За "разбирачите" - сравнения с миналата година.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: За "разбирачите" - сравнения с миналата година.

Мнениеот blue magic » 27 юли 2012 08:45

damageplan написа:
blue magic написа:При Гонзо и Ясен отстранихме 2 шведски отбора, а един нелеп автогол на Иво Главата ни лиши от продължаване в групите на Лига Европа. Не винаги играехме на ниво, но това от снощи мина всякакви граници. При Гонзо без финансирането, което имаме сега играхме със сърце.
Гонзо ви беше виновен, така че вече сигурно сте много щастливи че го няма.

Само Жоазиньо и Дембеле струват колкото целия сегашен състав на Левски .

Доста повече ако питаш мен. Гоненето на Цветков, Калво и Жуниор на фона на Опоку, Марсиньо и еди кой си ...иньо също е антилогично. А да не пуснеш Диамунтен, който може да не е върха, но поне е играл в Италия, при положение, че защитата ти е като швейцарско сирене е направо престъпно. Но сигурно вината му е, че не е играл в Берое.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 27 юли 2012 09:02

Аз от 2 мача няма да направя изводи за Илиан Илиев, въпреки срамната игра особено снощи! Но по-тромава защита не съм виждал! С пасове от 50 метра БЕЗПРОБЛЕМНО бе преодолявана! Ще започна с Пелето - много е далеч от преди 5 години, видимо е, няма скорост, въпросът е защо се връщат в отбора футболисти на 34 години, преминали зенита си ( изобщо не омаловажавам заслугите на Пелето в отбора на Стоилов, тогава беше страхотен). За Иво Иванов коментар е излишен според мен, посредствен играч, същия като Милиев. Светъл лъч видях единствено в Прохазка, другите НИЩО НЕ ТИЧАХА дори, там е ТРАГЕДИЯТА!

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 27 юли 2012 09:20

За последен път играехме хубав футбол при Ясен Петров, докато Гонзо не се помисли за велик и не опропасти всичко. Последните юноши бяха при Кокала. Последните значителни успехи при Мъри.
Къде сме сега?
Половината ни отбор е недоказани чужденци, половината е с играчи около и над 30-те, половината е с играчи, които не им се играе в Левски, половината са трамвай - бавни, мудни, праволинейно движение. Е, как да стане?
Юношите ни бягат, защото знаят, че нямат шанс в отбора, за който биха дали всичко...

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 27 юли 2012 09:20

Умопомрачен написа:Левски е много повече на Гонзо отколкото на вас тъпаци, защото Гонзо за 12 години като играч в Левски и то с прекъсвания, е дал толкова много на отбора, колкото вие 100 живота като "левскари" да изживеете, пак няма да дадете на Левски! Един отбор е най-вече на тези които са му дали нещо, а не на консуматорите които не дават нищо, но имат големи претенции.

Oтбора и футбола са за ФЕНОВЕТЕ! Не за псевдофутболисти и управници!
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 юли 2012 09:25

Вижте сега, младежи, годините ми би трябвало да ги знаете отдавна, но не ви е ясно, че след два дни имам личен празник. Та искам да кажа, че мене повече ме е яд от доста от вас по обективни причини, но нищо чак толкова не е станало. 23 години Демокрация!!! Какво искате?
Всичко в България деградира, опошляви се. Няма ценности, няма никакъв морал, няма журналистика, няма НИЩО. Така че "крушката си има опашка".
Сега не е моменът за оставки, а за пълна подкрепа към отбора. Стига с тази Европа! Този отбор може, но се случи непредвиденото. С времето ще успеем, но няма да е леко.
Само "Левски"!
Който си мисли, че скандалите в съблекалнята не се дължат на Батков и Тонев, много се лъже.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 юли 2012 09:41

wire написа:За последен път играехме хубав футбол при Ясен Петров, докато Гонзо не се помисли за велик и не опропасти всичко. Последните юноши бяха при Кокала. Последните значителни успехи при Мъри.
Къде сме сега?
Половината ни отбор е недоказани чужденци, половината е с играчи около и над 30-те, половината е с играчи, които не им се играе в Левски, половината са трамвай - бавни, мудни, праволинейно движение. Е, как да стане?
Юношите ни бягат, защото знаят, че нямат шанс в отбора, за който биха дали всичко...

Да бе, преди твърдяхте, че Гонзо реди състава на Ясен, сега било обратното.

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 27 юли 2012 09:43

blue magic написа:
wire написа:За последен път играехме хубав футбол при Ясен Петров, докато Гонзо не се помисли за велик и не опропасти всичко. Последните юноши бяха при Кокала. Последните значителни успехи при Мъри.
Къде сме сега?

Да бе, преди твърдяхте, че Гонзо реди състава на Ясен, сега било обратното.

Вчера ти четох некомпетентните мнения и си мислех, че е просто проблясък, но явно си такъв! Пък и да четеш не можеш!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 27 юли 2012 09:48

Следващата промяна която ще стане в Левски е уволнението на Илиев разваляне на скаутската мрежа и привличането на Сираков и Стоилов.Съответно трябва да се удовлетворят исканията им а те не са финансови,а спортно технически.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 юли 2012 09:52

Тогава не ги чети и се радвай на играта на отбора. Досега не съм критикувал Ил.Илиев, но два месеца да се твърди че всичко е цветя и рози, а при първите 2 мача, които се оказват фундаментален провал, да започваш да твърдиш че в съблекалнята имало проблеми е крайно несериозно.

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 27 юли 2012 10:00

[offtopic]
blue magic написа:Тогава не ги чети и се радвай на играта на отбора. Досега не съм критикувал Ил.Илиев, но два месеца да се твърди че всичко е цветя и рози, а при първите 2 мача, които се оказват фундаментален провал, да започваш да твърдиш че в съблекалнята имало проблеми е крайно несериозно.

Ти май наистина не можеш да четеш. Айде пак прочети какво съм написал и се замисли![/offtopic]

Върни се в “Левски”