Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот j0rka7aa » 26 юли 2012 13:30

Beck's написа:Хора, защо ми се струва , че официалния ни форум е хакнат от 3-4 дни !!!!!

Някой беше споменал, че има някаква профилактика, но и на мен ми се струва, че е хакнат.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 26 юли 2012 13:31

Кашчей написа:
Един въпрос към теб:Как си още жив, след 4 сушави години?Такива глорихънтъри обикновено си теглят куршума след третата без титла!

шибаната титла не ме интересува ИЗОБЩО, имаме мнооого по-сериозни проблеми бе пич....тоя пък какви ги дрънка :lol: :lol: :lol: леле леле..... искаш да кажеш, че ЦСКА не дава шансове на юношите ли? глорихънтър казва хахахахаха хиииич не ме познаваш братО :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 юли 2012 13:33

Локото изгониха техния президент само зараде един мач под съмнениее и то завършил 4:4 с Витес и заради продажбата на Даксон, а ние 4 години ни мачкат Титан и се гаврят с нас и отбора ни и си мълчим. Това са фенове, ние сме овце! И тука някви загубеняци ми разправят, че нямало кой да ни вземе, първо трябвало да намерим някой. Е, Локото по-малко от седмица след напускането на Коко вече се гоовори, че има почти сигурно осигурен нов собственик. А това е за Локото, а ние сме ЦСКА, където рекламата за всеки потенциален нов инвеститор ще е огромна. Нека днес всички да се включим в протеста и да призовем боклуците да си ходят!!! :evil: А за мача дано да паднем, ако след таказа загуба ще се ускори махането на Титан.
Щом не щат да се махат сами, трябва да се стигне до някви крайности. Ао трябва всеки мач да се прекратява от феновете и да ги губим служебно, докато не ги изгоним тея боклуци. В момента ЦСКА за мене няма! Това е положението, клубът съществува само на хартия и само заради феновете!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 26 юли 2012 13:51

danko_sot написа:Локото изгониха техния президент само зараде един мач под съмнениее и то завършил 4:4 с Витес и заради продажбата на Даксон, а ние 4 години ни мачкат Титан и се гаврят с нас и отбора ни и си мълчим. Това са фенове, ние сме овце!

:shock: :shock: :shock: Какво направиха феновете на локото?!?!?!?! написаха 20 букви и човека си тръгна :lol: изгонили го били...той си тръгна сам. те даже казаха, че уж не било за него това за да го задържат в клуба, ти викаш изгонили го :lol:

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 26 юли 2012 13:59

danko_sot написа:Локото изгониха техния президент само зараде един мач под съмнениее и то завършил 4:4 с Витес и заради продажбата на Даксон, а ние 4 години ни мачкат Титан и се гаврят с нас и отбора ни и си мълчим. Това са фенове, ние сме овце! И тука някви загубеняци ми разправят, че нямало кой да ни вземе, първо трябвало да намерим някой. Е, Локото по-малко от седмица след напускането на Коко вече се гоовори, че има почти сигурно осигурен нов собственик. А това е за Локото, а ние сме ЦСКА, където рекламата за всеки потенциален нов инвеститор ще е огромна. Нека днес всички да се включим в протеста и да призовем боклуците да си ходят!!! :evil: А за мача дано да паднем, ако след таказа загуба ще се ускори махането на Титан.
Щом не щат да се махат сами, трябва да се стигне до някви крайности. Ао трябва всеки мач да се прекратява от феновете и да ги губим служебно, докато не ги изгоним тея боклуци. В момента ЦСКА за мене няма! Това е положението, клубът съществува само на хартия и само заради феновете!

Ако ти извадя списък с мачовете на Локо, определено не е един , а са над 10 ..........

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 юли 2012 14:06

Beck's написа:
danko_sot написа:Локото изгониха техния президент само зараде един мач под съмнениее и то завършил 4:4 с Витес и заради продажбата на Даксон, а ние 4 години ни мачкат Титан и се гаврят с нас и отбора ни и си мълчим. Това са фенове, ние сме овце! И тука някви загубеняци ми разправят, че нямало кой да ни вземе, първо трябвало да намерим някой. Е, Локото по-малко от седмица след напускането на Коко вече се гоовори, че има почти сигурно осигурен нов собственик. А това е за Локото, а ние сме ЦСКА, където рекламата за всеки потенциален нов инвеститор ще е огромна. Нека днес всички да се включим в протеста и да призовем боклуците да си ходят!!! :evil: А за мача дано да паднем, ако след таказа загуба ще се ускори махането на Титан.

Ако ти извадя списък с мачовете на Локо, определено не е един , а са над 10 ..........

