Долу в дясно таймера отброява ,точко колко време се играе от дадените 5 минути и при всяко спиране на играта таймера спира

http://vbox7.com/play:099b92fbc6
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
yasen написа:това са точки за тях, за България, за коефициента ни и въобще по-добри предпоставки за ВСИЧКИ български отбори.
1982 написа:T&T написа:Учудващо е как в този форум има хора предпочитащи хърватския Динамо пред българския Лудогорец. Продажни и жалки душици сте Вие бълващите глупости по адрес на разградчани и нямате право да се наричате българи.
Няма как да съм за отбор, станал шампион срещу юноши.
tsonpen написа:Разликата между "осанна" и "разпни го" е на една съдийска свирка време, на едно поглеждане на часовника, на едно чистене на топката, на едно спасяване, на едно непремерено нарушение, на един точен удар с глава. Петев сам си вдигна летвата така, че сега да грачим и да го обвиняваме, че я е закачил с ревера си и е паднала. Къде с футоблни, къде с нефутболни средства, борбата беше доста изравнена и в крайна сметка Лудогорец с усилия и късмет успяваше да избегне гилотината до 95-тата минута след катастрофата с №84. Хърватите пък им се отваряше парашута в 98-тата и за тяхно щастие портатата хлопна зад тях, вместо пред носа им.
Гледам, че разговорът започна да се издребнява.
Нека си спомним какъв шанс давахме на Лудогорец, а то какво излезе. Да гледаме от добрата страна - Лудогорец имаше реален шанс да посгине забележим успех. Има силите и способностите за това. Може да се мери и да побеждава силни отбори от Източна Европа. Не го направи сега, дано го направи след време.
tsonpen написа:1982 написа:T&T написа:Учудващо е как в този форум има хора предпочитащи хърватския Динамо пред българския Лудогорец. Продажни и жалки душици сте Вие бълващите глупости по адрес на разградчани и нямате право да се наричате българи.
Няма как да съм за отбор, станал шампион срещу юноши.
...както и с победи срещу нискокачествени отбори. Каквото излезе насреща - с него играят. Ти какво предлагаш да направят - да се опитат да се пренесат в първенство извън България ли?
Сега намери форума на твоя отбор...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз съм фен на футбола, не на корупцията.
T&T написа:Учудващо е как в този форум има хора предпочитащи хърватския Динамо пред българския Лудогорец. Продажни и жалки душици сте Вие бълващите глупости по адрес на разградчани и нямате право да се наричате българи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта