II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот sneludik » 26 юли 2012 13:51

Tommi написа:Засече ли колко време не се игра в продължението?

94' Жълт картон и за Франк Гела, който също се опита да бави времето.
93' Жълт картон за Милан Бадел за задържане на Димо Бакалов.
93' Жълт картон за Урош Голубович, който се опита да спечели ценни секудни при изпълнението на аута.

Сега да видим фактите,две минути бавене и наказания от три жълти картона и червен в 90 + 8 за Иванов.
Добавеното време е повече от 3 минути
По подобен начани са закопани ЦСКА-ЮВЕНТУС-(помагайте-не помня точно коя година,около `94 година,когато червените бият.УЕФА им дава служебна загуба заради каротеката на Михтарски.Мисля има още един случай с ЦСКА.
С Левски един подобен.
Истината е,че се чакаше гола на Динамо,кой играл-играл,кой бил -бил...
Честито БЪЛГАРИ!
Последна промяна от sneludik на 26 юли 2012 13:53, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center]

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 26 юли 2012 13:52

hijack1 написа:
pampi написа:Значи, който има различно мнение за мача, съдията и играта на Лудогорец е злобна душица? Браво бе, ега ти комунизма! Партията постанови и всички под строй, и с дружна песен...Е хайде да ревнем заедно против международната футболна мафия дето все ни прецаква, та да ни се смее целия свят. :lol: Голям се става, когато се научиш да губиш с достойнство, нищо не се постига с рев и вайкане...

Къде съм казал нещо за съдията или за играта на отбора? Казах, че просто цесекарите още изпитват оргазъм от вчера и нападат отбора, нищо че щяха да бъдат премазани от същия този Динамо Загреб.

Колега ти май не си на ясно, че ЦСКА малко отбори могат да го премажат.
Те и Лудогорец щеше да премазват ЦСКА в последния кръг, ама второто полувреме
ви изтръпнаха сфинктерите на гъза от стискане.
Вчера на моменти камерата даваше бай Киро Домусбей как гледаше обезумял
и вие изглеждахте по същия начин.
Само си правете сметка двама продажници от отбора ви да се контузят тази година
и започвате загубите.
Както беше и миналата година между другото. :lol:

п.с. Оргазъм не изпитвам а дори ме е яд защото повтаряте грешки,
които ако сте умни ще признаете и ще спрете да повтаряте.
Пак казвам не се кефя, че сте отпаднали яд ме колко жълто имате около човките все още.
Последна промяна от kijelmi на 26 юли 2012 14:00, променено общо 1 път.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

W@y
Контакти:

Мнениеот W@y » 26 юли 2012 13:58

Kryten написа:Направих си труда да изрежа продължението от мача и да сложа таймер долу с играното време. Махнал съм само загубеното време при откровените симулации и бавения на време. Не съм махнал още много неща. Както се вижда накрая, продължението далеч не е 8 минути :) По часовник голът пада в 97:03 минута, със спиранията са много по-малко. Така че съдията има АБСОЛЮТНО право да пусне и корнера и центрирането и всичко ;) Да не са бавили играта от Лудогорец.

http://vbox7.com/play:099b92fbc6

пс. таймерът отчита точно секундите по кадри (25/сек). Дори и да има някакво отклонение от реалното време, то е много малко и в рамките най-много на 10на секунди, което не променя фактите.

Много точно :) Забравил си да спреш когато си подават топката с рефера на тъч линията :Д
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо

W@y
Контакти:

Re: Дали някога футболните хора ще разберат?

Мнениеот W@y » 26 юли 2012 14:00

iliyan написа:Има си начини да бавиш играта без да се въргаляш по терена ! Кога този урок ще го научат БГ тренерите ?! Разигравай топката и тогава не само бавиш играта и никой няма да ти добавя минути ! Лудогорец се въргаляха като магарета на Максимир и после що 8 минути добавено време ! Не 8 мин , а 15 трябваше да им добави немеца за урок !

Имаше 1 момент когата събориха един играч на Лудогорец и в заден план се виждаше друг как се въргаля и дига ръка :)

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 26 юли 2012 14:01

Евала на Лудогорец за играта и организацията в клуба, НО наистина се опитаха по един български маниер да убият играта и аз никога не бих одобрил такова поведение от моя отбор!!! Играта е за феновете, такова лежане не ми доставя удоволствие, може би ще им достави на други запалянковци, но това си е убийство на играта и за съжаление в България се приема за нещо съвсем нормално! И все пак смятам, че Лудогорец беше по-добрият отбор в двата мача!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 26 юли 2012 14:02

