veni__85 написа:Хайде да не се обиждаме по правопис , понеже си много умен. Кажи нещо относно футбола , това не е право-български , а спортен форум. Човек винаги може да "Згреши" нещо в бързината да си изкаже мнението. А ти понеже си най-безгрешния българин и не можеш. Еми извиняваме ти се всички ние коити НЕ ЗНАЕМ как се пишат думите. НЕЩАСТНИК.
Да, това е спортен форум, но е и "право-български", както си се изразила. И не, не става въпрос за "згрешени" думи в бързината, а за трагично нарастваща тенденция сред българското общество, просто се огледай около теб самата и ще разбереш, че съм прав. Благодаря и за последното изречение, класно наистина.
MORSKI написа:къде виждаш някой да е написал юнУшаИ се замисли малко върху безумните си нападки. Нивото на футбола ни е едно на ръка, неграмотността съвсем друго. Ти може да с супер грамотен и образован човек и да си пълен профан в живота. Като играчите на отборите ни. Замисли се малко върху тези неща, преди да пускаш хейтърско мнение във форум. Типично по нашенски. Пък дори и принципно да си прав в мнението си. Така ставаш не по-малък дебил и имбецил от изброените от теб.
Може би си прав, може би съм краен, но нима има друг начин? Дано да провокирам някого да се замисли върху това, което съм написал. Относно нивото на футбола и грамотността - напротив, свързани са. И двете са неща, с които в миналото България малко или много се е гордеела, сега ги няма. И причината е една и съща - безхаберието на хората, да рушиш нещо съградено. Типично по нашенски щеше да бъде, ако си бях замълчал и не бях пуснал този пост. По същата причина гласувах със "За" в анкетата - защото трябва действие. Но както е написала любезната девойка по-горе - това е спортен форум, нека да кажа, че само Пламен Илиев "горя" в мача на Левски, другите - бездушие. Мачът на ЦСКА също гледах - малшанс и липса на психика... Кардинални промени трябват!