II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Неутрален
Контакти:

Re: Дали някога футболните хора ще разберат?

Мнениеот Неутрален » 26 юли 2012 15:08

Кога де ? Кога ще проумеят че отбора се гради ОТ ВРАТАРЯ ! Уважавам всичко което правят братята Домусчиеви, не е лесно да даваш пари в бездънна яма като нашия смотан футбол, обаче трябва и да бъдеш реалист. Да ядеш на една софра с тези дето всяка година прибират по няколко милиона от евро турнирите, имат силно лоби в уефа, продават футболисти за десетки милиони, не е никак лесно. Това че успяха да сглобят що годе читав състав, не означава че ще пробият толкова лесно и в Европа. Много ме е яд защото и двата мача Лудогорци САМИ се биха. Толкова лесен съперник едва ли ще улучат друг път. Видяхме ги че не са нищо специално хърватите, но липсата на опит в такива турнири си каза думата. Да се върна на най сериозния проблем , поне според мен. В България НЯМА читав вратар, с изключение на М'боли , но и той прави глупости по някога. Другите са трагедия. Да разчиташ на вратар който е зле с високите топки, няма как да стане. С изключение на защитата, средния ръст е много зле в Лудогорец. И в двата мача им вкараха идентични голове, което означава че или не са сработени все още, или им куца играта във въздуха. В България не съм видял читав вратар, който да може да извади отбора в трудни мачове. Почти всичките вратари имат проблем с високи топки, не могат да преценят траекторията и затова при далечни центрирания стоят на вратата, макар че топките падат в малкото наказателно. Както и да е, жалко че изпуснаха един перфектен шанс, защото отбора на шериф не е никак сериозен и имаха реални шансове да играят в групите на шл. Дано си вземат поука и да не допускат подобни глупости в такива мачове. За пореден път се убеждавам че винаги има по някой не много умен футболист, готов да провали отбора с глупав червен картон. Ивелин , Грийн и Марселиньо са само част от тези издънки. Въпреки всичко, голямо БРАВО на момчетата играха добре, не се предадоха и показаха как трябва да се играе със сърце. Желая им късмет и по лек жребий догодина.

Sole
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот Sole » 26 юли 2012 15:12

Лудогорец нямаше как да спечели ,след като и 2-та мача игра без вратар. Все едно,че имаше полеви играч на вратата,Голубович не успя да се намеси в нито една сериозна ситуация адекватно. Остават съмнение,че този Гулобович игра симулативно и в полза на хърватите :!:

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 26 юли 2012 15:17

SaNdOoO написа:КОГА ЩЕ СЕ РАЗГЛЕДАТ ЖАЛБИТЕ ОТ УЕФА :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Никога. На компа си имам поне 20 такива жалби. Нито една не е довела до последствия. Най-много да. глобят Динамо, ако е имало нещо в ложата, но и това е малко вероятно.

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 26 юли 2012 15:18

TheOnly1 написа:
SaNdOoO написа:КОГА ЩЕ СЕ РАЗГЛЕДАТ ЖАЛБИТЕ ОТ УЕФА :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Никога. На компа си имам поне 20 такива жалби. Нито една не е довела до последствия. Най-много да. глобят Динамо, ако е имало нещо в ложата, но и това е малко вероятно.

НА ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ СА ОТДАВНА СА СИ ИЗЧЕРПАЛИ ОПЦИЯТА САМО ЗА ГЛОБА - АКО СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ СА ВИНОВНИ ТРЯБВА ДИРЕКТНО ДА ИЗХВЪРЧАТ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ ИДИОТИ ОТ УЕФА - ДА ВЪРВЯТ НЯКЪДЕ СИ С ТЯХНИТЕ ПОСЛАНИЯ ЗА ФЕЪРПЛЕЙ !!! :evil:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 юли 2012 15:19

Гаврата е само в главите ви! :lol: Съдията беше на топ ниво снощи, но вие сами сте свикнали да ви се свирят по 50 минути и нагоре полувремената, а сега го правите на проблем! Спомням си един мач с 15 минутно продължение, от които се играха 4-5 футбол, пак всички бяха на лежанката да играят белот! :lol: :lol: ;) Пуснете си го пак на запис второто полувреме и ще видите, че съм прав. ;) Колкото и да не ни харесва, или да ни харесва Лудогорец бяха по-слабият отбор и се отърваха от по-голям резил по-нататък. Има си и добри страни... ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 26 юли 2012 15:20

pampi написа:
T&T написа:Учудващо е как в този форум има хора предпочитащи хърватския Динамо пред българския Лудогорец. Продажни и жалки душици сте Вие бълващите глупости по адрес на разградчани и нямате право да се наричате българи.