Това се казват горди фенове. Вчера слушах по Дарик преди гонга се обади един и вика Коко Динев да не се правел на луд и че феновете на Локо са горди хора и за това се радва че са го изгонили. А ние феновете на ЦСКА сме някви овце, къвто е оня Ники Александров. Мачкат ни отбора, имаме 8 защитника, те купуват още и то някви смешници, дето въобще не са на нивото на клуб като ЦСКА. Стойчо го мачкат и него отвсякъде, вчера го ледах на една пресконференция едвам говори. Едва ли някога е бил в такава ситуация Стойчо. Мисля че му е много гадно в момента и едвам търпи, но сигурно се надява и той, че боклуците скоро ще се махнат и затва стои ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 26 юли 2012 14:11

danko_sot написа:
Beck's написа:

Това се казват горди фенове. Вчера слушах по Дарик преди гонга се обади един и вика Коко Динев да не се правел на луд и че феновете на Локо са горди хора и за това се радва че са го изгонили. А ние феновете на ЦСКА сме някви овце, къвто е оня Ники Александров. Мачкат ни отбора, имаме 8 защитника, те купуват още и то някви смешници, дето въобще не са на нивото на клуб като ЦСКА. Стойчо го мачкат и него отвсякъде, вчера го ледах на една пресконференция едвам говори. Едва ли някога е бил в такава ситуация Стойчо. Мисля че му е много гадно в момента и едвам търпи, но сигурно се надява и той, че боклуците скоро ще се махнат и затва стои ;)

Добре, кажи ми какво толкова направиха майните ? Издигнаха един плакат и аре оп ГОТОВО, стига глупости, той Коко Динев това чакаше само, защото му секнаха парите вече, а това се явява оправдание.
И ние сме издигали плакати, жандармерията идваше да ни усмирява не един път , изгоихме ги от стадиона и не смеят да дойдат, скандира се против тях и тн. В случая сме направили пет пъти повече неща от майните, но нещата с Локо и ЦСКА седят по малко по различен начин. При нас дори политиката е вложена дълбоко в отбора , като клуб и институция. Иначе ако е така, днеска ще направя един плакат и вече съм горд човек ?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 юли 2012 14:20

Да , ама Коко Динев в сравнение с Титан е светец. Човека просто няма толкова големи финансови възможности. А аз най-много се дразня не на друго, ами на някви наши псевдофенове, дето още малко и почват да защитават Титан. Аз съм писал сумати теми срещу боклуците и винаги съм установявал, че тези които са против Титан дори са по-малко от тези които ги защитават. Появяват се някви жалки овцеподобни фенове и почват: ама кой шъ дава пари, ти ли шъ даваш, Дучето ли шъ давал, първо да се намерил инвеститор и т.н. А всичко това са смешни неща при положението, в което превърнаха ЦСКА Титан. Моето мнение е, че трябва незабавно да ги изметем, независимо от всички последствия за клуба. Просто те са като чума за клуба ни. Всички фенове трябваше още много отдавна да се обединим против тях и да направим някаква стратегия да измислим нещо как да ги изгоним. А не Дучето като ги нападна миналата седмица и всички фенове веднага се обърнаха против него. Еми как да стане като са овце половината ни фенове, заблудени овце, а може и да са хора на Титан , знам ли ги.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 26 юли 2012 14:40

danko_sot написа:Да , ама Коко Динев в сравнение с Титан е светец. Човека просто няма толкова големи финансови възможности. А аз най-много се дразня не на друго, ами на някви наши псевдофенове, дето още малко и почват да защитават Титан. Аз съм писал сумати теми срещу боклуците и винаги съм установявал, че тези които са против Титан дори са по-малко от тези които ги защитават. Появяват се някви жалки овцеподобни фенове и почват: ама кой шъ дава пари, ти ли шъ даваш, Дучето ли шъ давал, първо да се намерил инвеститор и т.н. А всичко това са смешни неща при положението, в което превърнаха ЦСКА Титан. Моето мнение е, че трябва незабавно да ги изметем, независимо от всички последствия за клуба. Просто те са като чума за клуба ни. Всички фенове трябваше още много отдавна да се обединим против тях и да направим някаква стратегия да измислим нещо как да ги изгоним. А не Дучето като ги нападна миналата седмица и всички фенове веднага се обърнаха против него. Еми как да стане като са овце половината ни фенове, заблудени овце, а може и да са хора на Титан , знам ли ги.

Точно Дучето си траеше като сом през последните 4 години, не ми го споменавай него ! Съгласен съм , че трябва да ги изметем на момента ...

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 26 юли 2012 14:48

Beck's написа:

Мачът Локо Пд - ЦСКА 0:3 влиза ли в тези десет?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “ЦСКА”