Същия е! Такова огромно Бейби скоро не бях виждал
Дааааааааа. Наистина този е онзи...
[offtopic]Когато седеше в гръб го припознах за Гаел, амаааа, гат сА изправииии ми прехвърли игличката на плочата. Сега вече ми се изЯсни, кой е Бейби-то.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Същия е! Такова огромно Бейби скоро не бях виждал
ntodorov написа:Същия е! Такова огромно Бейби скоро не бях виждал
[offtopic]Когато седеше в гръб го припознах за Гаел, амаааа, гат сА изправииии ми прехвърли игличката на плочата. Сега вече ми се изЯсни, кой е Бейби-то.dsn чакаше тъмнокож квартирант. Ако е тоя - да му взима двоен наем и толкоЗ. Туй нЯщо е гоУем човек ве.
[/offtopic]
anker1878 написа:ntodorov написа:Същия е! Такова огромно Бейби скоро не бях виждал
[offtopic]Когато седеше в гръб го припознах за Гаел, амаааа, гат сА изправииии ми прехвърли игличката на плочата. Сега вече ми се изЯсни, кой е Бейби-то.dsn чакаше тъмнокож квартирант. Ако е тоя - да му взима двоен наем и толкоЗ. Туй нЯщо е гоУем човек ве.
[/offtopic]
Бейби се е харесал на Херо и вече е подписал . Дано да покаже повече от това , което загатна в контролата , и най-вече да е постоянен . Ако това стане , аз съм спокоен за полузащитата . По принцип Херо много рядко се решава на трансфери само от едно полувреме игра , което според мен е показателно за класата на играча.
За Гаел все още няма окончателно решение , но не е отпаднал като вариант за заместник на Атиф, може би след мача с Варна ще се реши .
Тодоор написа:В http://www.transfermarkt.de/en/chernomo ... _4494.html го показват като наш играч, обаче с контракт до 30.12.2012г. Също така е с цена 500 000 Е, като от нашите само Боли и Фо-Поре са с такива оценки.
Тодоор написа:В http://www.transfermarkt.de/en/chernomo ... _4494.html го показват като наш играч, обаче с контракт до 30.12.2012г. Също така е с цена 500 000 Е, като от нашите само Боли и Фо-Поре са с такива оценки.
Черноморец привлича двойник на Яя Туре
Изключително любопитен футболист е пред подпис с Черноморец Бургас. Става дума за идващият от френския Шатору офанзивен полузащитник Амара Бейби. Чернокожият французин има уникална прилика с халфа на Манчестър Сити Яя Туре. Това не остана незабелязано от футболните зевзеци в Бургас, който го наблюдаваха в контролата с Калиакра. Цялата кариера на здравеняка е минала във френския Шатору, за който има изиграни 96 мача. След три години в юношеските формации на втородивизионният тим, през 2009 г. Бейби записва и професионалния си дебют, след като излиза титуляр срещу Аячо на 22 декември. Бързо се превръща в основен играч на тима и е несменяем титуляр до това лято. В Черноморец Амара Бейби пристига под наем, но с опция за закупуване след края на сезона. След спаринга с тима от Каварна Херо освободи словашкия десен бек Матеа Сива и ще търси нов футболист на този пост.
Все по-реална изглежда вероятността лявото крило на акулите Лоривал Асис да облече екипа на азербайджанския Габала. Всички подробности около трансфера са уточнени и от вчера кариоката е в Азербайджан, където трябва да мине медицински прегледи преди да подпише с новия си тим. В Габала Асис ще заформи цяла бразилска колония, след като в отбора вече има четирима негови сънародници. През изминалият шампионат тимът бе воден в определен период от английската легенда Тони Адамс, който обаче бе заменен от турчина Фатик Кавак.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост