Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Че то сега е много убаф,щом едни разглезени копеленца не може да укроти
Re: Илиан Илиев: Вината е моя, имаме проблеми в съблекалнята
Ти само виж кво е говорил Пелето...бати п*тките, честно !

- ralka_levskarka
- Контакти:
mormona написа:Тя е на 17 - не че това дето го казва не е така , ама беше правилно преди 6-7 години. Тоя филм сме го гледали вече... няма да се концентрират, ще продадат зимата 1-2ма или лятото. И догодина пак така .....
Те нека да продадат, но да се чукнат малко в канчетата и да продадат тия, които не ни трябват

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:siniq_fen написа:Храним по zlobul, ама за огромно съжаление се оказва прав, и то не за първи път.
От два мача да гоним треньори ли?! И дотам ли стигнахме?Я се стегнете малко ве!
Ралче, Ралче, не е само треньора, то като почнеш от г-н Батков и стигнем до жалките ни душици. Кой игра днес? Пламен Илиев и Цецо Тонев, който за 7-8 минути направи повече от всичките ни полеви играчи взети заедно. Е как да стане? Ония момчета нямат кой знае какви качества, ама ще умрат на терена. Аз не мога да повярвам как може тия играчи, облечени в синьо да са такива мърди, та те не се затичаха за една спортна топка. Удари? Та ние вкарахме гол без положение, добре че съдията пресоли и свирна дузпата. Този мач не завърши справедливо. Трябваше да отидем на 6-7 гола разлика. Само Господ ни спаси, точно както преди малко по-малко от година. И тогава си просехме разгром. Левски е вечен и няма да спра да го обичам, но това днес не беше Левски. Беше група туристи.
Само Левски!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Жоржиньо написа:Че то сега е много убаф,щом едни разглезени копеленца не може да укроти
Някои хора защитават Гаджев, но няма да забравя "Още малко ще играя и ще си ходя" - май той е проблемния в съблекалнята..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Levski4Ever
- Контакти:
ralka_levskarka написа:То тогава един убафф треньооор ..
Да ти кажа миналата година играхме по-силно срещу Спартак Търнава. Тея как ни натискаха днеска...

Пламен Илиев пък какво е играл бе от където му ритнат гол,и една топка изпусна даже.Какво е играл Пламен Илиев 

- blue magic
- Контакти:
шивача написа:blue magic написа:шивача написа:пичове, срама е за нас, вие поне сте претръпнали, имате навик да се осирате, но на мен ми беше чуждо, поне до днес, така ме и моите гащи намирисват![]()
Паметта ти е малко къса изглежда...
припомни ми
По добре да се помнят само добрите моменти за себе си и лошите за противника.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
ralka_levskarka написа:Жоржиньо написа:Че то сега е много убаф,щом едни разглезени копеленца не може да укроти
Някои хора защитават Гаджев, но няма да забравя "Още малко ще играя и ще си ходя" - май той е проблемния в съблекалнята..
Не знам какъв ще да е проблема,но защо не го продават щом той е проблема.Не виждам какъв левскар е тоя смешник точно,по-добре да пускаме юношите те направиха 3-3 със Сараево,а големите се посраха в гащите !
Re: Илиан Илиев: Вината е моя, имаме проблеми в съблекалнята
Blue_Lion написа:Ти само виж кво е говорил Пелето...бати п*тките, честно !
Не случайно прякора му е (КО)Пелето!