Аман от пишман патриоти! Значи, за да си българин, трябва да си зомбиран от фенски пристрастия, да ревеш, че си прецакан и да твърдиш, че си идеален, ама видиш ли другите те мразят! :lol: Типично... :lol:

Ти пък къде се мешиш,чужд поклоннико,тоя отбор от аватара ти е най-слабия в Чехия замалко да отпадне тази година,обаче другата отпадат.Не знам пампи ли си памперс ли си? :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юли 2012 15:22

Съжалявам много за Лудогорец. Напълно заслужаваха да продължат, надиграха отбора на Динамо, имаха достатъчно идеи в играта и в двата мача, докато хърватите играха почти само с изсипани топки в наказателното поле. Съдията се оля тотално, направи сериозни грешки и в двете посоки, пусна гол след спиране с ръка на Марселиньо, но го изгони пресилено, след като все пак имаше контакт със защитника, това не е дузпа, но не може и да изгониш футболист за втори жълт в такава ситуация, даде огромно продължение, нещо крайно нетипично за немски съдия и подмина удара срещу Дяков, който можеше да му докара сериозни здравословни проблеми, те и сега пораженията не са никак малки - счупена скула. Проблемът на Лудогорец е в защитата и вратаря, за догодина им трябва повече качество на тези постове, както и закупуването на добър нападател. С Бадема забит напред трудно ще се получат нещата в Европа. Като цяло смятам, че Лудогорец не бива да униват от отпадането, нищо фатално не се е случило, бяха по - добрият отбор. Имат една година да изчистят пропуските си и догодина да атакуват вече групите на някой от турнирите. Лично аз им пожелавам успех в това начинание.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 26 юли 2012 15:22

tsonpen написа:
zuekaa написа:Може би съм един от хората който не понасят лудогорец и е писал в тяхният форум достаъчно много ... Но това което се случи вчера беше НЕВИЖДАНА ГАВРА ... забелязвам тенденция почти всички фенове на цска пишат едно и също че лудогорец много лежали по терена ГОСПОДА ЦЕСЕКА НЕ СТЕ ОБЕКТИВНИ ... мисля , че най-популярният и най-добрият футболист последните години Димитър Бербатов повече разбира от всички нас и неговите думи бяха , ЧЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС ...

Човече, не съм очаквал да прочета твое мнение поне отчасти в защита на Лудогорец :shock:
Чест прави на Бербатов за думите му, най-вече защото играчите на Лудогорец сега заслужават подкрепа. Направиха много добри неща, но понякога по-малко грешки ти костват загубата. Това не трябва да ги разконцентрира.
А иначе съм съгласен донякъде с автора на темата - нека не се концентрираме върху съдията. Спрямо грешките, които сме виждали, този не е най-черния, още повече, че препятствието беше преодолимо. Да се концентрираме върху грешките в отбора, защото без някои от тях вече щяхме да сме забравили дори от коя националност беше този съдия.

А и не забравяйте, че при гола на Марселиньо той си спря топката с ръка - тоест съдията им помогна малко или много!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
ЦСКАр
Контакти:

Мнениеот ЦСКАр » 26 юли 2012 15:23

Чиста съдийска победа за Динамо.Вярно,че имаше гол с ръка,но съдията не видя добре ситуацията.Докато продължението го направи съвсем умишлено.Германецът щеше да свири края на мача,когато Динамо вкарат,дори и да е 120 минута :x :x .Да не забравяме и първия мач,когато имаше нарушение срещу Голубович.Общо взето ги бутат защото са по-известни и богати и ако не влязат в ШЛ няма да имат приходи и ще започнат скандали.Обаче аз съм сигурен че няма да успеят да влязат в групите.Много са наперени,но не стават за нищо. 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 юли 2012 15:37

Жоржиньо написа:
pampi написа:
T&T написа:Учудващо е как в този форум има хора предпочитащи хърватския Динамо пред българския Лудогорец. Продажни и жалки душици сте Вие бълващите глупости по адрес на разградчани и нямате право да се наричате българи.

Аман от пишман патриоти! Значи, за да си българин, трябва да си зомбиран от фенски пристрастия, да ревеш, че си прецакан и да твърдиш, че си идеален, ама видиш ли другите те мразят! :lol: Типично... :lol:

Ти пък къде се мешиш,чужд поклоннико,тоя отбор от аватара ти е най-слабия в Чехия замалко да отпадне тази година,обаче другата отпадат.Не знам пампи ли си памперс ли си? :lol:

Ти написа ли нещо или се изпусна по малка нужда върху клавиатурата? :lol: По-добре последният в Чехия, от колкото отбора на Българската милиция, чиято емблема си ръснал като аватар. :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Лудогорец”