"Диема" - голяма реклама и ниско качество

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: "Диема" - голяма реклама и ниско качество

Мнениеот CTAHKO » 26 юли 2012 17:50

Май е този,дето водеше по-миналата година "Преди кръга" :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 18:47

Никой не го е досрамяло, както си мисли bonov. Цялата истина е, че се казвам Петър и преди осем години кандидатствах за работа в "Диема". Много бързо вървеше обучението в телевизията, дори ме гласиха за мач "Уулвърхямптън Уондърърс" - "Арсенал". Тук е мястото да призная, че това е втората ми специалност, която завърших много след първата. Бях почти на 32 години. Да продължа с това, че тъкмо щях да слагам слушалките, за да го коментирам, защото иначе не може, когато чух звук в тях. Първоначално се слисах, усетих, че някой говори. Пуснах Sky Sports и разбрах, че това е техен коментар. Веднага отказах да коментирам. Щеше да ми е дебют, но се ядосах, защото се оказа, че тези слагат за коментатори хора, които не трябва да мислят, а само да говорят като папагали.
Вследствие на това се скарах с Веселин Василев, който тогава беше шеф на отдела, и така бях освободен от телевизията. На мое място мачът коментира Димитър Тренев.
Тази телевизия е жалка. Говори с много силни думи за Висшата лига, а всъщност всичко е една голяма измама.
Предлагам повече да не слушате по телевизора коментарите им. Изключете звука и така ще си спестите глупостите им. Статистиките, които съобщават, ги взимат от Интернет, а не ги ЗНАЯТ, което е от значение. Истинският журналист коментатор трябва да има база от знания, а техните клонят към НУЛА.
Питайте ги например кои отбори изпаднаха през сезон 1992-1993, кои се бориха за титлата. Питайте ги за онзи прословут мач на "Юнайтед" с КПР - 1:4, за който Драгоев наскоро говори, но прочетено от "Интернет". И не само. Ами мачовете между "Вила" и "Юнайтед"? Тези хора имат слаба памет, а това е непростимо.
Не знаят, защото разчитат на Интернет.

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 26 юли 2012 19:08

Много ще се радвам ако от догодина започнат да излъчват Българско , Англииско , Немско , Испанско , Италианско първенство , ШЛ , ЛЕ и Формула 1 и МотоГП по ТВ+ и Филм+ .

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2012 19:13

stannn написа:
Барселона е най -добрия отбор в Европа за последните години.

Сериозно ??
Челси дали го знаят това ? .... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 26 юли 2012 19:23

hrclspr12 написа:Никой не го е досрамяло, както си мисли bonov. Цялата истина е, че се казвам Петър и преди осем години кандидатствах за работа в "Диема". Много бързо вървеше обучението в телевизията, дори ме гласиха за мач "Уулвърхямптън Уондърърс" - "Арсенал". Тук е мястото да призная, че това е втората ми специалност, която завърших много след първата. Бях почти на 32 години. Да продължа с това, че тъкмо щях да слагам слушалките, за да го коментирам, защото иначе не може, когато чух звук в тях. Първоначално се слисах, усетих, че някой говори. Пуснах Sky Sports и разбрах, че това е техен коментар. Веднага отказах да коментирам. Щеше да ми е дебют, но се ядосах, защото се оказа, че тези слагат за коментатори хора, които не трябва да мислят, а само да говорят като папагали.
Вследствие на това се скарах с Веселин Василев, който тогава беше шеф на отдела, и така бях освободен от телевизията. На мое място мачът коментира Димитър Тренев.
Тази телевизия е жалка. Говори с много силни думи за Висшата лига, а всъщност всичко е една голяма измама.
Предлагам повече да не слушате по телевизора коментарите им. Изключете звука и така ще си спестите глупостите им. Статистиките, които съобщават, ги взимат от Интернет, а не ги ЗНАЯТ, което е от значение. Истинският журналист коментатор трябва да има база от знания, а техните клонят към НУЛА.
Питайте ги например кои отбори изпаднаха през сезон 1992-1993, кои се бориха за титлата. Питайте ги за онзи прословут мач на "Юнайтед" с КПР - 1:4, за който Драгоев наскоро говори, но прочетено от "Интернет". И не само. Ами мачовете между "Вила" и "Юнайтед"? Тези хора имат слаба памет, а това е непростимо.
Не знаят, защото разчитат на Интернет.

Съгласен съм с доста от нещата. В действителност съм чувал доста пъти английския коментар, докато някой от нашите коментатори говори и наистина 80% от нещата се дублираха и доукрасяваха. Истинският коментатор трябва да те грабне, да те накара да се насладиш на мача и да те вкара косвено в него. За сметка на това, те доста често говорят по няколко минути за неща, които нямат нищо общо със срещата и правят някакви задълбочени анализи (най-вече Б.Борисов), затормозяващи зрителя.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 26 юли 2012 19:32

THE G.A.M.E написа:
stannn написа:

Сериозно ??

[offtopic]Много сериозно... Какви са успехите на Челси в последните години и какви на Барса ?[/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юли 2012 19:39

JohnnieWalker написа:
THE G.A.M.E написа:
stannn написа:

Сериозно ??

[offtopic]Много сериозно... Какви са успехите на Челси в последните години и какви на Барса ?[/offtopic]

[offtopic]За съдийските или за честно спечелените питаш 8-)Ако е за честно спечелените,бъди сигурен че са в полза на Челси.Що се отнася до съдийските ви трофеи...е,ние не искаме да се гордеем с това и цял свят да ни се смее :lol: Дръжте си ги за вас.[/offtopic]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 юли 2012 19:49

Истината е една : Петър Василев трябва да коментира всички мачове :!:

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 26 юли 2012 19:53

Казваш му да спре да яде, а то рупа ли рупа....

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 26 юли 2012 19:54

Chelsea Forever написа:Единствените коментатори в България са тези на Евроспорт и на Гонг.
Гледах мача по Диемата,ама слушах дарик от телефона ;)

Значи положението е много зле. Имах нещастието да слушам второто полувреме по радиото и подобен непрофесионализъм няма никъде другаде. В 50% от времете едно виене, едни емоции придружени с всякаква липса на коментар какво се случва на терена и се чудиш какво става. Последните 20 минути бяха истинска мъка да се слушат. Кога ще свири края, кога, кога. Мрън, мрън. То не знаеш Лудогорец ли са с топката, Динамо ли? Ем няма да свири край. Това не е българското първенство, където в последния мач в продължението имаше една игрова минута и през останалото време лежане по терена и свирене на секундата да не им вкарат гол. Да, Лудогорец играят, но съдбата им го върна заради мача с Миньор.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Футбол - България”