Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Мнениеот ntodorov » 26 юли 2012 15:02

Същия е! Такова огромно Бейби скоро не бях виждал

Дааааааааа. Наистина този е онзи...
[offtopic]Когато седеше в гръб го припознах за Гаел, амаааа, гат сА изправииии ми прехвърли игличката на плочата. Сега вече ми се изЯсни, кой е Бейби-то. :) dsn чакаше тъмнокож квартирант. Ако е тоя - да му взима двоен наем и толкоЗ. Туй нЯщо е гоУем човек ве. :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 26 юли 2012 15:36

ntodorov написа:

[offtopic]Когато седеше в гръб го припознах за Гаел, амаааа, гат сА изправииии ми прехвърли игличката на плочата. Сега вече ми се изЯсни, кой е Бейби-то. :) dsn чакаше тъмнокож квартирант. Ако е тоя - да му взима двоен наем и толкоЗ. Туй нЯщо е гоУем човек ве. :mrgreen:[/offtopic]

Бейби се е харесал на Херо и вече е подписал . Дано да покаже повече от това , което загатна в контролата , и най-вече да е постоянен . Ако това стане , аз съм спокоен за полузащитата . По принцип Херо много рядко се решава на трансфери само от едно полувреме игра , което според мен е показателно за класата на играча.
За Гаел все още няма окончателно решение , но не е отпаднал като вариант за заместник на Атиф, може би след мача с Варна ще се реши .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 26 юли 2012 15:54

Тва бейби си е баш кат Патрик Виера :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 юли 2012 18:54

anker1878 написа:
ntodorov написа:

Бейби се е харесал на Херо и вече е подписал . Дано да покаже повече от това , което загатна в контролата , и най-вече да е постоянен . Ако това стане , аз съм спокоен за полузащитата . По принцип Херо много рядко се решава на трансфери само от едно полувреме игра , което според мен е показателно за класата на играча.
За Гаел все още няма окончателно решение , но не е отпаднал като вариант за заместник на Атиф, може би след мача с Варна ще се реши .

Значи Бейбито е третият подписал след Куатара и Хасан? А някой от другите 4-5 чернички? Никой ли не е хванал окото на Херо? Ами словака? Дай инфо, ако имаш.
[center]Изображение[/center]

Тодоор
Контакти:

Мнениеот Тодоор » 26 юли 2012 19:47

В http://www.transfermarkt.de/en/chernomo ... _4494.html го показват като наш играч, обаче с контракт до 30.12.2012г. Също така е с цена 500 000 Е, като от нашите само Боли и Фо-Поре са с такива оценки.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 юли 2012 20:57

Тодоор написа:В http://www.transfermarkt.de/en/chernomo ... _4494.html го показват като наш играч, обаче с контракт до 30.12.2012г. Също така е с цена 500 000 Е, като от нашите само Боли и Фо-Поре са с такива оценки.

Ташаааак. Браузъра ми превежда страниците автоматично. Та отваряйки този линк чета:
Скъпа, Амара.... :mrgreen:

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 27 юли 2012 05:05

Тодоор написа:В http://www.transfermarkt.de/en/chernomo ... _4494.html го показват като наш играч, обаче с контракт до 30.12.2012г. Също така е с цена 500 000 Е, като от нашите само Боли и Фо-Поре са с такива оценки.

На тези доста им се разминава информацията за футболистите на отбора,за цените на играчите да не говорим 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Тодоор
Контакти:

Мнениеот Тодоор » 27 юли 2012 09:26

Съгласен съм, че цените в трансфермаркт не съответстват, обаче в секцията с трансфери на отбора Куатра и Хасан се показват като привлечени със свободен трансфер, а Бейби е преивлечен под наем. Не знам дали е истина, но си мисля, че този футболист наистина не е с постоянен трансфер (все още).

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 27 юли 2012 13:40

Черноморец привлича двойник на Яя Туре

Изключително любопитен футболист е пред подпис с Черноморец Бургас. Става дума за идващият от френския Шатору офанзивен полузащитник Амара Бейби. Чернокожият французин има уникална прилика с халфа на Манчестър Сити Яя Туре. Това не остана незабелязано от футболните зевзеци в Бургас, който го наблюдаваха в контролата с Калиакра. Цялата кариера на здравеняка е минала във френския Шатору, за който има изиграни 96 мача. След три години в юношеските формации на втородивизионният тим, през 2009 г. Бейби записва и професионалния си дебют, след като излиза титуляр срещу Аячо на 22 декември. Бързо се превръща в основен играч на тима и е несменяем титуляр до това лято. В Черноморец Амара Бейби пристига под наем, но с опция за закупуване след края на сезона. След спаринга с тима от Каварна Херо освободи словашкия десен бек Матеа Сива и ще търси нов футболист на този пост.
Все по-реална изглежда вероятността лявото крило на акулите Лоривал Асис да облече екипа на азербайджанския Габала. Всички подробности около трансфера са уточнени и от вчера кариоката е в Азербайджан, където трябва да мине медицински прегледи преди да подпише с новия си тим. В Габала Асис ще заформи цяла бразилска колония, след като в отбора вече има четирима негови сънародници. През изминалият шампионат тимът бе воден в определен период от английската легенда Тони Адамс, който обаче бе заменен от турчина Фатик Кавак.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 юли 2012 14:59

Хм. Мислех, че Сива е допаднал на Херо. Той си знае.
Що се касае за Бейби. Приличаше ми на всичко и на всеки, но не и на Яя Туре, ама щом казват хората - тъй да бъде. Все пак ще го огледам и утре вече с новата идея за визията му.

Върни се в “Черноморец”