Tommi написа:joro65 написа:Че начина по който свири вчера германския съдия е правилния!И вместо да пишат жалби,да съберат всички участващи в нашето измислено първенство в зала1 на НДК и да се разберат един път за винаги ,че симулациите и бавенето на играта е една от основните причини за слабото посещение на мачовете у нас и липсата на желание от някоя телевизия да купи правата......никъде по света няма мачове по 40-50 минути ,както е у нас......другите 40-50 е лежане,гонене на топки,записване на картони и сума ти други глупости,но не и футбол.Съдиите също трябва да вземат пример от съдията снощи и ако е нужно да дават по 20 минути продължения.Иначе играта на Лудогорец ми харесва,но мисля,че симулациите само им пречат,както им попречиха и да продължат снощи.....и Домусчиев вместо да пише жалби,да им прасне по една глоба ,3 месеца без заплата играчи и треньор!
Няма смисъл да им обясняваш. По-лесно е, когато си има виновник за отпадането.![]()
В продължението не се игра над 3 минути! Който иска да го засече.
И 30 минути да се е играло - съдията определя, кога ще свърши даден мач. Напълно съм съгласен, че симулациите попречиха на "Лудогорец" да вземе своето снощи на "Максимир", разбира се и глупаво изкараният (иначе напълно справедлив) червен картон. Вратарчето на отбора не е на ниво за ШЛ (то закопа и "Литекс" преди няколко години срещу БАТЭ в Ловеч), а и Петев направи няколко тактически грешки (дали вече не е достигнал своето ниво на некомпетентност..?).