Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Как е играл Домо?
зле игра, червен картон за Велизар димитров в последната минута във виена , мачът влезе в продължения. Брьондби иъпуснаха спечелен мач по най-каръшкия начин
Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?
ehh написа:gld_84 написа:В Динамо играеха днес 5 национала от 3 страни...
Да де, и какво играеха тези 5 национала?
Реално погледнато, ако отборът на Динамо беше играл на 50% едва ли щяхте и Х да вземете.
Те Галилей изгориха, че им казвал, че Земята е кръгла, та аз ли ще накарам тебе да повярваш, че освен Левски има и по-добри отбори...
Гол не е вкарал това го виждам. Но как е играл като цяло. Херта са вкарали 3 , той помогнал ли е при отбелязването на тези голове.
gld_84 написа:Те Галилей изгориха, че им казвал, че Земята е кръгла, та аз ли ще накарам тебе да повярваш, че освен Левски има и по-добри отбори...
Почваш вече да говориш глупости, да намесваш Галилей и т.н.
Пак казвам, че ще бъда един от първите, когато ЦСКА победи някой, който наистина е играл футбол срещу тях.
Какво да говорим за Динамо? Или искаш да ми кажеш, че и в последните 20 минути, когато играеха с 3-4 нападателя, пак не са могли да ви затруднят, защото срещу тях играе някой велик гранд?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Леле, погледнете, какви циркове се разиграват в момента в Лига Европа
Егати турнира. Пълна пародия.

Егати турнира. Пълна пародия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
http://..net/?p=7986 .. головете паднаха 15 мин след като го смениха.
САМО ЛЕВСКИ
comorad написа:Гол не е вкарал това го виждам. Но как е играл като цяло. Херта са вкарали 3 , той помогнал ли е при отбелязването на тези голове.
Смениха го в 60-та минута, а първия гол за Херта е в 75-та.
ehh написа:gld_84 написа:Те Галилей изгориха, че им казвал, че Земята е кръгла, та аз ли ще накарам тебе да повярваш, че освен Левски има и по-добри отбори...
Почваш вече да говориш глупости, да намесваш Галилей и т.н.
Пак казвам, че ще бъда един от първите, когато ЦСКА победи някой, който наистина е играл футбол срещу тях.
Какво да говорим за Динамо? Или искаш да ми кажеш, че и в последните 20 минути, когато играеха с 3-4 нападателя, пак не са могли да ви затруднят, защото срещу тях играе някой велик гранд?
А аз ще съм първия който ще поздрави Левски в годината, в която не направи ново географско откритие... Значи сме купили мача... или не, платили сме на Абрамович да не играят срещу нас, не, не... извънземни са попречили на Кержаков и компания да ни вкарат 5 гола поне... По-лесно е комунист да гласува за СДС, отколкото Левскар да признае успех на ЦСКА...
- unist_gp
- Контакти:
comorad написа:Гол не е вкарал това го виждам. Но как е играл като цяло. Херта са вкарали 3 , той помогнал ли е при отбелязването на тези голове.
не головете бяха супер късметлийски, без голово положение, два шута отдалече. Брьондби държеше мача, но какво им стана след 1-1......
Нещастен чорбар, изгориха не Галилей, а Джордано Бруно! Галилей пред съда се е отрекъл от тезата си като комунист пред паница с чорба! Неграмотник!