Аз продължавам да се чудя,лицето Владимир Гаджев какво търси още в Левски? Вчера 3 гол е негов, домързя го да спре номер 7, отделно цял мач се крие, играе като атакуващ халф, заряза дефанзивната игра и реши да се пише нападател!
Вече ми просветна ,че тая селекция е изключително странна, без централни защитници , без дефанзивни халфове, там където са ни проблемите играчи не се взеха, криминалните трансфери на Де Карвальо и Опоку...отново ще си скъсяваме живота и този сезон...
Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
kambata написа:СВОБОДЕН написа:Мъри и Наско, идввайте си веднага! Пропадахме!
Айде няма нужда. Да гледаме правилен футбол и още резили, не благодаря. Време е в Левски да дойдат хора които да учат отбора да играе поне малко като отборите на БАТЕ, Дебрецен, Брюж, Шахтьор, Апоел, ДИнамо Киев, и т.н средноевропейски тимове, а не някакви Барселонски мечти и глупости. След като ни липсват основите във съвременние футбол няма как да ги прескочим и да се учим като БАРЦИЛОНЯТА. Ама аз ли трябва да им ги обяснявам тия работи на онея олигофрени в Левски. ТЪПАНАРИ.
И в двата мача със Сараево играхме директен футбол.
Доволен ли си ?
Просто счупихме клишето ...
Никаква иновативност при постройка и идеи в играта ни.
Да не говорим за цялостен подход/стратегия към двата мача.
Отборите които си изброил, играят предимно на контра.
Незнам колко си голям на години, но аз гледам Левски от 1987 г. съзнателно, и мога спокойно да кажа, че едва в 2-3 сезона отборът ни е практикувал по-изчаквателен футбол.
Разбира се, без особен успех ...
Принципно проблемът ни в последните 3-4 години не е в стилът и схемата, а в начините на прилагането им.

Ха-Ха-Ха докарайте Мъри и Наско - та нали точно от тези започна пропадането. Аз им говоря за хора с познания - Петрович, Василев, Грозданов, Вуцов, Желязков и пр.Някакъв си ми говори за курвите Мъри и Наско. Бърдак ли ще правите?
Всичко тръгна надолу от Иво Иванов.Може ли да тичаш 20 метра по футболист, който е сам срещу вратаря и да не се опиташ да го спреш по никакъв начин.Да не говорим,че накрая даже си вдигна ръцете за да покаже,че няма да играе срещу него.Ето такива защитници имаме тука.Срам!!!

-
- Контакти:
И аз като повечето от вас не можах да заспя до късно през ноща...
Мнението ми за мача е, че това вчера беше най-жалкия Левски, който някога съм наблюдавал...
А иначе кой ще оправи Левски не се знае. Да дадем време на Илиев, макар вече малко да ме съмнява. След това отпадане задачата става двойно по-трудна като ни знам манталитета. Пак ще сме 500-1000 човека на мачовете, което донякъде си го изпросиха. За мене, както беше и през пролетта, точният човек е Ясен Петров. Силно се надявах той да остане след като го викнаха да спасява сезона, но не стана така. Жалко...
От изиграните 2 мача в Лига Европа аз видях какво има Левски до момента - един вратар и вярна публика...в момента имаме само това...нищо друго...
Мнението ми за мача е, че това вчера беше най-жалкия Левски, който някога съм наблюдавал...
А иначе кой ще оправи Левски не се знае. Да дадем време на Илиев, макар вече малко да ме съмнява. След това отпадане задачата става двойно по-трудна като ни знам манталитета. Пак ще сме 500-1000 човека на мачовете, което донякъде си го изпросиха. За мене, както беше и през пролетта, точният човек е Ясен Петров. Силно се надявах той да остане след като го викнаха да спасява сезона, но не стана така. Жалко...
От изиграните 2 мача в Лига Европа аз видях какво има Левски до момента - един вратар и вярна публика...в момента имаме само това...нищо друго...
-
pidna написа:През новия век добрите треньори на Левски са Петрович и Василев - хора, знаеещи как да постигнат резултат и да надиграят тактически противника.
Какво постигна Василев през този век с Левски ?
Аз помня някви загуби и ремита от Родопа, Вихрен и други такива.
Айде по-сериозно ...
Щото Мъри със същите играчи, видяхме какво направи !
-
pidna написа:Ха-Ха-Ха докарайте Мъри и Наско - та нали точно от тези започна пропадането. Аз им говоря за хора с познания - Петрович, Василев, Грозданов, Вуцов, Желязков и пр.Някакъв си ми говори за курвите Мъри и Наско. Бърдак ли ще правите?
Явно Стоилов ти е бръкнал някъде, дето не огрява слънце ...
Много неблагодарни и късо-паметни левскари има, това просто не е истина.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
harka1914 написа:Стига с лайната по Илиан, човека поне назова най-големия от проблемите в отбора на този етап, а малко треньори и ръководители го правят и човека си пое вината, че не е успял да го реши, но да поемеш отговорност не означава да хвърлиш оставката при първата спънка, поражение или неуспех. Сега поне знаем със сигурност, а и футболистите знаят, че знаем, за поблемите между тях /не че не се усещаше, още зимата при Костов, но не назова проблема офлянкваше и си би камшика набързо, големия мъж дето щеше да бие Кокала/. Така че недейте нарича Илиян ***** понеже е по-тих и скромен на пръв поглед, щото Гонзо големия кур, като зяеше и беснееше по играчите, кво да не бяхме по-добре!? Както и да е, отклоних се, сега най-важно е да стиснем зъби да преодолеем унижението и да подкрепим треньора, за да може да се справи с проблема който спъва развитието на отбора. Защото неможе ако няма колектив, новите да се впишат в него и да се адаптират бързо, неможе да се изпълняват указанията на треньора каквито и да са те, ако няма колектив, то затова се нарича и колективен спорт. За да почнеш да ги учиш на тактика, как да се придвижват правилно по терена да се припокриват и подсигуряват и на всички други аспекти на играта, първо трябва да направиш от сбирщайна КОЛЕКТИВ иначе нищо няма да стане. Илиан поне знае къде му е най-големия проблем в отбора и ще работи за отстраняването му, за да може да има прогрес и като мятате лайна по него не му помагате. А що се отнася до селекцията, също трябва търпение и време. Ето в клуба има селекционен щаб назначен да търси,намира,следи и наблюдава футболисти за отбора. Това също не става за два дни, особено като се знае, че класните играчи струват пари които нашите отбори немогат да дават, освен това много малко добри играчи, които знаят своите възможности се навиват да дойдат в България, като сложиш и мениджърските интереси, работата става доста трудна, преговорите дълги и в повечето случаи безрезултатни. Така че този щаб трябва да поработи повече време, поне 1 сезон да гледа и следи набелязани играчи за следващата година и преговорите трябва да се почват още месеци преди да е свършило първенството ни и да се отвори трансферния прозорец. И Насо да се върне и той ще ви каже същото, че трябва време дългосрочна стратегия и всичките тези неща за които пиша тези дни във форума. Ще ни обяви някой план 2016 и точка, ако искате.
п.с. За лошата обстановка в съблекалнята силно подозирам, ч е виновно в огромна степен лицето В. Гаджев и незнам защо го задържаха това лекенце в отбора, но за него друг път, че ме заболяха пръстите!
Aбсолютно съм съгласен с това мнение. Да не се пипа Илиян, а да се махне по възможност веднага Гаджев. Той беше и най-голямата дупка в този мач, с огромен принос за загубата.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Мъри е абсолютен некадърник и пионка на Наско. Да, имаше 2 успешни сезона, но всичко останало в кариерата му - и с Левски, и с Литекс, и с националния, и с Анортозис, беше резил след резил. Очевидно е, че не става за треньор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
1982 написа:Мъри е абсолютен некадърник и пионка на Наско. Да, имаше 2 успешни сезона, но всичко останало в кариерата му - и с Левски, и с Литекс, и с националния, и с Анортозис, беше резил след резил. Очевидно е, че не става за треньор.
Няма нищо лошо в това, да имаш успехи само с един тим.
В крайна сметка мен ( а и всеки друг левскар ) ... Въобще не ме грее, дали Стоилов се е провалил извън Левски.
Разбира се, не така стои въпросът с Националния ...
Но то- кой треньор направи нещо с тия манекени ??
Нека видим например, един Гуардиола какво ще направи извън Барса.
Все пак, не всички могат да са като Моуриньо ...