Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.
Zlobul, съгласен съм с някои твои критики към Левски и ръководството, но мисля, че е прекалено рано да даваш оценки и да правиш генерални изводи. Ти казваш, че нищо няма да се получи и с Илиан Илиев, аз пък ти казвам, че догодина Левски ще има нови славни мачове в Европа. Надявам се, да е още тази есен, но ще видим, трудно е, оня некадърник гонзо остави тежко наследство, срина ни тотално, и се чудя как може да има още хора, които да го защитават, този трябва да не го пускат в радиус 10 км от Герена, изсра се върху не многото, което е постигнал като футболист, жалко, само, че толкова го уважавахме преди години, а той се оказа боклук.
-
- Контакти:
Наистина е много рано за изводи, всеки може да сгреши в този момент. Доста време има да мине, но на мен нещата ми намирисват. Илиан Илиев може да се е справял в Берое, но тук не го виждам като по-добър треньор от миналите, единствено от Гонзо и Кратко Останич. Съдя по това, че играта ни е абсолютно същата, с тази, която играхме напоследък. Вчера видяхме какво е горе-долу сносен футбол от български отбор. Ако пак завършим на второ-трето място, да не се чудим защо. Кюскаме топката напред, пак никой не се открива да получи, седят си статично и до 75-та минута всички са гроги. Йовов също всички го пускат, понеже са големи "мъже" и не могат да му кажат в прав текст, че е много слаб и ни проваля във всеки мач, в който играе. Ако направи един добър, после прави 20 слаби, е, много е ПОЛЕЗЕН!
Довечера е по-вероятно да продължим, но след това? Един отбор от Черна Гора ще ни направи за смях, за жалост. Надявам се, че играта ни е плод на несработеност и недобра форма, НО МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ, че е така. А Сараево ако се открият, нищо чудно да ги отупаме здраво, което пак не ни премахва слабостите..
Довечера е по-вероятно да продължим, но след това? Един отбор от Черна Гора ще ни направи за смях, за жалост. Надявам се, че играта ни е плод на несработеност и недобра форма, НО МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ, че е така. А Сараево ако се открият, нищо чудно да ги отупаме здраво, което пак не ни премахва слабостите..
-
- Контакти:
konvoec написа:Наистина е много рано за изводи, всеки може да сгреши в този момент. Доста време има да мине, но на мен нещата ми намирисват. Илиан Илиев може да се е справял в Берое, но тук не го виждам като по-добър треньор от миналите, единствено от Гонзо и Кратко Останич. Съдя по това, че играта ни е абсолютно същата, с тази, която играхме напоследък. Вчера видяхме какво е горе-долу сносен футбол от български отбор. Ако пак завършим на второ-трето място, да не се чудим защо. Кюскаме топката напред, пак никой не се открива да получи, седят си статично и до 75-та минута всички са гроги. Йовов също всички го пускат, понеже са големи "мъже" и не могат да му кажат в прав текст, че е много слаб и ни проваля във всеки мач, в който играе. Ако направи един добър, после прави 20 слаби, е, много е ПОЛЕЗЕН!
И аз мисля така. В голяма част от мача нямаше особена промяна в така наречения "нов Левски". Играехме по начина, по който играехме при Гонзо, но с по-малко припряност в действията може би. Все пак да видим какво ще излезе от цялата работа...
Братле , нали се сещаш , че самото понятие "нов Левски" е един вид мотото на оправданието и нищо друго .
Гаджев , Пинто , Мюлдер , Илиев , Йовов , Райков ,Иванов и там разни Башлиевсци и тем подобни да не би да са нови ?
Гаджев , Пинто , Мюлдер , Илиев , Йовов , Райков ,Иванов и там разни Башлиевсци и тем подобни да не би да са нови ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- alexveselinov
- Контакти:
Е вие Илиян го емнахте от първия мач....май забравихте първия сезон на Мъри когато ни би Беверен и розовите станаха шампиони със Смешич.Дайте му малко време поне 2-3 месеца.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
Да се прави извод от един официален мач, е признак на малоумие... "играта била същата", ами каква да е?! Три нулеви години в Левски, благодарение на Батков и Гонзо, е как да стане изведнъж?! Какви фенове сте и какво искате от Левски? Отговорете си на този въпрос и след това пишете...
Дори и да отпаднем от Сараево, аз вярвам в Илиан Илиев и във футболиситите! Имаше доста фенове сред вас, които и след три години не казваха нищо срещу Гонзо, сега след един мач и почнаха...
Дори и да отпаднем от Сараево, аз вярвам в Илиан Илиев и във футболиситите! Имаше доста фенове сред вас, които и след три години не казваха нищо срещу Гонзо, сега след един мач и почнаха...
alexveselinov написа:Е вие Илиян го емнахте от първия мач....май забравихте първия сезон на Мъри когато ни би Беверен и розовите станаха шампиони със Смешич.Дайте му малко време поне 2-3 месеца.
разликата между първия сезон на Мъри и сега е , че селекция при Мъри нямаше . На практика се върнаха преотстъпени футболисти от Черно море (еромоигбе и вагнер) , които бяха отписани за футбола , Томашич и бардон свободни агенти и тва е . Сега уж пари , скаути , набелязани футболисти и тем подобни глупости , така че поради тази причина и очакванията са по големи .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
- alexveselinov
- Контакти:
zlobul написа:alexveselinov написа:Е вие Илиян го емнахте от първия мач....май забравихте първия сезон на Мъри когато ни би Беверен и розовите станаха шампиони със Смешич.Дайте му малко време поне 2-3 месеца.
разликата между първия сезон на Мъри и сега е , че селекция при Мъри нямаше . На практика се върнаха преотстъпени футболисти от Черно море (еромоигбе и вагнер) , които бяха отписани за футбола , Томашич и бардон свободни агенти и тва е . Сега уж пари , скаути , набелязани футболисти и тем подобни глупости , така че поради тази причина и очакванията са по големи .
Къде ги видя тези пари...Левски е платил трансферна сума само за Прохаска и Жоао Силва (и двамата не почнаха в стартовия състав със Сараево) останалите пак са свободни агенти.Идеята ми беше че изводи не могат да се правят само от един мач.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
-
- Контакти:
yasen написа:Да се прави извод от един официален мач, е признак на малоумие... "играта била същата", ами каква да е?! Три нулеви години в Левски, благодарение на Батков и Гонзо, е как да стане изведнъж?! Какви фенове сте и какво искате от Левски? Отговорете си на този въпрос и след това пишете...
Както виждаш съм болднал част от мнението на цитирания от мен потребител. Ето какво съм болднал - "Надявам се, че играта ни е плод на несработеност и недобра форма". В случая отбелязвам, че играта е била същата и се надявам да има причина за това. А промените в играта могат да станат и бързо и бавно. Всичко зависи от много странични фактори, така, че не винаги липсата на промяна в играта в началото е показателна...
alexveselinov написа:
Къде ги видя тези пари...Левски е платил трансферна сума само за Прохаска и Жоао Силва (и двамата не почнаха в стартовия състав със Сараево) останалите пак са свободни агенти.Идеята ми беше че изводи не могат да се правят само от един мач.
Говоря за очаквания , а не за изводи . То изводите си ги направи самия старши треньор .