II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот GOLEADOR » 26 юли 2012 11:32

hrclspr12 написа:
GOLEADOR написа:
hrclspr12 написа:Първият гол на хърватите беше нередовен. Тоест нередовните голове са 1:1.

Пич,за да говориш тези неща трябват доказателства.Гола си бе редовен и не е нужно да се хвърлят обвинения за да се оправдае загубата на Лудогорец.[/quote
Не беше, защото операторът даваше само, което е угодно. По твоята логика голът на Разград е съвсем чист, защото така и не се вижда игра с ръка.
Противоречиш си. Защо не бяха повторените грубите фаулове на загребчани? Съдията им спести поне три розови картона.

Ми то играта с ръка се видя ясно.Още преди удара на Марселиньо играч на Динамо вдигна ръка,а и коментатора на момента отбеляза факта.Не разбирам защо отричаш очевадните факти???
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 11:33

Ние ако сме селяни, което може и да е вярно, онези са вандали. Как може да замеряш съперника с бирени чаши? На хърватите трябва да им спрат първенството и участията в Европа :x

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 11:35

Ми то играта с ръка се видя ясно.Още преди удара на Марселиньо играч на Динамо вдигна ръка,а и коментатора на момента отбеляза факта.Не разбирам защо отричаш очевадните факти???[/quote]
То и дузпата се вижда ясно, ама Пройнов не го каза. Какво изобщо го слушаш този простак? Той никога не е ставал за журналист, камо ли за коментатор. Тези от "Диема" са абсолютни аматьори.
Коментират най - смешното първенство в света и си мислят, че гледат футбол. Какъв футбол е това? Тази година шампионът ще е същият, който се знае. И това ако е първенство?
Последна промяна от hrclspr12 на 26 юли 2012 11:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 юли 2012 11:36

tzvetan_tee написа:Евала, искам да добавя обаче нещо. Марселиньо падна в наказателното, но съприкосновение имаше, той не го направи умишлено. Да, няма дузпа, но няма и симулация. Какво трябваше да направи бразилеца, за да не падне ?! На запад ни нямат за хора !!! Трябва да започнем да ги мачкаме - пълни стадиони, яко скандиране !!!

Ей това е слабият съдия, тръгва да компенсира. Вместо да го изгони за игра с ръка при гола, го изгони след това, при първото по-подходящо положение. Ама и бразилчето е просто като бобена шушулка, вместо да не се набива на очи, то 15 минути се разхожда по нервите на хърватите и съдията.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 26 юли 2012 11:36

hrclspr12 написа:Ми то играта с ръка се видя ясно.Още преди удара на Марселиньо играч на Динамо вдигна ръка,а и коментатора на момента отбеляза факта.Не разбирам защо отричаш очевадните факти???

То и дузпата се вижда ясно, ама Пройнов не го каза. Какво изобщо го слушаш този простак? Той никога не е ставал за журналист, камо ли за коментатор. Тези от "Диема" са абсолютни аматьори.[/quote]
Ми освен тебе да те вземат - супер разбирача, форумен плъх, не знам какво може да се направи...
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 юли 2012 11:38

tzvetan_tee написа:Евала, искам да добавя обаче нещо. Марселиньо падна в наказателното, но съприкосновение имаше, той не го направи умишлено. Да, няма дузпа, но няма и симулация. Какво трябваше да направи бразилеца, за да не падне ?! На запад ни нямат за хора !!! Трябва да започнем да ги мачкаме - пълни стадиони, яко скандиране !!!

