(ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: (ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)
мдаа..толкова години ни ядохте за тая Олимпия...само дето Олимпия е гранд в Словения(а по онова време половината национален отбор на Словения беше от играчи на Олимпия), а Мура е нек'ъв селски отбор, словенския еквивалент на Монтана ли, на Каварна ли...а единствената причина поради която не сте отпадали от БАТЕ, Жилина и Дебрецен е, че просто не сте ги срещали 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Самият мач няма нужда да го драматизираме чак толкова. Щом Дюделанж може да отстрани отбор като Ред Бул, а е ясно, че наш отбор не може по никакъв начин да отстрани австрийците, значи нищо чудно няма в това ЦСКА да отпадне с най-слабият си състав в историята.
По-важното е какви промени ще настъпят в клуба, ако въобще настъпят някакви.
По-важното е какви промени ще настъпят в клуба, ако въобще настъпят някакви.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Доживях да гледам най-големия срам в историята ни...тежко ми е няма да пиша за никой как е играл,просто,защото никой не игра.Толкова болно никога не ми е било.Вън ТИТАН от ЦСКА !!!
Не знам левскарчетата какви очи имат да ни се подиграват като те играят по същия начин,за пореден път се обеждавам,че не са българи (или поне по-голямата им част)...все пак им пожелавам успех.
Не знам левскарчетата какви очи имат да ни се подиграват като те играят по същия начин,за пореден път се обеждавам,че не са българи (или поне по-голямата им част)...все пак им пожелавам успех.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
продължаваме да дълбаем дъното.Сега искам да излезе перуката и да каже че нивото на БГ.футбола се вдига .Май сега всички разбрахме че Ицо Стоичков е много прав ама много прав
- dreben23
- Контакти:
3-1 Сараевоооо! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***cska*** написа:Много ми е трудно чак да пиша...
Такава гадост не пожелавам и на най-смъртния си враг!
Но,май логичното се случи,и беше очаквано от 90% от феновете.
Заслужаваме си съдбата,и да не се оплакваме повече.
ЛокоПд. си смениха Тото-Динев с нов собственик за по-малко от 2 дни!
Е ние толкова ли сме некадърни,или сме толкова заблудени?
НЕЗНАМ!?!
е много сте "куци" бе да му е...а мамата........кажи ми какво са направили тия от локото ????????????????????НИЩО, едно голямо НИЩО!!!!!! излагате се да му е...а майката. Един плакат вдигнаха и станаха НАЙ-ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ!?!........Ми бягай да викаш за локото тогава, като не ти харесват феновете на ЦСКА.....
muzovir написа:Аз не вярвам Праховеца и Гърнето да си дават парите и сега да се радват, че са отпаднали. Просто това е нашето ниво. България гони 100-но място в ранглистата, а първенството ние като на Виетнам, Того и Буркина Фасо. Какво искаме ние- да сме шампиони на Европа ли? Къде са ни базите, къде са децата, които играят. Титаните ли са виновни?- НЕ- Обществото. т.е. НИЕ
Колега, още ли мислиш, че те си дават парите? Хайде сега да си направим елементарна сметка и да видим какво ще излезе. Титан пое ЦСКА 2009 година. Средно да е имало по 30 играчи, които са взимали заплата в ЦСКА. Дори да сложим средна заплата 10 000 лв. на футболист това прави 300 000 лв. за заплати на месец. Да сложим и още половината на това като заплати на треньори и т.н и т.н. (с уговорката, че никак не са толкова много страничните разходи) получаваме 450 000 лв. на месец. 12 Х 450 000 = 5 400 000 лв. Да сложим още 2 млн. лв. "други" разходи на сезон и получаваме 7 400 000 лв. Да речем, че това е общо взето издръжката на отбора. Нека приемем, че са дали и около 10 000 000 лв. кеш за погасяване на дългове...

Вън Титан от ЦСКА!Вън боклуците от Армията!
Стадион,школа,адекватно управление!
Стадион,школа,адекватно управление!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Да попитам ,понеже не разбирам много по темата- има ли шанс догодина да сме сред непоставените отбори в предварителните кръгове на ЛЕ (дай боже и ШЛ ,ама така като гледам май няма да стане
)

Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
krasimilkov написа:Tony_CSKA написа:Вън боклуците от ЦСКА! Няма такъв позор просто! Да се махат, а после ще му мислим. Така няма смисъл да продължаваме!
Минаха години ,но си намерихте вашата Олимпия![]()
Не се радвай много, защото със страшна сила сте се запътили към 5-ица вие.