"Диема" - голяма реклама и ниско качество

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: "Диема" - голяма реклама и ниско качество

Мнениеот CSKA ME » 26 юли 2012 16:11

Captain Stottlemeyer написа:Това са клубните пристрастия на спортните журналисти от "Диема" според една анкета на Агенция БЛИЦ от септември, 2008 г.:
Борислав БОРИСОВ - ЦСКА, Арсенал
Веселин ВАСИЛЕВ - ЦСКА, Арсенал
Георги ДРАГОЕВ - Славия, Арсенал
Ивайло ДАСКАЛОВ - ЦСКА, Блекбърн
Димитър ТРЕНЕВ - Левски, Крю Алекзандра
Антон МАНОЛОВ - Славия, Манчестър Юнайтед
Петър ВИДЕНОВ - Левски, Ювентус
Лъчезар ПРОЙНОВ - няма, няма
Георги АЛИПИЕВ - Левски, Интер

Гошо Драгоев е ЦСКА-Р и фен на Манчестър Юнайтед.
Митко Тренев също е запален червен дявол.
Алипиев е фен на Тотнъм.
Петър Виденов на Астън Вила.
Лъчо, мисля, че е на QPR.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 16:18

Кой е тоя Меси? Да не е онзи болния, дето "чудото" на природата го направила футболист? Кой е тоя Санчез? Да не е играл в "Удинезе" и е известен със симулациите си?
Кои са "Барселона"? А, вярно, ония с пръскачките. Това говори достатъчно за морала на този отбор.
Време е "Диема" да бъде закрита. Те не познават други футболисти от Рууни и Уолкът, а това е позорно, но все пак са ... преводачи.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 26 юли 2012 16:19

stannn написа:Чакам статистиката за последните години за дузпите, че по времето на Дембеле имаше една серия 7 мача 7 дузпи.

Искам ти да я кажеш, че така е по-интересно. Все пак ти заговори за оправдания и дузпи. Оправданията ги слушахме цяла пролет, така че кажи за дузпите. :)
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

nemak_3333
Контакти:

Мнениеот nemak_3333 » 26 юли 2012 16:19

"Диема" има най-добрите коментатори от българските ТВ. Но на българина все нещо му пречи. Разбирам и някои наши футболисти, които не говорят с наши журналисти . В 90% сме много гаден народ !

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 26 юли 2012 16:19

Хората от Евроспирта бивши състезатели , много добре познаващи състезателите в съответния спорт и с много добри познания за всичко свързано със състезанието .
Тес от Диемата да им пуснеш да коментират мач от Виктория футболно п-во ще бъде тотал щета чуек .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юли 2012 16:20

CSKA ME написа:
Captain Stottlemeyer написа:Това са клубните пристрастия на спортните журналисти от "Диема" според една анкета на Агенция БЛИЦ от септември, 2008 г.:
Борислав БОРИСОВ - ЦСКА, Арсенал
Веселин ВАСИЛЕВ - ЦСКА, Арсенал
Георги ДРАГОЕВ - Славия, Арсенал
Ивайло ДАСКАЛОВ - ЦСКА, Блекбърн
Димитър ТРЕНЕВ - Левски, Крю Алекзандра
Антон МАНОЛОВ - Славия, Манчестър Юнайтед
Петър ВИДЕНОВ - Левски, Ювентус
Лъчезар ПРОЙНОВ - няма, няма
Георги АЛИПИЕВ - Левски, Интер

Гошо Драгоев е ЦСКА-Р и фен на Манчестър Юнайтед.
Митко Тренев също е запален червен дявол.
Алипиев е фен на Тотнъм.
Петър Виденов на Астън Вила.
Лъчо, мисля, че е на QPR.

Това са заявили журналистите пред анкетьорите, не съм си го измислил аз. ;) Не държа да убеждавам никого, все пак смятам, че една официална анкета е по-достоверна от това, което ти си мислиш, че знаеш. 8-)
П.П. Ето го и линка:
http://www.blitz.bg/sport/article/9374
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 юли 2012 16:25, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 16:20

Човече , ти май наистина не знаеш чужд език , затова и се пениш толкова . Не можеш да повтаряш фразите и да превеждаш в ефир в такова темпо и толкова бързо . Просто си направи ти сам един опит да преведеш 3 изречения на живо като си пуснеш CNN примерно и не пиши тъпотии . Кой коментатор тогава в България ти харесва ?[/quote]
Аз гледам чужди мачове с чужд коментар, защото онези са по - добри от нашите лакеи.
Знам три езика, които говоря на много добро ниво, но нашите не мога да ги слушам.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 16:22

nemak_3333 написа:"Диема" има най-добрите коментатори от българските ТВ. Но на българина все нещо му пречи. Разбирам и някои наши футболисти, които не говорят с наши журналисти . В 90% сме много гаден народ !

Най - добрите преводачи искаш да кажеш. В слушалките се чува чуждия език, не ме прави на балама. Нали и затова се скарах с пигмея, който ми беше шеф?

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 26 юли 2012 16:24

bonov написа:
hrclspr12 написа:Човече , ти май наистина не знаеш чужд език , затова и се пениш толкова . Не можеш да повтаряш фразите и да превеждаш в ефир в такова темпо и толкова бързо . Просто си направи ти сам един опит да преведеш 3 изречения на живо като си пуснеш CNN примерно и не пиши тъпотии . Кой коментатор тогава в България ти харесва ?

Аз гледам чужди мачове с чужд коментар, защото онези са по - добри от нашите лакеи.
Знам три езика, които говоря на много добро ниво, но нашите не мога да ги слушам.

Няма как да ти повярвам , защото пишеш глупости . Гледай сега като започне ШЛ какво чудо ще е , защото те не превеждат . Доколкото знам и те чуват коментара на някой друг .[/quote]
еми темата е за диема и нейните преводачи
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 16:25

bonov написа:
hrclspr12 написа:Човече , ти май наистина не знаеш чужд език , затова и се пениш толкова . Не можеш да повтаряш фразите и да превеждаш в ефир в такова темпо и толкова бързо . Просто си направи ти сам един опит да преведеш 3 изречения на живо като си пуснеш CNN примерно и не пиши тъпотии . Кой коментатор тогава в България ти харесва ?

Няма как да ти повярвам , защото пишеш глупости . Гледай сега като започне ШЛ какво чудо ще е , защото те не превеждат . Доколкото знам и те чуват коментара на някой друг .[/quote]
Тази година този турнир смятам да го пропусна. Знам кой ще спечели, така че какво значение има да го гледам.

Върни се в “Футбол - България”