Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?

Мнениеот ehh » 27 авг 2009 22:22

gld_84 написа:А аз ще съм първия който ще поздрави Левски в годината, в която не направи ново географско откритие... Значи сме купили мача... или не, платили сме на Абрамович да не играят срещу нас, не, не... извънземни са попречили на Кержаков и компания да ни вкарат 5 гола поне... По-лесно е комунист да гласува за СДС, отколкото Левскар да признае успех на ЦСКА...

Къде съм казал, че сте купили мача?
Май почваш вече да си измисляш, защото няма, какво друго да кажеш.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Разликата между Левски и ЦСКА

Мнениеот DANS » 27 авг 2009 22:23

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=huZOYOQabGo[/youtube]
това е разликата 4 точки за България
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 27 авг 2009 22:29

ehh написа:
gld_84 написа:А аз ще съм първия който ще поздрави Левски в годината, в която не направи ново географско откритие... Значи сме купили мача... или не, платили сме на Абрамович да не играят срещу нас, не, не... извънземни са попречили на Кержаков и компания да ни вкарат 5 гола поне... По-лесно е комунист да гласува за СДС, отколкото Левскар да признае успех на ЦСКА...

Къде съм казал, че сте купили мача?
Май почваш вече да си измисляш, защото няма, какво друго да кажеш.

Ами защо не са играли тогава??? Мазохисти просто, кефи ги да падат...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 авг 2009 22:32

gld_84 написа:Ами защо не са играли тогава??? Мазохисти просто, кефи ги да падат...

Ти, ако си отпаднал от блясъка на ШЛ, ще се хвърляш ли в ЛЕ, където ще вземат толкова пари, за колкото са купили Генков-пейката?
Отделно, че сега настъпват последните важни мачове в първенството им.

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 27 авг 2009 22:34

Синева написа:Нещастен чорбар, изгориха не Галилей, а Джордано Бруно! Галилей пред съда се е отрекъл от тезата си като комунист пред паница с чорба! Неграмотник!

Добре, наистина не е изгорял, грешката е моя, но е бил осъден ... Но това не променя смисъла на казаното от мене... И понеже ти си по-умен и еродиран можеш да обиждаш, аз тъпакът в 10 мнения не написах нито една обида... Но всеки според възможностите си...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Разликата между Левски и ЦСКА

Мнениеот durex » 27 авг 2009 22:35

Абе пичове спрете да правите сравнение м/у ЦСКА и Левски! До преди мача всеки пожелаваше успех и след като свърши започвате да си подавате рогцата.Радвайте се защото това е успех не само за кклуба,но и за цяла България! Чакаме и Литекс и 3 отбора ще играят в ЛЕ!

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 27 авг 2009 22:37

ehh написа:
gld_84 написа:Ами защо не са играли тогава??? Мазохисти просто, кефи ги да падат...

Ти, ако си отпаднал от блясъка на ШЛ, ще се хвърляш ли в ЛЕ, където ще вземат толкова пари, за колкото са купили Генков-пейката?
Отделно, че сега настъпват последните важни мачове в първенството им.

Значи сега Левски отписва Лига Европа , така ли да те разбирам? Съсредоточават се в първенството... Ако приемем, че Динамо не е голям отбор, значи Лига Европа би била успех и не би трябвало да я отписват, а ако след отпадането за ШЛ, това демотивира руснаците, значи са голям отбор... та избери си кога не си прав...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 авг 2009 22:39

gld_84 написа:Значи сега Левски отписва Лига Европа , така ли да те разбирам? Съсредоточават се в първенството... Ако приемем, че Динамо не е голям отбор, значи Лига Европа би била успех и не би трябвало да я отписват, а ако след отпадането за ШЛ, това демотивира руснаците, значи са голям отбор... та избери си кога не си прав...

Аз поне си мисля, че ще играят без желание.
Ако зависеше от мен, нямаше да играят там. Най-малкото, че не заслужават.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 27 авг 2009 22:48

DukeUnv написа:Когато ние паднахме срещу Дебрецен всички нахраниха отбора, ама сега чорбата ги хвалите като за световно! :x

Нормално! Като падаш те хранят, като биеш те хвалят! Да бяхте били и вас щяха да ви хвалят! Кой ви е виновен, че се издънихте срещу тия дебили от Дебрецен?
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 27 авг 2009 22:55

Хайде стига сте се карали. И мен ме боли за това, че отпаднахме, ама не тръгвам да се нахвърлям върху отбора. Вярно, че от години няма качествена селекция, ама докато Батков е президент, ще е така. И не омаловажавайте успеха на цска - нека се радват, заслужили са. Само да не литнат в облаците, че Димитър Борисов каза ще щели да спечелят Лига Европа... :mrgreen: :)
Изображение

Върни се в “Архив”