александров не е взимал пари от Титан под една или друга форма или по някакъв начин е бил наплашен от тази стройна структурна организация, но неговото медийно поведение беше шокиращо през последните 2 години. И това при положение, че е изписал тонове мастило и е изговорил хиляди думи в ефир за ЦСКА, но причините за падението на любимия му клуб бяха търсени във всевъзможни посоки, но не и в управляващите клуба.
Изповедта на един изстрадан фен на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Изповедта на един изстрадан фен на ЦСКА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Изповедта на един изстрадан фен на ЦСКА
Мисля, че не си прав! По-голям си от мен, в споменатата 1989-та година съм бил някъде в небитието, обаче не ми се струват логични твоите мисли и желания. Да, и аз тайничко се надявах още по време на първенството да не влезнем в тройката и да си спестим поредната излагация в Европа, обаче по време на самия мач няма как да се моля да паднем от Сараево. Факт е, че и двата отбора направихме по едно географско откритие, но е време да спрем да се мислим за велика футболна нация, защото дори отборите от Люксембург, съставени от аматьори, се развиват, а ние тъпчем на едно място и го караме на самочувствие. Време е за радикални промени!
- mertezaker
- Контакти:
Не вярвам Титан да се оттеглят! Иначе ако тази загуба ни освободи от тях, то тогава сме победители!
Dembele39 написа:Мисля, че не си прав! По-голям си от мен, в споменатата 1989-та година съм бил някъде в небитието, обаче не ми се струват логични твоите мисли и желания. Да, и аз тайничко се надявах още по време на първенството да не влезнем в тройката и да си спестим поредната излагация в Европа, обаче по време на самия мач няма как да се моля да паднем от Сараево. Факт е, че и двата отбора направихме по едно географско откритие, но е време да спрем да се мислим за велика футболна нация, защото дори отборите от Люксембург, съставени от аматьори, се развиват, а ние тъпчем на едно място и го караме на самочувствие. Време е за радикални промени!
Проблемът при Левски и ЦСКА е коренно различен. Честно ви казвам, исках вчера Левски да продължат напред само по една единствена причина- да не се приравнят неуспехите на бг отбори в едно. Т.е. да се каже слаб ни е целия футбол, нямаме бази, глупости и т.н. Не че не е верно! Но ЦСКА е частен случай. И там огромния проблем е в ръководството. Докато при Левски ситуацията е по-различна. Там има пари сега уж, има някаква организация, имате база горе-долу добре поддържана, просто трябва да се даде шанс и време на Илиев и Тонев, за да видим дали стават или не стават. При ЦСКА обаче положението е съвсем друго. Клубът е болен от рак, най-тежката форма на рак и ако това ръководство не си тръгне, клубът няма да се оправи никога!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Вие не разбрахте ли че няма победители в тази игра.Не и в нашата скапана държавица, управлявана от престъпници.Всеки краде с лакомото си дупе и прави каквото си иска. На края изгарят само пионките. Като си тръгнат Титан ще дойдат следващите боклуци.Като си тръгне Батковото, ще дойде следващия съмнителен бизнесмен,адвокад,или каквото и да е там. Не разбирам как само си се надявал да отпаднете. Това за мен не е нормално! Може да сте си го заслужавали както и ние, но да се НАДЯВАШ..... Има много сбъркано У нашия народ и то е в следствие на бездействието ни последните 20 години, нашето и на нашите родители и на техните родители и т.н....Просто нещата си дойдоха на място.
Samoyl написа:Вие не разбрахте ли че няма победители в тази игра.Не и в нашата скапана държавица, управлявана от престъпници.Всеки краде с лакомото си дупе и прави каквото си иска. На края изгарят само пионките. Като си тръгнат Титан ще дойдат следващите боклуци.Като си тръгне Батковото, ще дойде следващия съмнителен бизнесмен,адвокад,или каквото и да е там. Не разбирам как само си се надявал да отпаднете. Това за мен не е нормално! Може да сте си го заслужавали както и ние, но да се НАДЯВАШ..... Има много сбъркано У нашия народ и то е в следствие на бездействието ни последните 20 години, нашето и на нашите родители и на техните родители и т.н....Просто нещата си дойдоха на място.
Надявал съм се да щот ми писна да не казвам на кво от това, което става в ЦСКА. Всичко го виждат и всеки си прави пас. Даже и журналистите. Томислав- Момислав, Грънчаров що не си кажат мнението и те, нали са журналисти. Правят се на сляпи, какво като са от Левски. Всеки се прави на луд в тая държава. На никой не му стиска! Това е проблема!Много малко хора имат топки да се изправят и да погледнат истината в очите и да назоват проблемите с истинските им думи, макар и да понесат някакви последствия след това! По-лесно е да се криеш и да си играеш игрички

danko_sot написа:Samoyl написа:Вие не разбрахте ли че няма победители в тази игра.Не и в нашата скапана държавица, управлявана от престъпници.Всеки краде с лакомото си дупе и прави каквото си иска. На края изгарят само пионките. Като си тръгнат Титан ще дойдат следващите боклуци.Като си тръгне Батковото, ще дойде следващия съмнителен бизнесмен,адвокад,или каквото и да е там. Не разбирам как само си се надявал да отпаднете. Това за мен не е нормално! Може да сте си го заслужавали както и ние, но да се НАДЯВАШ..... Има много сбъркано У нашия народ и то е в следствие на бездействието ни последните 20 години, нашето и на нашите родители и на техните родители и т.н....Просто нещата си дойдоха на място.
Надявал съм се да щот ми писна да не казвам на кво от това, което става в ЦСКА. Всичко го виждат и всеки си прави пас. Даже и журналистите. Томислав- Момислав, Грънчаров що не си кажат мнението и те, нали са журналисти. Правят се на сляпи, какво като са от Левски. Всеки се прави на луд в тая държава. На никой не му стиска! Това е проблема!Много малко хора имат топки да се изправят и да погледнат истината в очите и да назоват проблемите с истинските им думи, макар и да понесат някакви последствия след това! По-лесно е да се криеш и да си играеш игрички
Ама то това се знае. Гледам коментар на някой от тях преди 2 седмици след някаква контрола срещу някакви туристи. На Левски му трябва време. Ми то това е ВСЯКА ГОДИНА. Никаква промяна, никаква разлика.....ВРЕМЕ му трябва. Всяка година са едни и същи коментарите. Какви журналисти какви 5 лв. Все им трябва подкрепа, все им трябва време, да се сработат тва ти онова ти....ай сиктир.
Момчета,аз съм малко по голям от вас и си спомням какъв футбол играеха нашите отбори 80-те години.Проблемите на всички наши тимове е ,че в тях играят П*ТКИ и МАМИНИ СИНЧЕТА.И с треньорите е така,всичко друго са дребнички детайли и подробности,а за президентите да не говорим.Друго исках да отбележа -достойно се представиха САМО момчетата от Лудогорец,на всеки може да се случи такъв карък,че не случиха и на съдия е отделна работа,всичко друго е ПЪЛЕН БОКЛУК,на верен път са и омразния ми БОТЕВ ,и евала им правя за пътя по който поеха и съм сигурен ,че ще ги изведе на върха много скоро.Българския футбол напълно закономерно стигна там на където го водеха през последните 15-20години БФС,съдийската комисия и мутрите.На всички фенове ЧЕСТИТО!!!!!! 

- Captain Stottlemeyer
danko_sot написа: Надявал съм се да щот ми писна да не казвам на кво от това, което става в ЦСКА. Всичко го виждат и всеки си прави пас. Даже и журналистите. Томислав- Момислав, Грънчаров що не си кажат мнението и те, нали са журналисти. Правят се на сляпи, какво като са от Левски. Всеки се прави на луд в тая държава. На никой не му стиска! Това е проблема!Много малко хора имат топки да се изправят и да погледнат истината в очите и да назоват проблемите с истинските им думи, макар и да понесат някакви последствия след това! По-лесно е да се криеш и да си играеш игрички
Ами щом си тръгнал да изреждаш журналисти, защо не започнеш от вашия двор!? Почни с Никито Ал. и неговите бодряшки репортажи от Турция - за новата "червена армия", за двете "перли" от Кюрасао, които играят табла....

П.П. Не защищавам Русев, Грънчаров, Стоянов, но нека те си кажат думата за "Левски".
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
титан никога няма да се махнат от цска,защото са на държавна хранилка.това че притежават акциите им гарантира,че никой друг няма да ги измести от договорите им за сметопочистване.същата работа като христолов,и той беше в Ботев за да си гарантира че ще е на държавна хранилка с договори към военното министерство,само че след 2000 година орязаха много финансирането на военните,сега общините нямат пари и всичко се повтаря,спускате се по спиралата която и вас ще отведе към б група и там другите "бонуси" който ще последват