muzovir написа:Колегата забрави да спомене парите от тото след пропилените разлики при Любо и Стойчо, плюс от мачовете срещу Миньор, Славия, тази година за купата и т.н. Айде стига глупости, тия станаха известни благодарение на нас, взеха концесии за над 100 млн. лева на година, оцеляват през кризата благодарение на тия концесии. За това не искат да ни пуснат! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
Добре, нека си отидат... А после кво? Кой ще дойде? (Сашо Томов!!!!!) Имаме ли готов вариант, кой иска да го псуваме и да го гоним? Не съм фен на "Титан", но няма друг вариант за сега. За това е по- добре да сме задружни всички- играчи, треньори, администрация, собственици, фенове, и т.н. по веригата. Народа (или Кан Кубрат) е казал: "Съединението прави силата", а ние в най- лошият момент се разделяме, а трябва да сме заедно.[/quote]
"Съединението прави силата" първо не знам кой е бил там да го чуе и запише кан Кубрат, но това е друга тема. Съединение с тези, които 4 години ни разединяват ли? Най-ненормалното нещо е феновете да са разединени, което те целенасочено се опитват да направят. Трябва да сме единни в опитите да ги разкарат, пиитай феновете на Ботев. Заслужава си! С тази разлика, че ние няма да минаваме през "В" група, а директно ще си продължим напред. Не се заблуждавайте, че те са последните хора на света, които биха издържали ЦСКА. От какво ви е страх? Колко по-зле може да стане? За мен не може. По-голям срам не съм изживявал.