Повечето тук не сте прави, гледал съм хиляди мачове в цяла Европа с продължения - 4,5 мин и нагоре, и почти всеки път не се играе повече от 2 или 3 мин., има си лежане, бавно изпълненение на тъчове, аутове, фаулове и т.н. Лудогорец вчера не направиха нищо нетипично за футбола, само в един или два момента прекалиха, нищо повече, но съдията си е виновен, ако Динамо бяха на мястото на Лудогорец, в 95 мин щеше да е свирил, ако не и по-рано.
Някои хора трябва да разберат че футбола не е хокей или баскетбол, където при всяко спиране да се спира часовника. Реалното игрално време на един мач е 60-65 мин. Така, че Лудогорец са в правото си да претендират.
Колкото до това, че много ощипани фенове на други отбори реват от съдийството в България в полза на Лудогорец, ще ги попитам какво става в Италия, Англия, Испания, там не подкрепят ли безскрупулно Милан, Интер, Ювентус, Манчестър Ю, Барселона, Реал и т.н.?
забелязвам особена активност от червените фенове, явно мразят всички български отбори освен техния жалък тим. Не мога да разбера защо толкова плюете по Лудогорец, при успех снощи и евентуален такъв срещу Шериф, те щяха да играят мачове минимум до Коледа, това са още 10 мача, това са точки за тях, за България, за коефициента ни и въобще по-добри предпоставки за ВСИЧКИ български отбори.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2012 14:02

sneludik написа:

93' Жълт картон за Урош Голубович, който се опита да спечели ценни секудни при изпълнението на аута.

Сега да видим фактите,две минути бавене и наказания от три жълти картона и червен в 90 + 8 за Иванов.

Изпълнението на Голубович се забави с малко над половин минута.
Бакалов лежеше също над половин минута.
Тъчът, когато Гела бавеше, също се забави с над половин минута.
Отделно, имаше един фаул (точно преди картона на Голубович), когато също не се игра над половин минута. А пък накрая имаше и корнер и беше нормално съдията да го остави.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 юли 2012 14:03

Kryten написа:Направих си труда да изрежа продължението от мача и да сложа таймер долу с играното време. Махнал съм само загубеното време при откровените симулации и бавения на време. Не съм махнал още много неща. Както се вижда накрая, продължението далеч не е 8 минути :) По часовник голът пада в 97:03 минута, със спиранията са много по-малко. Така че съдията има АБСОЛЮТНО право да пусне и корнера и центрирането и всичко ;) Да не са бавили играта от Лудогорец.

http://vbox7.com/play:099b92fbc6

пс. таймерът отчита точно секундите по кадри (25/сек). Дори и да има някакво отклонение от реалното време, то е много малко и в рамките най-много на 10на секунди, което не променя фактите.

Мерси за усилията. Но времето, в което реално се играе съдията няма как да го види с точност. Реално голът пада наистина в започналата и течаща 98-ма минута. Няма какво да се сърдим, защото заради спирания на играта продължението можеше да бъде дадено 7 минути и да се пусне корнера и пак става същото, макар и съдията да можеше да прекрати срещата след изпълнинието на корнера, когато топката се отдалечи от наказателното поле. Там някъде е субективизма, а секунди по-късно късмета на хърватите. Това е само игра ;)
[center]Изображение[/center]

W@y
Контакти:

Мнениеот W@y » 26 юли 2012 14:04

Tommi написа:
sneludik написа:

Изпълнението на Голубович се забави с малко над половин минута.
Бакалов лежеше също над половин минута.
Тъчът, когато Гела бавеше, също се забави с над половин минута.
Отделно, имаше един фаул (точно преди картона на Голубович), когато също не се игра над половин минута. А пък накрая имаше и корнер и беше нормално съдията да го остави.

Вижте клипа на момчета доста се е постарло и добре е станало :) Даже не брой бавенето при фаула и е получил по малко от 5 (Пет) минути игра

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 26 юли 2012 14:05

За да играеш повече с топката, трябва да имаш изпълнители, а явно Лудогорец ги няма. Иначе няма как да пропуснем фактора СЪДИЯ, поради простата причина, че той беше главно действащо лице второто полувреме и ще ме извинявате, но такова продължение на продължението не бях виждал - до гол!!! Освен може би на един мач във Висшата лига миналия сезон с Манч. Юнайтед ;) . Ако имаше такъв развой на мач на ЦСКА или Левски не ми се мисли какво щеше да е по форумите после :) .
Явно червените фенове много по-бавно ще забравят изпуснатата шампионска титла в Разград. Но и за тях това им беше максимума - второ място. Повдига ми се от червени и сини фенове, злорадстващи на неуспехи на български отбори в ЕКТ. Ей за това ще ни викат цигани, и то босненци и черногорци :!:

Върни се в “Лудогорец”