Мерси.
Да, имаше съприкосновение, но ми се струва, че Марселиньо залитна от него, но успя да се задържи на крака инстинктивно, а после изведнъж реши, че може да падне и дори сигурно е решил, че има право на това, защото наистина хърватинът му чукна съзнателно лявата обувка.
И стана малко абсурдно, защото наистина се опитаха да го спънат, а той получи втори жълт картон. Моето впечатление е, че Марселиньо се срина съзнателно вече след като успя да остане на крака. Редно беше да няма картон според мен, защото и двамата имаха вина, а картонът реално промени срещата. Обаче това е играта - отборът трябва да е готов да реагира във всяка една ситуация. С гола преднина не беше безнадеждно и с човек по-малко.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 юли 2012 11:40

Още ме е яд като се сетя за снощния мач,бял ден да не види тоя немски нещастник! :evil: :evil: :evil:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 юли 2012 11:41

pampi написа:Съдията беше безумно слаб, НО...ощети и двата отбора.Запалянковщината е нещо нормално, но нека бъдем реалисти, мачът свършваше още първото полувреме, ако вместо да признае гола, беше свирнал фал и съответно втори жълт на Марселиньо за игра с ръка. С 10 души и резултат 1:1 нашите трудно биха устискали до края. Лудогорец играна високо ниво, но този рев от съдията след мача развали изцяло доброто впечатление. .... Нямам си на идея, какъв вой щеше да има , ако на нас бяха вкарали гол след игра с ръка.. :roll:

да не говорим за очевидното бавене на играта, общо 2 минути и 30 секунди са лежали в продължението..То не бяха 30 сек. изпълняване на аут, лежане по тревата, прехвърляне на топката по тъча, схващане и масажи на краката и др. чудесии..Е няма как да стане така!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 11:44

tzvetan_tee написа:
hrclspr12 написа:Ми то играта с ръка се видя ясно.Още преди удара на Марселиньо играч на Динамо вдигна ръка,а и коментатора на момента отбеляза факта.Не разбирам защо отричаш очевадните факти???

То и дузпата се вижда ясно, ама Пройнов не го каза. Какво изобщо го слушаш този простак? Той никога не е ставал за журналист, камо ли за коментатор. Тези от "Диема" са абсолютни аматьори.

Ми освен тебе да те вземат - супер разбирача, форумен плъх, не знам какво може да се направи...[/quote]
Кой е форумен плъх? Пробвал съм се с успех, но ги сразях веднъж в медиата, където бях, и ме освободиха. Един коментатор е добър, когато не "се набива на очи", Пройнов ли, Женчов ли е, през цялото време мислеше какво да дрънка. Некомпетентен човечец. По телевизията се говори по - малко, но кой ще го светне. Посредственик!
Явно е взел процент от хърватите от снощния мач, защото не спря да им мисли финансите.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 26 юли 2012 11:46

Лудогорец до изгонването на Марселиньо категорично беше по- добрият отбор. После се объркаха и схеми и всичко... Да, този съдия трябваше да свири края по- рано. 5 минути е достатъчно голямо продължение. Да- българските отбори никой никъде не ги бръсне. Но е факт, че Лудогорец игра добре. Факт е че не се уплашиха от Динамо и си играха играта. Има и такива моменти. Предполагам че феновете на ЦСКА са много по- щастливи от изхода на двубоя от тези на Динамо. Съзряха перфектно съдииство. Стриктно спазване на правилата за симулации, за игра с ръка, за бавене на играта... И в същото време забравят как бяха "награждавани" с велизарки, забравиха за един гол в така любимия им Перник когато топката едва ли не беше хвърлена с ръце във вратата. Забравиха как ги подпираха на армията да не загубят от същия този Лудогорец. Споменават юношите на Миньор, а забравят мъжете на Локо Пд дето си изуха гащите. Не виждам нищо лошо в това да се радваме на игрите и успехите на българските отбори. Първо защото сме българи и второ защото са толкова рядко явление. Истината е че Лудогорец не заслужавааше да загуби. Заради смелостта си и заради играта си. Още по- малко пък заслужават такова отношение. Искрено се надявам довечера да няма пак изблици от рода "имало Господ". Успех на останалите ни отбори!

Върни се в “Лудогорец”